-
2012 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Bölümü
-
2009 - 2012 Prof. Dr.
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2006 - 2009 Prof. Dr.
Harran Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2000 - 2006 Doç. Dr.
Harran Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
1998 - 2000 Yrd. Doç. Dr.
Harran Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
1993 - 1998 Araştırma Görevlisi
Harran Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
1992 - 1993 Araştırma Görevlisi
Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Bölümü
-
2021 - 2023 Bölüm Başkanı
Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Bölümü
-
2014 - 2017 Bölüm Başkanı
Ankara Üniversitesi
-
2009 - 2012 Bölüm Başkanı
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi
-
2003 - 2009 MYO Müdürü
Harran Üniversitesi
-
2000 - 2003 MYO Müdürü
Harran Üniversitesi
-
2015 - Devam Ediyor Kurucu Müdür
KİMERA Yaşam Bilimleri AR-GE Ltd.
-
Lisans Fermente Süt ürünleri teknolojisi
-
Lisans Süt Endüstrisinde AR-GE Sistematiği
-
Lisans Süt Endüstrisinde Olgu Sunumu
-
Lisans Süt Ürünlerinin Reolojik Özellikleri
-
Lisans Soğuk Tekniği
-
Doktora İleri Süt Kimyası ve Fizikokimyası
-
Lisans Süt ve Ürünlerinde Kalite Kontrol
-
Yüksek Lisans Süt Endüstrisinde Kullanılan Enzimler
-
Yüksek Lisans Süt ve Ürünleri Reolojisi
-
Lisans Süt Teknolojisi
-
Lisans Süt Endüstrisinde Soğuk Tekniği
-
Lipid sindirim etkinliği arttırılmış süt bazlı sıvı ve toz formda beslenme formülasyonlarının geliştirilmesi
YAZIHAN N. (Eş Danışman), ÖZER H. B. (Eş Danışman)
Ş.AĞIRAL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Geleneksel yoğurt örneklerinden izole edilen Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus ve Streptococcus thermophilus suşlarının endüstriyel yoğurt üretimine uygunluğunun saptanarak starter kombinasyonlarının geliştirilmesi
ÖZER H. B. (Danışman)
-
Fonksiyonel fermente peynir altı suyu içeceği üretimi üzerine bir araştırma
ÖZER H. B. (Danışman)
E.SEYHAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012 -
Bazı enterococcus türlerinin sütte biyoaktif peptid üretme yeteneklerinin belirlenmesi
ÖZER H. B. (Danışman)
F.SEYHAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012 -
Beyaz peynir üretiminde transglutaminaz enzimi kullanım olanakları
ÖZER H. B. (Danışman)
L.GÜLER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012 -
Geleneksel Urfa peynirinde yer alan laktik asit bakterilerinin izolasyonu, moleküler karakterizasyonu ve starter kültür olarak kullanım olanakları
ÖZER H. B. (Danışman)
H.AVNİ(Öğrenci), Doktora, 2010 -
Farklı sıcaklıklarda depolanan Urfa peynirinin raf ömrünün tehlike analizi yöntemi ile saptanması
ÖZER H. B. (Danışman)
M.DEMİREL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009 -
Probiyotik karakterli Lactobacillus acidophilus LA-5 ve Bifidobacterium bifidum BB-12'nin kaşar peynirinde haşlama ve kuru tuzlama işlemlerine karşı dirençlerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma
ÖZER H. B. (Danışman)
Y.SALİH(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2006 -
Yağsız yoğurtlarda transglutaminaz enzimi kullanımının yoğurdun tekstürel özellikleri üzerine etkileri
ÖZER H. B. (Danışman)
H.AVNİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2005 -
Beyaz peynir üretiminde lactobacillus acidophilus ve bifidobacterium bifidum'dan yararlanma olanakları üzerine bir araştırma
ÖZER H. B. (Danışman)
M.YILMAZTEKİN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2001