Desteklenen Projeler
-
2019 - Devam Ediyor Yüksek Hidrostatik Basınç ve Membran Teknolojisi Kombinasyonu ile Biyofonksiyonel Bileşen Düzeyi Yüksek Kolostrum İçeceği Geliştirilmesi
-
2023 - 2025 Dondurma Üretimi Artıklarının Geri Kazanımı İçin Uygun Proses Stratejilerinin Geliştirilmesi
-
2023 - 2024 Determination of Efficiency of a Rapid and Accurate Antibiotic Detection Device Based on the Fermentation Profile of Cheese Milk Intentionally Contaminated with a Wide Range of Antibiotics
-
2021 - 2022 Mikrofiltrasyon Tekniği Kullanılarak Taze Doğallığını Koruyan Raf Ömrü Uzatılmış Pastörize İçme Sütü Hattı Tasarımı Ve Prototip İmalatı
-
2020 - 2021 Minimal Olarak Isıl İşlem Görmüş ve Membran Proteinlerince Zenginleştirilmiş Fonksiyonel Yayıkaltı İçeceği Geliştirilmesi
-
2018 - 2021 Isıl İşlem Uygulama Yöntemi ve Homojenizasyon Uygulama Sırasının UHT Sütlerde Protein Konformasyonu ve Sindirim/Emilim Etkinliği Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi