Yayınlar & Eserler

Makaleler 19
Tümü (19)
SCI-E, SSCI, AHCI (14)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (15)
ESCI (1)
Scopus (15)
TRDizin (6)
Diğer Yayınlar (3)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 23

1. Sincan Uygur Özer Bölgesi Geleneksel Süt Ürünleri

3. Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 22 - 24 Ekim 2025, ss.1-3, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2. Sincan Uygur Özerk Bölgesi Geleneksel Et Ürünleri

3, Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 22 - 24 Ekim 2025, ss.1-3, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

3. MILK MIRNA PROFILING AND PATHWAY ANALYSIS IN DAIRY COWS WITH S. AUREUS MASTITIS

VII. International Congress on Domestic Animal Breeding, Genetics and Husbandry, Krakow, Polonya, 18 - 20 Eylül 2023, (Özet Bildiri)

4. Sığır Staphylococcus aureus Kaynaklı Mastitis Enfeksiyonunda bta-miR-23a-3p’nin Rolü

5th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences, Türkiye, 23 Kasım 2022, (Özet Bildiri)

5. Yoğurdun Demir ile Zenginleştirilmesi

IX. ULUSAL / III. ULUSLARARASI VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 4 - 07 Kasım 2021, ss.70-71, (Özet Bildiri)

6. Iron Fortification of Pasteurized Milk

International Congress on Biological and Health Congress., Türkiye, 26 - 28 Şubat 2021, (Özet Bildiri)

7. Tavuk eti örneklerinde vankomisin dirençli enterokoklar (VRE)'ın antibiyotik direnç profilleri

8. ULUSAL 2. ULUSLARARASI VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 24 - 27 Ekim 2019, (Özet Bildiri)

8. EMERGING FOODBORNE PATHOGENS and PUBLIC HEALTH APPROACH

10th Balkan congress of Microbiology, Sofya, Bulgaristan, 16 - 18 Kasım 2017, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

14. VIRULENCE FACTORS OF CLOSTRIDIUM PERFRINGENS

4th International VETİstanbul Group Congress 2017, 11 - 13 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

18. Kefir from different countries

The 3rd International Symposium On Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015

19. Survival of Different Listeria monocytogenes Serotypes in Kefir as Prefermentation Contaminant

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015

22. Yenilebilir Film ve Kaplamalar

5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 01 Nisan 2014, (Tam Metin Bildiri)

23. Antimicrobial effects in food and prevention of contamination in food industry

Microbial Contaminants and Contamination Routes in Food Industry - 1st Open Seminar arranged by SAFOODNET, Espoo, Finlandiya, 22 - 23 Ocak 2007, ss.159-170, (Tam Metin Bildiri) identifier
Kitaplar 8

2. Geleneksel Süt Ürünleri

Ankara nobel tıp kitabevleri, Ankara, 2023

4. Süt endüstrisinde arıtma ve atık yönetimi

Süt Hijyeni ve teknolojisi, Ormancı Bilir Fatma Seda, Editör, Ankara Nobel tıp Kitap evleri, Ankara, ss.311-318, 2020

5. Sütün Miktar bileşim ve kalitesine etki eden faktörler

Süt Hijyeni ve Teknolojisi, Fatma Seda Ormancı, Editör, Ankara Nobel tıp kitap evleri, Ankara, ss.33-44, 2020

6. Balda Bulunan Doğal Toksinler

Arı Ürünleri, Prof. Dr. Özlem Küplülü, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.25-29, 2020

7. Sütün Tanımı Genel Özellikleri ve Bileşimi

Süt Hijyeni ve Teknolojisi, Ormancı Bilir Fatma Seda, Editör, Ankara Nobel tıp Kitap evleri, Ankara, ss.23-32, 2020

8. Gıda Güvenliğinin Temel Prensipleri

Anadolu Yayınları, Eskişehir, 2017
Diğer Yayınlar 1
Metrikler

Yayın

52

Yayın (WoS)

15

Yayın (Scopus)

16

Atıf (WoS)

168

H-İndeks (WoS)

8

Atıf (Scopus)

170

H-İndeks (Scopus)

8

Atıf (Scholar)

226

H-İndeks (Scholar)

8

Atıf (Diğer Toplam)

3

Proje

7

Tez Danışmanlığı

4

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları