Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

MILK MIRNA PROFILING AND PATHWAY ANALYSIS IN DAIRY COWS WITH S. AUREUS MASTITIS

VII. International Congress on Domestic Animal Breeding, Genetics and Husbandry, Krakow, Polonya, 18 - 20 Eylül 2023

Sığır Staphylococcus aureus Kaynaklı Mastitis Enfeksiyonunda bta-miR-23a-3p’nin Rolü

5th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences, Türkiye, 23 Kasım 2022

Yoğurdun Demir ile Zenginleştirilmesi

IX. ULUSAL / III. ULUSLARARASI VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 4 - 07 Kasım 2021, ss.70-71

Iron Fortification of Pasteurized Milk

International Congress on Biological and Health Congress., Türkiye, 26 - 28 Şubat 2021

Tavuk eti örneklerinde vankomisin dirençli enterokoklar (VRE)'ın antibiyotik direnç profilleri

8. ULUSAL 2. ULUSLARARASI VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 24 - 27 Ekim 2019

EMERGING FOODBORNE PATHOGENS and PUBLIC HEALTH APPROACH

10th Balkan congress of Microbiology, Sofya, Bulgaristan, 16 - 18 Kasım 2017 Sürdürülebilir Kalkınma

VIRULENCE FACTORS OF CLOSTRIDIUM PERFRINGENS

4th International VETİstanbul Group Congress 2017, 11 - 13 Mayıs 2017

Survival of Different Listeria monocytogenes Serotypes in Kefir as Prefermentation Contaminant

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015

Yenilebilir Film ve Kaplamalar

5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 01 Nisan 2014

Antimicrobial effects in food and prevention of contamination in food industry

Microbial Contaminants and Contamination Routes in Food Industry - 1st Open Seminar arranged by SAFOODNET, Espoo, Finlandiya, 22 - 23 Ocak 2007, ss.159-170 identifier

Kitap & Kitap Bölümleri

Geleneksel Süt Ürünleri

Ankara nobel tıp kitabevleri, Ankara, 2023

Süt endüstrisinde arıtma ve atık yönetimi

Süt Hijyeni ve teknolojisi, Ormancı Bilir Fatma Seda, Editör, Ankara Nobel tıp Kitap evleri, Ankara, ss.311-318, 2020

Sütün Miktar bileşim ve kalitesine etki eden faktörler

Süt Hijyeni ve Teknolojisi, Fatma Seda Ormancı, Editör, Ankara Nobel tıp kitap evleri, Ankara, ss.33-44, 2020

Balda Bulunan Doğal Toksinler

Arı Ürünleri, Prof. Dr. Özlem Küplülü, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.25-29, 2020

Sütün Tanımı Genel Özellikleri ve Bileşimi

Süt Hijyeni ve Teknolojisi, Ormancı Bilir Fatma Seda, Editör, Ankara Nobel tıp Kitap evleri, Ankara, ss.23-32, 2020

Gıda Güvenliğinin Temel Prensipleri

Anadolu Yayınları, Eskişehir, 2017

Diğer Yayınlar

Metrikler

Yayın

45

Atıf (WoS)

144

H-İndeks (WoS)

7

Atıf (Scopus)

149

H-İndeks (Scopus)

7

Atıf (Scholar)

101

H-İndeks (Scholar)

5

Proje

6

Tez Danışmanlığı

4

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları