Atıf İçin Kopyala
Erol I., GÖNCÜOĞLU M., Ayaz N. D., Ormanci F. S., Hildebrandt G.
LETTERS IN APPLIED MICROBIOLOGY, cilt.47, sa.1, ss.31-34, 2008 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
47
Sayı:
1
-
Basım Tarihi:
2008
-
Doi Numarası:
10.1111/j.1472-765x.2008.02379.x
-
Dergi Adı:
LETTERS IN APPLIED MICROBIOLOGY
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.31-34
-
Anahtar Kelimeler:
Clostridium perfringens, toxin genes, turkey meat, POLYMERASE-CHAIN-REACTION, FOOD-POISONING OUTBREAKS, GENETIC DIVERSITY, RETAIL FOODS, ANIMALS, CHICKENS, POULTRY, ASSAY, EPIDEMIOLOGY, PREVALENCE
-
Ankara Üniversitesi Adresli:
Evet
Özet
Aims: To determine the presence of toxin genes in 22 Clostridium perfringens isolated from turkey meat samples by molecular typing.