Makaleler
19
Tümü (19)
SCI-E, SSCI, AHCI (14)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (15)
ESCI (1)
Scopus (15)
TRDizin (6)
Diğer Yayınlar (3)
3. Survival of Major Listeria monocytogenes Serotypes in Kefir as Pre-fermentation Contaminant
Journal of Veterinary Research and Animal Husbandry
, cilt.2, sa.1, ss.111-113, 2019 (Hakemli Dergi)
4. Antibiotic resistance profiles of vancomycin resistant enterococci in chicken meat samples
ANKARA UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI
, cilt.66, sa.4, ss.331-336, 2019 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
6. Biocontrol of Escherichia coli O157:H7 in ready-to-eat salad using a lytic bacteriophage
MEDYCYNA WETERYNARYJNA-VETERINARY MEDICINE-SCIENCE AND PRACTICE
, cilt.73, sa.7, ss.422-424, 2017 (SCI-Expanded, Scopus)
7. Gıdalarda Mikotoksinlerin Varlığına İlişkin Yasal Düzenlemeler
Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi
, cilt.3, sa.1, 2017 (Hakemsiz Dergi)
9. COMPARISON OF PREVALENCE AND GENETIC DIVERSITY OF ESCHERICHIA COLI O157: H7 IN CATTLE AND SHEEP
JOURNAL OF MICROBIOLOGY BIOTECHNOLOGY AND FOOD SCIENCES
, cilt.6, sa.2, ss.808-812, 2016 (ESCI, Scopus)
10. Piliç Boyun Derilerinden İzole Edilen C perfringens lerin Antibiyotik Direnç Profillerinin Belirlenmesi
Etlik Veteriner Mikrobiyoloji Dergisi
, cilt.27, sa.2, ss.93-97, 2016 (Hakemli Dergi)
15. Usage of Enterococcus faecium as starter culture in white cheese production
ANKARA UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI
, cilt.56, sa.4, ss.249-254, 2009 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
16. Detection of the important pollution parameters in dairy plants wastewater
ANKARA UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI
, cilt.56, sa.2, ss.137-139, 2009 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
19. Presence and contamination level of Clostridium perfringens in raw frozen ground poultry and poultry burgers
TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES
, cilt.30, sa.1, ss.101-105, 2006 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
23
1. Sincan Uygur Özer Bölgesi Geleneksel Süt Ürünleri
3. Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 22 - 24 Ekim 2025, ss.1-3, (Özet Bildiri)
2. Sincan Uygur Özerk Bölgesi Geleneksel Et Ürünleri
3, Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 22 - 24 Ekim 2025, ss.1-3, (Özet Bildiri)
3. MILK MIRNA PROFILING AND PATHWAY ANALYSIS IN DAIRY COWS WITH S. AUREUS MASTITIS
VII. International Congress on Domestic Animal Breeding, Genetics and Husbandry, Krakow, Polonya, 18 - 20 Eylül 2023, (Özet Bildiri)
7. Tavuk eti örneklerinde vankomisin dirençli enterokoklar (VRE)'ın antibiyotik direnç profilleri
8. ULUSAL 2. ULUSLARARASI VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 24 - 27 Ekim 2019, (Özet Bildiri)
8. EMERGING FOODBORNE PATHOGENS and PUBLIC HEALTH APPROACH
10th Balkan congress of Microbiology, Sofya, Bulgaristan, 16 - 18 Kasım 2017, (Tam Metin Bildiri)
9. Prevelance and Antibiotic Resistance of Salmonella spp. and Salmonella Typhimurium in Broiler Carcasses, Wings and Liver
7th European Food Safety Standards Conference, 13 - 14 Kasım 2017, (Özet Bildiri)
10. Antibiotic Resistance Profiles of Listeria monocytogenes Isolated From Cattle and Sheep Carcasses
10th Balkan Congress of Microbiology, Microbiologica Balkanica 2017, 16 - 18 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
11. Prevalence and antibiotic resistance of Salmonella spp. and Salmonella Typhimurium in broiler carcasses, wings and liver
7th European Food Safety and Standards Confrence, 13 - 14 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
12. Mezbaha atık suyundan izole edilen listeriyofajlar ile köfte gıda modelinde L. monocytogenes’xxin biyokontrolü
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 4 - 08 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
13. Expression of major virulens genes of Listeria monocytogenes isolated from cattle, sheep and chicken.
6TH EURO GLOBAL CONFERENCE ON INFECTIOUS DISEASES, Paris, Fransa, 7 - 09 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
14. VIRULENCE FACTORS OF CLOSTRIDIUM PERFRINGENS
4th International VETİstanbul Group Congress 2017, 11 - 13 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
15. Biocontrol of E coli O157 H7 in Ready to eat Salad Using Lytic Bacteriophage
World Congress on Infection Prevention and Control. Valencia, 29 Kasım 2016, (Özet Bildiri)
16. Prevalence of Listeria monocytogenes in cattle and sheep carcasses and presence of L monocytogenes lytic bacteriophages in slaughterhouse wastewater
3rd International Veterinary Congress., 18 Ağustos 2016, (Özet Bildiri)
17. Kesimhanelerden Alınan Piliç Boyun Derisi Örneklerinde Clostridium Perfringens Varlığı Moleküler Karakterizasyonu ve Antibiyotik Direnç Profillerinin Belirlenmesi
3. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, 22 Nisan - 26 Aralık 2015, (Tam Metin Bildiri)
19. Survival of Different Listeria monocytogenes Serotypes in Kefir as Prefermentation Contaminant
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015
20. Molecular Typing of CLOSTRIDIUM Perfringens Isolated from Turkey Meat by Multiplex PCR
32. dünya veteriner hekimliği kongresi, 13 - 17 Eylül 2015
21. Serotype Distribution of Salmonella Isolates from Turkey Ground Meat and Meat Parts
32. Dünya Veteriner Hekimliği Kongresi, 13 - 17 Eylül 2015, (Özet Bildiri)
Kitaplar
8
2. Geleneksel Süt Ürünleri
Ankara nobel tıp kitabevleri, Ankara, 2023
4. Süt endüstrisinde arıtma ve atık yönetimi
Süt Hijyeni ve teknolojisi, Ormancı Bilir Fatma Seda, Editör, Ankara Nobel tıp Kitap evleri, Ankara, ss.311-318, 2020
5. Sütün Miktar bileşim ve kalitesine etki eden faktörler
Süt Hijyeni ve Teknolojisi, Fatma Seda Ormancı, Editör, Ankara Nobel tıp kitap evleri, Ankara, ss.33-44, 2020
6. Balda Bulunan Doğal Toksinler
Arı Ürünleri, Prof. Dr. Özlem Küplülü, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.25-29, 2020
7. Sütün Tanımı Genel Özellikleri ve Bileşimi
Süt Hijyeni ve Teknolojisi, Ormancı Bilir Fatma Seda, Editör, Ankara Nobel tıp Kitap evleri, Ankara, ss.23-32, 2020
Diğer Yayınlar
1