Desteklenen Projeler
-
2020 - 2023 Nar Sularında Bulanıklık, Tortu Oluşumu, Burukluk ve Renk Stabilitesi Üzerine Tannaz, Laktonaz ve Proteaz Aktivitesinin Etkisi
-
2020 - 2022 Kayısıların kükürtlemesinde kullanılacak kükürtleme odasının tasarımı ve kükürtleme parametrelerinin belirlenmesi
-
2020 - 2022 Çilek ve nar sularının sıcak durultma yöntemiyle durultulması
-
2015 - 2017 Vişne nektarlarının renginin ve renk stabilitesinin kopigmentasyon etkisi ile artırılması ve depolama boyunca renkte meydana gelen değişimler
-
2014 - 2016 Kayısıların güneste kurutulması ve farklı sıcaklıklarda depolanması sürelerinde meydana gelen esmerleşme üzerine SO2 konsantrasyonu polifenol oksidaz aktivitesi ve kayısı bilesenlerinin etkisi
-
2011 - 2013 Karadut antosiyaninlerinin ısıl ve depolama stabilitesinin saptanması ve karadutun bazı kimyasal ve antimikrobiyal niteliklerinin belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi