Yayınlar & Eserler

Makaleler 20
Tümü (20)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
Scopus (2)
TRDizin (9)
Diğer Yayınlar (11)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 29

1. MİKROALGLERİN BROİLER PİLİÇ ETİ ÜRETİMİNDE KULLANIMI

7. Uluslarası Beyaz Et Kongresi, Antalya, Türkiye, 16 Nisan 2025, (Tam Metin Bildiri)

3. Iron Fortification of Pasteurized Milk

International Congress on Biological and Health Congress., Türkiye, 26 - 28 Şubat 2021, (Özet Bildiri)

5. Determination of the Efficacy of A Commercial Decontaminant on Shelf Life of Fish

3rd International Congress on Advances in Veterinary Science and Technics (ICAVST), 5 - 09 Eylül 2018, (Özet Bildiri)

15. SOME IMPORTANT THERMAL PROCESSING CONTAMINANTS IN FOODS

4th International VETIstanbul Group Congress, 11 - 13 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

17. Phthalates in Milk and Milk Products and Their Effects on Health

International Congress on Food of Animal Origin., Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, (Özet Bildiri)

20. Guilty or Not Meat Consumption and Colorectal Cancer

3rd International VetIstanbul Group Congress 2016, 17 - 20 Mayıs 2016

21. New Rise in Food Industry

3rd International VetIstanbul Group Congress 2016., 17 - 20 Mayıs 2016

22. Yeasts New Rise in Food Industry

3rd International VetIstanbul Group Congress 2016, 17 - 20 Mayıs 2016, (Özet Bildiri)

23. Detection of some metals in honey from Ankara Turkey by atomic absorption spectrometry

18th International Symposium on Environmental Pollution and its Impact on Life in the Mediterranean Region, Girit, Yunanistan, 26 - 30 Eylül 2015

27. Farklı Et Ürünlerinde PCR Yöntemi İle Tür Tayini

5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, ss.175-176
Kitaplar 5

1. Probiotics and Functional Feed

Probiotics, the Natural Microbiota in Living OrganismsFundamentals and Applications, , Editör, CRC Press, ss.12, 2021

2. Dondurma Teknolojisi

Süt Hijyeni ve Teknolojisi, Fatma Seda Ormancı, Editör, Ankara nobel tıp kiatevleri, Ankara, ss.197-220, 2020

3. Balın Bileşimi ve Kalite Kriterleri

Arı Ürünleri, Özlem Küplülü, Editör, Türkiye Klinikleri, ss.1-9, 2020

5. Bal ve Diğer Arı ürünleri Alerjileri

Arıcılık ve Arı Ürünleri Apiterapi, Kemal Küçükersan, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.80-85, 2018
Metrikler

Yayın

56

Yayın (WoS)

2

Yayın (Scopus)

2

Atıf (Scopus)

2

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (TrDizin)

4

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

1

H-İndeks (Sobiad)

1

Atıf (Diğer Toplam)

7

Proje

9

Açık Erişim

1