SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
GIDALARDA YENİ ORTAYA ÇIKAN KİRLETİCİ MİKROPLASTİKLER
Veteriner farmakoloji ve toksikoloji derneği bülteni (Online)
, cilt.15, sa.1, ss.47-57, 2024 (Hakemli Dergi)
Ticari bir dezenfektanın broyler üretim kümeslerindeki etkinliğinin belirlenmesi
Veteriner Hekimler Derneği Dergisi
, cilt.90, ss.92-97, 2019 (Hakemli Dergi)
Fitalat Bileşikleri Kaynaklı Riskler ve Gıda Zehirlenmeleri.
PRUEBAS
, 2017 (Hakemsiz Dergi)
Thermal Processing Contaminants in Foods
EC PHARMACOLOGY AND TOXICOLOGY
, cilt.3, sa.3, ss.86-89, 2017 (Hakemli Dergi)
Gıdaların Soğuk Muhafazası
Türkiye Klinikleri
, 2017 (Hakemsiz Dergi)
Piliç Boyun Derilerinden İzole Edilen C perfringens lerin Antibiyotik Direnç Profillerinin Belirlenmesi
Etlik Veteriner Mikrobiyoloji Dergisi
, cilt.27, sa.2, ss.93-97, 2016 (Hakemli Dergi)
Avian Influenza (Kuş Gribi) ve Halk Sağlığı
Mektup Ankara
, 2015 (Hakemsiz Dergi)
Gıda Güvenliğinde Bir Tehdit Salmonella
Turkiye Klinikleri Journal of Food Hygiene and Technology-Special Topics
, cilt.2, sa.1, ss.17-2, 2015 (Hakemli Dergi)
Kanatlı etlerinde bozulma ve nedenleri.
Gıda Teknolojisi
, 2013 (Hakemsiz Dergi)
Inactivation of Salmonella Typhimurium on poultry meat by electrolyzed water
Veteriner Hekimler Derneği Dergisi
, cilt.83, sa.2, ss.48-53, 2012 (Hakemli Dergi)
Proteomiks ve gıda endüstrisinde kullanım alanları
GIDA
, cilt.37, sa.5, ss.303-308, 2012 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
TÜRKİYE’DE KIRMIZI ET VE KANATLI ETİ SEKTÖRLERİNDE MEVCUT DURUM, SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ
V. Ulusal Hayvancılık Ekonomisi Kongresi, Muğla, Türkiye, 03 Ekim 2024
Determination of phthalate migration in the production states of yogurt and cheese
2. International Congress Food on Animal Origin, 8 - 11 Kasım 2018
Determination of the Efficacy of A Commercial Decontaminant on Shelf Life of Fish
3rd International Congress on Advances in Veterinary Science and Technics (ICAVST), 5 - 09 Eylül 2018
Prevelance and Antibiotic Resistance of Salmonella spp. and Salmonella Typhimurium in Broiler Carcasses, Wings and Liver
7th European Food Safety Standards Conference, 13 - 14 Kasım 2017
Prevalence and antibiotic resistance of Salmonella spp. and Salmonella Typhimurium in broiler carcasses, wings and liver
7th European Food Safety and Standards Confrence, 13 - 14 Ekim 2017
Karadeniz, Marmara, Egeve Akdeniz’xxeait Su ürünlerindeki metal kontaminasyonlarının belirlenmesi
7. vETERİNER gIDA hİJYENİ kONGRESİ, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017
Ankara’da Satışa Sunulan Piliç Etlerinde ESBL Üreten E.coli Prevalansı
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017
Karadeniz, Marmara, Ege ve Akdeniz’xxe ait Su Ürünlerindeki Metal Kontaminasyonunun Belirlenmesi
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 4 - 08 Ekim 2017
Türkiye’nin Farklı Bölgelerinde Üretilen Ballarda C. botulinum Sporlarının Prevalansı
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 4 - 08 Ekim 2017
Determination of the Efficacy of Electrolyzed Water on Reducing Foodborne Pathogens in Cutting Borads
4th International VETIstanbul Group Congress, 11 - 13 Mayıs 2017
Determination of the Efficacy of Electrolyzed Water onReducing Foodborne Pathogens in Cutting Boards
4th International VETIstanbul Group Congress, 11 - 13 Mayıs 2017
SOME IMPORTANT THERMAL PROCESSING CONTAMINANTS IN FOODS
4th International VETIstanbul Group Congress, 11 - 13 Mayıs 2017
Süt ve Süt Ürünlerinde Fitlatlar ve Sağlık Üzerine Etkileri
1.Uuluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 10 - 13 Kasım 2016
Phthalates in Milk and Milk Products and Their Effects on Health
International Congress on Food of Animal Origin., Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016
Laktik Asit ve Buhar Uygulamalarının Kanatlı Göğüs Derilerinde Campylobacter jejuni Populasyonu Üzerine Etkileri
1. Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 10 - 13 Kasım 2016
A method development based on gas chromatography mass spectrometry for the determination of phthalate residues in yoghurt
). EUROTOX2016. 52nd European Congress of the European Societies of Toxicology, Sevilla, İspanya, 4 - 07 Eylül 2016
Guilty or Not Meat Consumption and Colorectal Cancer
3rd International VetIstanbul Group Congress 2016, 17 - 20 Mayıs 2016
New Rise in Food Industry
3rd International VetIstanbul Group Congress 2016., 17 - 20 Mayıs 2016
Yeasts New Rise in Food Industry
3rd International VetIstanbul Group Congress 2016, 17 - 20 Mayıs 2016
Kesimhanelerden Alınan Piliç Boyun Derisi Örneklerinde Clostridium Perfringens Varlığı Moleküler Karakterizasyonu ve Antibiyotik Direnç Profillerinin Belirlenmesi
3. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, 22 Nisan - 26 Aralık 2015
Farklı Işık Kaynaklarının Kırmızı Etin Renk Kalitesi Üzerine Etkisi
6. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015
Hygienic Control of Three Broiler Houses to Detect the Effectiveness of a Commercial Disinfectant
19. World Veterinary Poultry Association Congress, 7 - 11 Eylül 2015
Farklı Et Ürünlerinde PCR Yöntemi İle Tür Tayini
5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, ss.175-176
Farklı tip et ürünlerinde PCR yönetimi ile tür tayini
5. Ulusal Veteriner Hijyeni Kongresi, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013
Inactivation of Salmonella Typhimurium on poultry meat by electrolyzed water
Days of Veterinary Medicine. 3rd International Scientific Meeting, 2 - 04 Temmuz 2012
Kitap & Kitap Bölümleri
Probiotics and Functional Feed
Probiotics, the Natural Microbiota in Living OrganismsFundamentals and Applications, , Editör, CRC Press, ss.12, 2021
Dondurma Teknolojisi
Süt Hijyeni ve Teknolojisi, Fatma Seda Ormancı, Editör, Ankara nobel tıp kiatevleri, Ankara, ss.197-220, 2020
Balın Bileşimi ve Kalite Kriterleri
Arı Ürünleri, Özlem Küplülü, Editör, Türkiye Klinikleri, ss.1-9, 2020
Şap Hakkında Bİlmeni Gerekenler
Elma Teknik Basım Matbaacılık, 2019