Makaleler
20
Tümü (20)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
Scopus (2)
TRDizin (9)
Diğer Yayınlar (11)
1. A Comprehensive Outlook on Cultured Meat and Conventional Meat Production
Ankara Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, cilt.71, sa.4, ss.511-522, 2024 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
2. GIDALARDA YENİ ORTAYA ÇIKAN KİRLETİCİ MİKROPLASTİKLER
Veteriner farmakoloji ve toksikoloji derneği bülteni (Online)
, cilt.15, sa.1, ss.47-57, 2024 (TRDizin)
3. Migration Of Phthalates From Plastic Packages Into Dairy Products
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, cilt.23, sa.5, ss.445-453, 2023 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
7. Ticari bir dezenfektanın broyler üretim kümeslerindeki etkinliğinin belirlenmesi
Veteriner Hekimler Derneği Dergisi
, cilt.90, ss.92-97, 2019 (TRDizin)
10. Fitalat Bileşikleri Kaynaklı Riskler ve Gıda Zehirlenmeleri.
PRUEBAS
, 2017 (Hakemsiz Dergi)
11. Gıdaların Soğuk Muhafazası
Türkiye Klinikleri
, 2017 (Hakemsiz Dergi)
12. Thermal Processing Contaminants in Foods
EC PHARMACOLOGY AND TOXICOLOGY
, cilt.3, sa.3, ss.86-89, 2017 (Hakemli Dergi)
13. Piliç Boyun Derilerinden İzole Edilen C perfringens lerin Antibiyotik Direnç Profillerinin Belirlenmesi
Etlik Veteriner Mikrobiyoloji Dergisi
, cilt.27, sa.2, ss.93-97, 2016 (TRDizin)
14. Avian Influenza (Kuş Gribi) ve Halk Sağlığı
Mektup Ankara
, 2015 (Hakemsiz Dergi)
15. Gıda Güvenliğinde Bir Tehdit Salmonella
Turkiye Klinikleri Journal of Food Hygiene and Technology-Special Topics
, cilt.2, sa.1, ss.17-2, 2015 (Hakemli Dergi)
16. Kanatlı etlerinde bozulma ve nedenleri.
Gıda Teknolojisi
, 2013 (Hakemsiz Dergi)
19. Inactivation of Salmonella Typhimurium on poultry meat by electrolyzed water
Veteriner Hekimler Derneği Dergisi
, cilt.83, sa.2, ss.48-53, 2012 (TRDizin)
20. Proteomiks ve gıda endüstrisinde kullanım alanları
GIDA
, cilt.37, sa.5, ss.303-308, 2012 (TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
29
1. MİKROALGLERİN BROİLER PİLİÇ ETİ ÜRETİMİNDE KULLANIMI
7. Uluslarası Beyaz Et Kongresi, Antalya, Türkiye, 16 Nisan 2025, (Tam Metin Bildiri)
2. TÜRKİYE’DE KIRMIZI ET VE KANATLI ETİ SEKTÖRLERİNDE MEVCUT DURUM, SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ
V. Ulusal Hayvancılık Ekonomisi Kongresi, Muğla, Türkiye, 03 Ekim 2024, (Özet Bildiri)
4. Determination of phthalate migration in the production states of yogurt and cheese
2. International Congress Food on Animal Origin, 8 - 11 Kasım 2018, (Tam Metin Bildiri)
5. Determination of the Efficacy of A Commercial Decontaminant on Shelf Life of Fish
3rd International Congress on Advances in Veterinary Science and Technics (ICAVST), 5 - 09 Eylül 2018, (Özet Bildiri)
6. Prevelance and Antibiotic Resistance of Salmonella spp. and Salmonella Typhimurium in Broiler Carcasses, Wings and Liver
7th European Food Safety Standards Conference, 13 - 14 Kasım 2017, (Özet Bildiri)
7. Prevalence and antibiotic resistance of Salmonella spp. and Salmonella Typhimurium in broiler carcasses, wings and liver
7th European Food Safety and Standards Confrence, 13 - 14 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
8. Ankara’da Satışa Sunulan Piliç Etlerinde ESBL Üreten E.coli Prevalansı
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
9. Karadeniz, Marmara, Egeve Akdeniz’xxeait Su ürünlerindeki metal kontaminasyonlarının belirlenmesi
7. vETERİNER gIDA hİJYENİ kONGRESİ, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017
10. Karadeniz, Marmara, Ege ve Akdeniz’xxe ait Su Ürünlerindeki Metal Kontaminasyonunun Belirlenmesi
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 4 - 08 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
11. Ankara’da Satışa Sunulan Piliç Etlerinde ESBL Üreten E.coli Prevalansı
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 04 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
12. Türkiye’nin Farklı Bölgelerinde Üretilen Ballarda C. botulinum Sporlarının Prevalansı
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.64-65, (Özet Bildiri)
13. Determination of the Efficacy of Electrolyzed Water on Reducing Foodborne Pathogens in Cutting Borads
4th International VETIstanbul Group Congress, 11 - 13 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
14. Determination of the Efficacy of Electrolyzed Water onReducing Foodborne Pathogens in Cutting Boards
4th International VETIstanbul Group Congress, 11 - 13 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
15. SOME IMPORTANT THERMAL PROCESSING CONTAMINANTS IN FOODS
4th International VETIstanbul Group Congress, 11 - 13 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
16. Süt ve Süt Ürünlerinde Fitlatlar ve Sağlık Üzerine Etkileri
1.Uuluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 10 - 13 Kasım 2016
17. Phthalates in Milk and Milk Products and Their Effects on Health
International Congress on Food of Animal Origin., Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, (Özet Bildiri)
18. Laktik Asit ve Buhar Uygulamalarının Kanatlı Göğüs Derilerinde Campylobacter jejuni Populasyonu Üzerine Etkileri
1. Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 10 - 13 Kasım 2016, (Özet Bildiri)
19. A method development based on gas chromatography mass spectrometry for the determination of phthalate residues in yoghurt
). EUROTOX2016. 52nd European Congress of the European Societies of Toxicology, Sevilla, İspanya, 4 - 07 Eylül 2016, (Özet Bildiri)
20. Guilty or Not Meat Consumption and Colorectal Cancer
3rd International VetIstanbul Group Congress 2016, 17 - 20 Mayıs 2016
21. New Rise in Food Industry
3rd International VetIstanbul Group Congress 2016., 17 - 20 Mayıs 2016
22. Yeasts New Rise in Food Industry
3rd International VetIstanbul Group Congress 2016, 17 - 20 Mayıs 2016, (Özet Bildiri)
24. Kesimhanelerden Alınan Piliç Boyun Derisi Örneklerinde Clostridium Perfringens Varlığı Moleküler Karakterizasyonu ve Antibiyotik Direnç Profillerinin Belirlenmesi
3. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, 22 Nisan - 26 Aralık 2015, (Tam Metin Bildiri)
25. Farklı Işık Kaynaklarının Kırmızı Etin Renk Kalitesi Üzerine Etkisi
6. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
26. Hygienic Control of Three Broiler Houses to Detect the Effectiveness of a Commercial Disinfectant
19. World Veterinary Poultry Association Congress, 7 - 11 Eylül 2015
27. Farklı Et Ürünlerinde PCR Yöntemi İle Tür Tayini
5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, ss.175-176
28. Farklı tip et ürünlerinde PCR yönetimi ile tür tayini
5. Ulusal Veteriner Hijyeni Kongresi, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, (Özet Bildiri)
29. Inactivation of Salmonella Typhimurium on poultry meat by electrolyzed water
Days of Veterinary Medicine. 3rd International Scientific Meeting, 2 - 04 Temmuz 2012
Kitaplar
5
1. Probiotics and Functional Feed
Probiotics, the Natural Microbiota in Living OrganismsFundamentals and Applications, , Editör, CRC Press, ss.12, 2021
2. Dondurma Teknolojisi
Süt Hijyeni ve Teknolojisi, Fatma Seda Ormancı, Editör, Ankara nobel tıp kiatevleri, Ankara, ss.197-220, 2020
3. Balın Bileşimi ve Kalite Kriterleri
Arı Ürünleri, Özlem Küplülü, Editör, Türkiye Klinikleri, ss.1-9, 2020
4. Şap Hakkında Bİlmeni Gerekenler
Elma Teknik Basım Matbaacılık, 2019