SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
GIDALARDA YENİ ORTAYA ÇIKAN KİRLETİCİ MİKROPLASTİKLER
Veteriner farmakoloji ve toksikoloji derneği bülteni (Online)
, cilt.15, sa.1, ss.47-57, 2024 (Hakemli Dergi)
Ticari bir dezenfektanın broyler üretim kümeslerindeki etkinliğinin belirlenmesi
Veteriner Hekimler Derneği Dergisi
, cilt.90, ss.92-97, 2019 (Hakemli Dergi)
Fitalat Bileşikleri Kaynaklı Riskler ve Gıda Zehirlenmeleri.
PRUEBAS
, 2017 (Hakemsiz Dergi)
Thermal Processing Contaminants in Foods
EC PHARMACOLOGY AND TOXICOLOGY
, cilt.3, sa.3, ss.86-89, 2017 (Hakemli Dergi)
Gıdaların Soğuk Muhafazası
Türkiye Klinikleri
, 2017 (Hakemsiz Dergi)
Piliç Boyun Derilerinden İzole Edilen C perfringens lerin Antibiyotik Direnç Profillerinin Belirlenmesi
Etlik Veteriner Mikrobiyoloji Dergisi
, cilt.27, sa.2, ss.93-97, 2016 (Hakemli Dergi)
Avian Influenza (Kuş Gribi) ve Halk Sağlığı
Mektup Ankara
, 2015 (Hakemsiz Dergi)
Gıda Güvenliğinde Bir Tehdit Salmonella
Turkiye Klinikleri Journal of Food Hygiene and Technology-Special Topics
, cilt.2, sa.1, ss.17-2, 2015 (Hakemli Dergi)
Kanatlı etlerinde bozulma ve nedenleri.
Gıda Teknolojisi
, 2013 (Hakemsiz Dergi)
Inactivation of Salmonella Typhimurium on poultry meat by electrolyzed water
Veteriner Hekimler Derneği Dergisi
, cilt.83, sa.2, ss.48-53, 2012 (Hakemli Dergi)
Proteomiks ve gıda endüstrisinde kullanım alanları
GIDA
, cilt.37, sa.5, ss.303-308, 2012 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Determination of phthalate migration in the production states of yogurt and cheese
2. International Congress Food on Animal Origin, 8 - 11 Kasım 2018
Determination of the Efficacy of A Commercial Decontaminant on Shelf Life of Fish
3rd International Congress on Advances in Veterinary Science and Technics (ICAVST), 5 - 09 Eylül 2018
Prevelance and Antibiotic Resistance of Salmonella spp. and Salmonella Typhimurium in Broiler Carcasses, Wings and Liver
7th European Food Safety Standards Conference, 13 - 14 Kasım 2017
Prevalence and antibiotic resistance of Salmonella spp. and Salmonella Typhimurium in broiler carcasses, wings and liver
7th European Food Safety and Standards Confrence, 13 - 14 Ekim 2017
Karadeniz, Marmara, Egeve Akdeniz’xxeait Su ürünlerindeki metal kontaminasyonlarının belirlenmesi
7. vETERİNER gIDA hİJYENİ kONGRESİ, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017
Ankara’da Satışa Sunulan Piliç Etlerinde ESBL Üreten E.coli Prevalansı
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017
Karadeniz, Marmara, Ege ve Akdeniz’xxe ait Su Ürünlerindeki Metal Kontaminasyonunun Belirlenmesi
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 4 - 08 Ekim 2017
Türkiye’nin Farklı Bölgelerinde Üretilen Ballarda C. botulinum Sporlarının Prevalansı
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 4 - 08 Ekim 2017
Determination of the Efficacy of Electrolyzed Water onReducing Foodborne Pathogens in Cutting Boards
4th International VETIstanbul Group Congress, 11 - 13 Mayıs 2017
SOME IMPORTANT THERMAL PROCESSING CONTAMINANTS IN FOODS
4th International VETIstanbul Group Congress, 11 - 13 Mayıs 2017
Determination of the Efficacy of Electrolyzed Water on Reducing Foodborne Pathogens in Cutting Borads
4th International VETIstanbul Group Congress, 11 - 13 Mayıs 2017
Süt ve Süt Ürünlerinde Fitlatlar ve Sağlık Üzerine Etkileri
1.Uuluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 10 - 13 Kasım 2016
Phthalates in Milk and Milk Products and Their Effects on Health
International Congress on Food of Animal Origin., Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016
Laktik Asit ve Buhar Uygulamalarının Kanatlı Göğüs Derilerinde Campylobacter jejuni Populasyonu Üzerine Etkileri
1. Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 10 - 13 Kasım 2016
A method development based on gas chromatography mass spectrometry for the determination of phthalate residues in yoghurt
). EUROTOX2016. 52nd European Congress of the European Societies of Toxicology, Sevilla, İspanya, 4 - 07 Eylül 2016
New Rise in Food Industry
3rd International VetIstanbul Group Congress 2016., 17 - 20 Mayıs 2016
Guilty or Not Meat Consumption and Colorectal Cancer
3rd International VetIstanbul Group Congress 2016, 17 - 20 Mayıs 2016
Yeasts New Rise in Food Industry
3rd International VetIstanbul Group Congress 2016, 17 - 20 Mayıs 2016
Kesimhanelerden Alınan Piliç Boyun Derisi Örneklerinde Clostridium Perfringens Varlığı Moleküler Karakterizasyonu ve Antibiyotik Direnç Profillerinin Belirlenmesi
3. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, 22 Nisan - 26 Aralık 2015
Farklı Işık Kaynaklarının Kırmızı Etin Renk Kalitesi Üzerine Etkisi
6. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015
Hygienic Control of Three Broiler Houses to Detect the Effectiveness of a Commercial Disinfectant
19. World Veterinary Poultry Association Congress, 7 - 11 Eylül 2015
Farklı Et Ürünlerinde PCR Yöntemi İle Tür Tayini
5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, ss.175-176
Farklı tip et ürünlerinde PCR yönetimi ile tür tayini
5. Ulusal Veteriner Hijyeni Kongresi, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013
Inactivation of Salmonella Typhimurium on poultry meat by electrolyzed water
Days of Veterinary Medicine. 3rd International Scientific Meeting, 2 - 04 Temmuz 2012
Kitap & Kitap Bölümleri
Probiotics and Functional Feed
Probiotics, the Natural Microbiota in Living OrganismsFundamentals and Applications, , Editör, CRC Press, ss.12, 2021
Dondurma Teknolojisi
Süt Hijyeni ve Teknolojisi, Fatma Seda Ormancı, Editör, Ankara nobel tıp kiatevleri, Ankara, ss.197-220, 2020
Balın Bileşimi ve Kalite Kriterleri
Arı Ürünleri, Özlem Küplülü, Editör, Türkiye Klinikleri, ss.1-9, 2020
Şap Hakkında Bİlmeni Gerekenler
Elma Teknik Basım Matbaacılık, 2019