Akademik Unvanlar
-
2014 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Ankara Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2011 - 2014 Prof. Dr.
Mersin Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2005 - 2011 Doç. Dr.
Mersin Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2002 - 2005 Yrd. Doç. Dr.
Mersin Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2000 - 2001 Öğretim Görevlisi Dr.
University of California, Davis, Engıneerıng, Bıologıcal And Agrıcultural
-
1995 - 2000 Araştırma Görevlisi
University of Florida, Engıneerıng, Bıologıcal And Agrıcultural
Yönetimsel Görevler
-
2012 - 2014 Dekan
Mersin Üniversitesi
-
2011 - 2012 Bölüm Başkanı
Mersin Üniversitesi
-
2004 - 2011 Bölüm Başkan Yardımcısı
Mersin Üniversitesi
Verdiği Dersler
Yönetilen Tezler
-
Yumurta pastörizasyonu için dielektrik uygulamaların (radyofrekans ve mikrodalga) proses etkinliği açısından karşılaştırılması
ERDOĞDU F. (Danışman)
Ö.KESKİNEL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Tavuk karkaslarında mikrodalga uygulama ile Campylobacter jejuni hedefli yüzey dekontaminasyon proses tasarımı için simülasyon çalışması
ERDOĞDU F. (Danışman)
-
Enteral beslenme amacıyla hazırlanmış likit çözeltilerin sterilizasyonu sırasında meydana gelen sıcaklık değişiminin matematiksel modellenmesi
ERDOĞDU F. (Danışman)
H.MELİK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Gıda ürünlerinin yüzey dekontaminasyonu amacıyla kullanılmak üzere kızılötesi sistem tasarımı
ERDOĞDU F. (Danışman)
-
Bira pastörizasyon prosesi için inovatif yöntemler geliştirilmesi
ERDOĞDU F. (Danışman)
-
Mikrodalga uygulama ile ısıl işlem sırasında sıvı ürünlerin sıcaklık değişimi ve sıcaklığın tekdüzeliği üzerine ürün dönme hızı ve viskozitesinin etkisi
ERDOĞDU F. (Danışman)
-
Kristalize çam balının çözdürülmesinde mikrodalga ısıtmanın hidroksimetilfurfural oluşumu ve diastaz aktivitesi üzerine etkileri
ERDOĞDU F. (Danışman)
-
Gıda ürünlerinin mikrodalga uygulama ile ısıtılması ve (dondurulmuş ürünlerin) çözdürülmesinde basıncın etkisi
ERDOĞDU F. (Danışman)
-
Radyo frekans yöntemi ile çözdürme işleminin matematiksel modellenmesi
ERDOĞDU F. (Danışman)
R.UYAR(Öğrenci), Doktora, 2015 -
Sıvı ve katı-sıvı karışımlar içeren yatay konservelerde ısı transferinin iki boyutlu benzetimi
ERDOĞDU F. (Danışman)
Z.BOZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012 -
Katı-sıvı karışımlarından oluşan konservelerde ısı transferinin sayısal benzetimi
ERDOĞDU F. (Danışman)
S.KIZILTAŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009 -
Gıdaların soğutma simülasyonunda 3 boyutlu tarayıcıların ve hesaplamalı akışkanlar dinamiği yazılımlarının kullanımı
ERDOĞDU F. (Danışman)
R.UYAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2008 -
Isı ve kütle transfer parametrelerinin bisküvilerde pişme sırasında belirlenmesi
ERDOĞDU F. (Danışman)
E.DEMİRKOL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2005