Makaleler
10
Tümü (10)
SCI-E, SSCI, AHCI (6)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (6)
Scopus (6)
TRDizin (4)
6. THE IMPACT OF STARTER CULTURES ON QUARK TYPE CHEESE PRODUCTION
GIDA
, cilt.49, sa.2, ss.791-804, 2024 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
6
1. Atımlı elektrik alanı ve ultrasonikasyon uygulamalarının yayıkaltı mikrobiyolojisi ve protein konformasyonu üzerine etkileri
3. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 5 - 06 Ekim 2023, (Özet Bildiri)
2. Yüksek Basınç Uygulamalarının Kaşar Peynirinin Bazı Mikrobiyolojik Nitelikleri Üzerine Etkisi.
2. Ulusal Sütçülük Kongresi, Türkiye, 25 - 26 Nisan 2019, (Özet Bildiri)
4. Some Properties of Çömlek Cheese Produced in Nevşehir
The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
5. Laktik Asit Bakterilerinin Aflatoksin B1 ve Aflatoksin M1 Bağlama Yetenekleri
5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.177-178, (Özet Bildiri)
6. Determination of the Milk Consumption Habits of Students of Faculty of Agriculture in Ankara Universty
2nd International Congress on Food Technology, Aydın, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2014, (Özet Bildiri)
Kitaplar
2
1. Lactic acid bacteria as spoilage microorganisms
The Microbiological Quality of Food, Bevilacqua Antonio,Corbo Maria Rosaria,Sinigaglia Milena, Editör, Woodhead Publishing, London, ss.119-143, 2025
2. Probiotic Dairy Foods
Microbes in the Food Industry, Navnidhi Chhikara,Anil Panghal,Gaurav Chaudhary, Editör, John Wiley & Sons, West Sussex, UK , New Jersey, ss.87-138, 2023
