Yayınlar & Eserler

Makaleler 10
Tümü (10)
SCI-E, SSCI, AHCI (6)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (6)
Scopus (6)
TRDizin (4)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 6

3. Yüksek Basınç Uygulamalarının Peynir Üretiminde Kullanımı

1st International Eurasian Conference on Science, Engineering and Technology (EurasianSciEnTech 2018), 22 - 23 Kasım 2018, (Tam Metin Bildiri)

4. Some Properties of Çömlek Cheese Produced in Nevşehir

The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

5. Laktik Asit Bakterilerinin Aflatoksin B1 ve Aflatoksin M1 Bağlama Yetenekleri

5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.177-178, (Özet Bildiri)
Kitaplar 2

1. Lactic acid bacteria as spoilage microorganisms

The Microbiological Quality of Food, Bevilacqua Antonio,Corbo Maria Rosaria,Sinigaglia Milena, Editör, Woodhead Publishing, London, ss.119-143, 2025

2. Probiotic Dairy Foods

Microbes in the Food Industry, Navnidhi Chhikara,Anil Panghal,Gaurav Chaudhary, Editör, John Wiley & Sons, West Sussex, UK , New Jersey, ss.87-138, 2023
Metrikler

Yayın

18

Yayın (WoS)

6

Yayın (Scopus)

6

Atıf (WoS)

6

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

1

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

5

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (Sobiad)

3

H-İndeks (Sobiad)

1

Proje

3

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları