Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Yüksek Basınç Uygulamalarının Peynir Üretiminde Kullanımı

1st International Eurasian Conference on Science, Engineering and Technology (EurasianSciEnTech 2018), 22 - 23 Kasım 2018

Some Properties of Çömlek Cheese Produced in Nevşehir

The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 19 - 21 Nisan 2018

Kitap & Kitap Bölümleri

Probiotic Dairy Foods

Microbes in the Food Industry, Navnidhi Chhikara,Anil Panghal,Gaurav Chaudhary, Editör, John Wiley & Sons, West Sussex, UK , New Jersey, ss.87-138, 2023

Metrikler

Yayın

8

Atıf (WoS)

1

H-İndeks (WoS)

1

Proje

1

Açık Erişim

1