SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Yüksek Basınç Uygulamalarının Kaşar Peynirinin Bazı Mikrobiyolojik Nitelikleri Üzerine Etkisi.
2. Ulusal Sütçülük Kongresi, Türkiye, 25 - 26 Nisan 2019
Some Properties of Çömlek Cheese Produced in Nevşehir
The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 19 - 21 Nisan 2018
Kitap & Kitap Bölümleri
Probiotic Dairy Foods
Microbes in the Food Industry, Navnidhi Chhikara,Anil Panghal,Gaurav Chaudhary, Editör, John Wiley & Sons, West Sussex, UK , New Jersey, ss.87-138, 2023