Makaleler
18
Tümü (18)
SCI-E, SSCI, AHCI (14)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (14)
Scopus (15)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (1)
6. Effects of the dietary supplementation of layer diets with natural and synthetic antioxidant additives on yolk lipid peroxidation and fatty acid composition of eggs stored at different temperatures and duration
Revista Brasileira de Ciencia Avicola / Brazilian Journal of Poultry Science
, cilt.21, sa.2, 2019 (SCI-Expanded)
15. A kinetic study on the plasmid stability of three Lactococcus lactis strains
JOURNAL OF INDUSTRIAL MICROBIOLOGY & BIOTECHNOLOGY
, cilt.34, sa.11, ss.729-737, 2007 (SCI-Expanded, Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
21
3. Do Turkish Universities’ Undergraduate Programs Build Generation Z Competencies?
INQAAHE FORUM 2020: Quality, Competencies, and Learning Outcomes: How to be Fit for Generation Z Employability, Moskva, Rusya, 28 Eylül - 01 Ekim 2020, (Özet Bildiri)
5. Phenotypic and genotypic characterization of Salmonella isolates from farm field to fork in Turkey
2nd International Congress on Food Technology, Aydın, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2014, (Özet Bildiri)
6. COMPARISON OF PHENOTYPIC AND GENOTYPIC ANTIMICROBIAL RESISTANCE PROFILES OF SALMONELLA ISOLATES FROM FARM/FIELD TO FORK IN TURKEY
2nd International Congress on Food Technology, Aydın, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2014, (Özet Bildiri)
7. Plasmid content of E coli and Salmonella isolated from foods in Kırşehir
2nd International Congress on Food Technology, Aydın, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2014, (Özet Bildiri)
8. CAN WE TRUST PFGE TYPING TO DETERMINE SALMONELLA SEROTYPES ?
2nd International Congress on Food Technology, Aydın, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2014, (Özet Bildiri)
10. Prevalence of Salmonella spp and Escherichia coli in some raw and ready to eat foods marketed in Kirsehir Turkey
IAFP-European Symposium on Food Safety, Budapest, Macaristan, 7 - 09 Mayıs 2014, (Özet Bildiri)
13. Reduction of aflatoxin M1 lev els in milk by pulse high hydrostatic pressure application
IAFP-European Symposium on Food Safety, Marsilya, Fransa, 15 - 17 Mayıs 2013, (Özet Bildiri)
14. Kitosanın antimikrobiyal etkisi
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, (Özet Bildiri)
15. Fatty acid methyl ester FAME profiles of different Salmonella serotypes from food origin
23rd International ICFMH Symposium, Foodmicro2012, Global Issues In Food Microbiology, İstanbul, Türkiye, 3 - 07 Eylül 2012, (Özet Bildiri)
18. Farklı Biosit ve Sıcaklık Uygulamalarının Laktokok Fajlarının İnaktivasyonu Üzerine Etkilerinin Karşılaştırılması
XV. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi, Antalya, Türkiye, 28 - 31 Ekim 2007, (Tam Metin Bildiri)
21. Inactivation of lactococcal bacteriophges by high hydrostatic pressure
International Conference on High Pressure Science and Technology, Bordo, Fransa, 7 - 11 Temmuz 2003, (Özet Bildiri)
Kitaplar
3
2. Bölüm 9: Isıl işlemlerle gıdaların korunması
Gıda Mikrobiyolojisi, ERKMEN, O, Editör, Efil Yayınevi, Ankara, Ankara, ss.207-221, 2013
3. Bölüm 21: Mikroorganizmaların insanlarla etkileşimleri
Brock Mikroorganizmaların Biyolojisi, ÇÖKMÜŞ C, Editör, Palme Yayınevi, Ankara, ss.700-726, 2010
