Desteklenen Projeler
-
2013 - 2015 Çeşitli gıdalardan izole edilen Staphylococcus aureus tanımlanması ve toksin oluşturma özelliklerinin belirlenmesi
-
2012 - 2014 Kırşehir İlinde Toplanan Çeşitli Gıdalarda Salmonella ve E coli Varlığının Araştırılması İzolasyon, İdentifkasyon ve Plazmit Profilleri
-
2011 - 2014 Şanlıurfa ili ve Civarındaki Klinik İnsan ve Hayvan Vakaları ile Gıdalardaki Salmonella Çeşitliliğinin Moleküler Düzeyde Belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi
Wiedmann M., Dilsiz N., Kırmacı H. A., Tel O. Y., Yıldız Zeyrek F., Avşaroğlu M. D., et al.
-
2011 - 2012 Aflatoksin M1 ve Patulin Miktarının Süt ve Elma Suyunda Vurgulu Hidrostatik Basınç ile Düşürülmesi
TÜBİTAK Projesi
Avşaroğlu M. D., Demazeau G., Alpas H., Largeteau A.(Yürütücü), Bozoğlu T. F.(Yürütücü)
-
2006 - 2007 Geleneksel Fermente Türk İçeceği Bozadan Bakteriyosin Üreticisi Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu Tanımlanması ve Üretilen Bakteriyosinlerin Kısmi Karakterizasyonu