-
2013 - 2015 Çeşitli gıdalardan izole edilen Staphylococcus aureus tanımlanması ve toksin oluşturma özelliklerinin belirlenmesi
-
2012 - 2014 Kırşehir İlinde Toplanan Çeşitli Gıdalarda Salmonella ve E coli Varlığının Araştırılması İzolasyon, İdentifkasyon ve Plazmit Profilleri
-
2011 - 2014 Şanlıurfa ili ve Civarındaki Klinik İnsan ve Hayvan Vakaları ile Gıdalardaki Salmonella Çeşitliliğinin Moleküler Düzeyde Belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi , 3501 - Ulusal Genç Araştırmacı Kariyer Geliştirme Programı
Wiedmann M., Dilsiz N., Kırmacı H. A., Tel O. Y., Yıldız Zeyrek F., Avşaroğlu M. D., et al.
-
2011 - 2012 Aflatoksin M1 ve Patulin Miktarının Süt ve Elma Suyunda Vurgulu Hidrostatik Basınç ile Düşürülmesi
TÜBİTAK Projesi , Destek programım listede yok (Eski)
Avşaroğlu M. D., Demazeau G., Alpas H., Largeteau A.(Yürütücü), Bozoğlu T. F.(Yürütücü)
-
2006 - 2007 Geleneksel Fermente Türk İçeceği Bozadan Bakteriyosin Üreticisi Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu Tanımlanması ve Üretilen Bakteriyosinlerin Kısmi Karakterizasyonu
TÜBİTAK Projesi , 1002 - Hızlı Destek Programı