SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Biyoelektrik İmpedans Analizi Parametrelerinden Faz Açısının,Tanısal Kriter Olarak Olası Rolü
İnönü Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
, cilt.7, sa.1, ss.58-65, 2018 (Hakemli Dergi)
Vücut Geliştirme ve Fitness Salonlarında Çalışan Antrenörlerin Beslenme Bilgi Düzeylerinin Saptanması
CBÜ Beden Eğitimi ve Spor Bilimleri Dergisi
, cilt.11, sa.2, ss.83-91, 2016 (Hakemli Dergi)
Alzheimer Hastalığı ve Koruyucu Besin Öğeleri
Düzce Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.6, sa.2, ss.139-145, 2016 (Hakemli Dergi)
Araşidonik Asit Metabolitlerinin Oluşum Mekanizması ve Bazı Hastalıklardaki Rolü
Electronic Journal of Vocational Colleges
, cilt.5, sa.6, ss.20-29, 2015 (Hakemli Dergi)
Sporcu Beslenmesinde Protein ve Aminoasit Destekleri
Dyt Mag
, sa.4, ss.22-24, 2015 (Hakemsiz Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Evaluation of Malnutrition Risk in General Surgery Clinic Inpatients
World Congress on Nutrition and Obesity Prevention Source, Barcelona, İspanya, 16 - 18 Kasım 2017, ss.50
Gastronomik Bir Değer: Bafra Pidesi
I.Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, cilt.1, ss.20
Kadınlarda Obezite İle Fiziksel Aktivite ve Diyet Bileşenleri İlişkisi
Obeziteye Multidisipliner Yaklaşım Kongresi, İzmir, Türkiye, 21 - 22 Kasım 2015, cilt.1, ss.21
Tarihi Çarşamba Kıvratması
III. Uluslararası Halk Kültürü Sempozyumu, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Ekim 2015, cilt.2, ss.527-531
Kitap & Kitap Bölümleri
İŞLENMİŞ VE İŞLENMEMİŞ ET ÜRÜNLERİ
Türkiye’nin Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünleri, Köşker, Hasan; Ercan, Fatih, Editör, PA Paradigma Akademi Yayınları, Çanakkale, ss.243-268, 2023
TİP-1 DİYABETLİ SPORCULARDA EGZERSİZ SÜRECİNDE BESLENME YAKLAŞIMLARI
Beslenme ve Diyetetik Güncel Konular-15, Tayfur, Muhittin; Yardımcı, Hülya, Editör, Hatiboğlu Yayıncılık, Ankara, ss.117-126, 2023
İŞLETME SANİTASYONU VE GÜVENLİĞİ
Yiyecek Hizmetleri Yönetimi İlkeler ve Uygulamalar, Çakıroğlu, Funda Pınar; Songür Bozdağ, Ayşe Nur, Editör, Hipokrat Yayıncılık, Ankara, ss.93-116, 2023
TURİZMDE ALTERNATİF BİR ROTA: SAMSUN İLİ GASTRONOMİ TURLARI
Gastronomide Akademik Çalışmalar, Karaçar, Ercan; Erol, Ersan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.91-117, 2022