Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Sporcu Beslenmesinde Karbonhidratların Rolü ve Önemi

2. Uluslararası Avrasya Sağlık Bilimleri Kongresi, Trabzon, Türkiye, 15 - 16 Haziran 2023, cilt.1, ss.73-74

Kemik Gelişimi ve Sağlığı Üzerine Obezojenik Endokrin Bozucuların Etkisi

2. Uluslararası Avrasya Sağlık Bilimleri Kongresi, Trabzon, Türkiye, 15 - 16 Haziran 2023, cilt.1, ss.261-270

Uyku ve Melatonin Işığında Obezitenin Değerlendirilmesi

2. Ulusal Sağlıklı Yaşam ve Obezite Farkındalık Kongresi, Mersin, Türkiye, 12 - 13 Nisan 2023, cilt.1, ss.169

Sporcu ve Enerji İçecekleri: Kimde, Nasıl ve Ne Zaman Kullanılmalı?

Uluslararası Sağlık Araştırmaları Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 09 Aralık 2022, cilt.1, ss.77-78

The Effect Of Emotional Eating And Depression On Body Weight

44th ESPEN Congress, Viyana, Avusturya, 3 - 06 Eylül 2022, cilt.54, ss.478

Beslenme ve Ağrı

4th International Congress on Agriculture, Environment and Health, Aydın, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2021, cilt.2, ss.569-580

Egzersiz Sonrası Toparlanmada Beslenme Stratejileri

4th International Congress on Agriculture, Environment and Health, Aydın, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2021, cilt.2, ss.556-568

Toplum Sağlığı Merkezi Obezite Birimine Başvuran Kadınlarda Anemi ve Obezite İlişkisi

2. Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2019, ss.201-202 Sürdürülebilir Kalkınma

Kadın Üniversite Sporcularında Kadın Sporcu Triadına Yönelik Risk Faktörlerinin İncelenmesi

2. Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2019, ss.213-214

Gastronomi Unsurlarının Turistik Ürün Çeşitlendirmesindeki Yeri ve Önemi: Artvin Örneği

Uluslararası Artvin Sempozyumu, Artvin, Türkiye, 18 - 20 Ekim 2018, cilt.1, ss.1189-1206

Sporcuların Protein Tüketimine ve Kullandıkları Protein Desteklerine Yönelik Güncel Yaklaşımlar

I. Uluslararası Beden Eğitimi, Spor, Rekreasyon ve Dans Kongresi, İstanbul, Türkiye, 26 - 28 Nisan 2018, cilt.1, ss.461

Güreş Sporcularının Besinsel Destek Kullanım Alışkanlıklarının İncelenmesi

I. Uluslararası Beden Eğitimi, Spor, Rekreasyon ve Dans Kongresi, İstanbul, Türkiye, 26 - 28 Nisan 2018, cilt.1, ss.456

Hygıene Status of Kıtchen Productıon Areas of Hospıtalıty Facılıtıes

3rd International Tourism and Hospitality Management Conference, Belgrade, Sırbistan, 13 - 17 Eylül 2017, cilt.3, ss.48-56

The Importance of Geographical Indication Products In Sustainable Tourism: Samsun Province Case

3rd International Tourism and Hospitality Management Conference, Belgrade, Sırbistan, 13 - 17 Eylül 2017, cilt.1, ss.43 Sürdürülebilir Kalkınma

A Study On Local Meals In Samsun Provınce In Gastronomy Tourısm Framework

3rd International Tourism and Hospitality Management Conference, Belgrade, Sırbistan, 13 - 17 Eylül 2017, cilt.1, ss.45

Investıgatıon of Kıtchen Storage In Hospıtalıty Facılıtıes

3rd International Tourism and Hospitality Management Conference, Belgrade, Sırbistan, 13 - 17 Eylül 2017, cilt.3, ss.57-64

Sarımsağın Besinsel Yönden ve Sağlık Açısından Değerlendirilmesi

Uluslararası Taşköprü PompeiopolisBilim Kültür Sanat Araştırmaları Sempozyumu, Kastamonu, Türkiye, 10 - 12 Nisan 2017, cilt.1, ss.935-949

Evaluation of Malnutrition Risk in General Surgery Clinic Inpatients

World Congress on Nutrition and Obesity Prevention Source, Barcelona, İspanya, 16 - 18 Kasım 2017, ss.50 Sürdürülebilir Kalkınma

Yozgat ın Coğrafi İşaretli Yemeklerinin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi

II. Uluslararası Bozok Sempozyumu, Yozgat, Türkiye, 4 - 06 Mayıs 2017, cilt.3, ss.70-83

Profesyonel Sporcuların Ergojenik Destek Kullanımlarının Değerlendirilmesi

Adnan Menderes Üniversitesi 1. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, Aydın, Türkiye, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017, cilt.1, ss.690

Sporcuların Makro Besin Ögesi ve Sıvı Alımlarının Değerlendirilmesi

Adnan Menderes Üniversitesi 1. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, Aydın, Türkiye, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017, cilt.1, ss.211

Evaulatıon of Nutrıtıon-Related Rısk Factors For Osteoporosıs In Women Between 25-65 Ages

17th International Congress of Dietetics, Granada, Nikaragua, 7 - 10 Eylül 2016, cilt.20, ss.380

Gastronomik Bir Değer: Bafra Pidesi

I.Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, cilt.1, ss.20

Kadınlarda Obezite İle Fiziksel Aktivite ve Diyet Bileşenleri İlişkisi

Obeziteye Multidisipliner Yaklaşım Kongresi, İzmir, Türkiye, 21 - 22 Kasım 2015, cilt.1, ss.21

Tarihi Çarşamba Kıvratması

III. Uluslararası Halk Kültürü Sempozyumu, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Ekim 2015, cilt.2, ss.527-531

Kitap & Kitap Bölümleri

TOKLUK İNFLAMASYONU VE BESLENME İLİŞKİSİ ÜZERİNE ANLATISAL BİR İNCELEME

Beslenme Ve Diyetetik Alanında Uluslararası Araştırmalar -II, ÇAĞIRAN İBRAHİM HAKKI, Editör, Eğitim Yayınevi, Ankara, ss.143-158, 2024

HYGIENE STATUS IN KITCHEN STAFF IN TURKEY: A REVIEW

Medicine and Health Sciences. Modern Analysis, Finding and Researches, Arslan Serkan, Azizoğlu Mustafa, Editör, Livre de Lyon, Lyon, ss.1-13, 2023

İŞLENMİŞ VE İŞLENMEMİŞ ET ÜRÜNLERİ

Türkiye’nin Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünleri, Köşker, Hasan; Ercan, Fatih, Editör, PA Paradigma Akademi Yayınları, Çanakkale, ss.243-268, 2023

TİP-1 DİYABETLİ SPORCULARDA EGZERSİZ SÜRECİNDE BESLENME YAKLAŞIMLARI

Beslenme ve Diyetetik Güncel Konular-15, Tayfur, Muhittin; Yardımcı, Hülya, Editör, Hatiboğlu Yayıncılık, Ankara, ss.117-126, 2023

İŞLETME SANİTASYONU VE GÜVENLİĞİ

Yiyecek Hizmetleri Yönetimi İlkeler ve Uygulamalar, Çakıroğlu, Funda Pınar; Songür Bozdağ, Ayşe Nur, Editör, Hipokrat Yayıncılık, Ankara, ss.93-116, 2023

TURİZMDE ALTERNATİF BİR ROTA: SAMSUN İLİ GASTRONOMİ TURLARI

Gastronomide Akademik Çalışmalar, Karaçar, Ercan; Erol, Ersan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.91-117, 2022

VEGETERIAN DIETS: EVERYTHING ABOUT HISTORY, HEALTH AND SPORT PERFORMANCE

Research & Reviews in Health Sciences, Everiklioğlu, Cem, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.63-80, 2021

Metrikler

Yayın

47

Atıf (WoS)

1

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

14

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (Scholar)

39

H-İndeks(Scholar)

3

Atıf (TrDizin)

3

H-Index (TrDizin)

3

Proje

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları