Makaleler
24
Tümü (24)
SCI-E, SSCI, AHCI (3)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (4)
ESCI (1)
Scopus (5)
TRDizin (9)
Diğer Yayınlar (10)
5. Attitudes Towards Healthy Eating and Diet Satisfaction of Vegetarians: A Cross-sectional Study in Turkey
Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.12, sa.2, ss.217-227, 2025 (Hakemli Dergi)
8. Sporcularda Vejetaryen Ve Vegan Beslenme: Güncel Verilerle Durum Analizi
Uluslararası Hakemli Akademik Spor Sağlık ve Tıp Bilimleri Dergisi
, cilt.53, ss.30-54, 2024 (Hakemli Dergi)
10. The importance of AMPK in obesity and chronic diseases and the relationship of AMPK with nutrition: a literature review
CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION
, cilt.63, sa.4, ss.449-456, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
16. Biyoelektrik İmpedans Analizi Parametrelerinden Faz Açısının,Tanısal Kriter Olarak Olası Rolü
İnönü Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
, cilt.7, sa.1, ss.58-65, 2018 (Hakemli Dergi)
18. Vücut Geliştirme ve Fitness Salonlarında Çalışan Antrenörlerin Beslenme Bilgi Düzeylerinin Saptanması
CBÜ Beden Eğitimi ve Spor Bilimleri Dergisi
, cilt.11, sa.2, ss.83-91, 2016 (Hakemli Dergi)
20. Alzheimer Hastalığı ve Koruyucu Besin Öğeleri
Düzce Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.6, sa.2, ss.139-145, 2016 (Hakemli Dergi)
23. Araşidonik Asit Metabolitlerinin Oluşum Mekanizması ve Bazı Hastalıklardaki Rolü
Electronic Journal of Vocational Colleges
, cilt.5, sa.6, ss.20-29, 2015 (Hakemli Dergi)
24. Sporcu Beslenmesinde Protein ve Aminoasit Destekleri
Dyt Mag
, sa.4, ss.22-24, 2015 (Hakemsiz Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
29
22. Evaluation of Malnutrition Risk in General Surgery Clinic Inpatients
World Congress on Nutrition and Obesity Prevention Source, Barcelona, İspanya, 16 - 18 Kasım 2017, ss.50, (Özet Bildiri)
27. Gastronomik Bir Değer: Bafra Pidesi
I.Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, cilt.1, ss.20, (Özet Bildiri)
28. Kadınlarda Obezite İle Fiziksel Aktivite ve Diyet Bileşenleri İlişkisi
Obeziteye Multidisipliner Yaklaşım Kongresi, İzmir, Türkiye, 21 - 22 Kasım 2015, cilt.1, ss.21, (Özet Bildiri)
29. Tarihi Çarşamba Kıvratması
III. Uluslararası Halk Kültürü Sempozyumu, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Ekim 2015, cilt.2, ss.527-531, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
8
1. YAŞLILIKTA BESLENME EĞİTİMİ
Yaşlı Eğitimi, ARICIOĞLU AHU, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.269-294, 2025
4. İŞLENMİŞ VE İŞLENMEMİŞ ET ÜRÜNLERİ
Türkiye’nin Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünleri, Köşker, Hasan; Ercan, Fatih, Editör, PA Paradigma Akademi Yayınları, Çanakkale, ss.243-268, 2023
5. TİP-1 DİYABETLİ SPORCULARDA EGZERSİZ SÜRECİNDE BESLENME YAKLAŞIMLARI
Beslenme ve Diyetetik Güncel Konular-15, Tayfur,Muhittin; Yardımcı,Hülya, Editör, Hatiboğlu Yayıncılık, Ankara, ss.117-126, 2023
6. İŞLETME SANİTASYONU VE GÜVENLİĞİ
Yiyecek Hizmetleri Yönetimi İlkeler ve Uygulamalar, Çakıroğlu, Funda Pınar; Songür Bozdağ, Ayşe Nur, Editör, Hipokrat Yayıncılık, Ankara, ss.93-116, 2023
7. TURİZMDE ALTERNATİF BİR ROTA: SAMSUN İLİ GASTRONOMİ TURLARI
Gastronomide Akademik Çalışmalar, Karaçar, Ercan; Erol, Ersan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.91-117, 2022
Metrikler
Yayın (WoS)
4
Yayın (Scopus)
5
Atıf (WoS)
35
H-İndeks (WoS)
2
Atıf (Scopus)
39
H-İndeks (Scopus)
2
Atıf (Scholar)
248
H-İndeks (Scholar)
9
Atıf (TrDizin)
33
H-İndeks (TrDizin)
3
Atıf (Sobiad)
109
H-İndeks (Sobiad)
7
Atıf (Diğer Toplam)
139
Toplam Atıf Sayısı
320