Publications & Works

Articles Published in Other Journals

Sporcu Beslenmesinde Protein ve Aminoasit Destekleri

Dyt Mag , no.4, pp.22-24, 2015 (Non Peer-Reviewed Journal)
Papers Presented at Peer-Reviewed Scientific Conferences

Sporcularda Pancar Suyu Kullanımı Üzerine Geleneksel Bir Derleme

Bursa 3. Uluslararası Sağlık ve Spor Bilimleri Kongresi, Bursa, Turkey, 20 - 22 September 2024, vol.1, pp.46-52, (Full Text)

Premenstrüel Sendroma Beslenme Açısından Güncel Yaklaşımları

Bursa 3. Uluslararası Sağlık ve Spor Bilimleri Kongresi, Bursa, Turkey, 20 September 2024, vol.1, pp.53-65, (Full Text)

Sporcu Beslenmesinde Karbonhidratların Rolü ve Önemi

2. Uluslararası Avrasya Sağlık Bilimleri Kongresi, Trabzon, Turkey, 15 - 16 June 2023, vol.1, pp.73-74, (Summary Text)

Kemik Gelişimi ve Sağlığı Üzerine Obezojenik Endokrin Bozucuların Etkisi

2. Uluslararası Avrasya Sağlık Bilimleri Kongresi, Trabzon, Turkey, 15 - 16 June 2023, vol.1, pp.261-270, (Full Text)

Evaluation of Obesity in the Light of Sleep and Melatonin

2. Ulusal Sağlıklı Yaşam ve Obezite Farkındalık Kongresi, Mersin, Turkey, 12 - 13 April 2023, vol.1, pp.169, (Summary Text) Sustainable Development

Sporcu ve Enerji İçecekleri: Kimde, Nasıl ve Ne Zaman Kullanılmalı?

Uluslararası Sağlık Araştırmaları Kongresi, Ankara, Turkey, 8 - 09 December 2022, vol.1, pp.77-78, (Summary Text)

The Effect Of Emotional Eating And Depression On Body Weight

44th ESPEN Congress, Viyana, Austria, 3 - 06 September 2022, vol.54, pp.478, (Summary Text)

Egzersiz Sonrası Toparlanmada Beslenme Stratejileri

4th International Congress on Agriculture, Environment and Health, Aydın, Turkey, 20 - 22 May 2021, vol.2, pp.556-568, (Full Text)

Beslenme ve Ağrı

4th International Congress on Agriculture, Environment and Health, Aydın, Turkey, 20 - 22 May 2021, vol.2, pp.569-580, (Full Text)

Kadın Üniversite Sporcularında Kadın Sporcu Triadına Yönelik Risk Faktörlerinin İncelenmesi

2. Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi, Ankara, Turkey, 10 - 12 October 2019, pp.213-214, (Summary Text)

Toplum Sağlığı Merkezi Obezite Birimine Başvuran Kadınlarda Anemi ve Obezite İlişkisi

2. Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi, Ankara, Turkey, 10 - 12 October 2019, pp.201-202, (Summary Text) Sustainable Development

Gastronomi Unsurlarının Turistik Ürün Çeşitlendirmesindeki Yeri ve Önemi: Artvin Örneği

Uluslararası Artvin Sempozyumu, Artvin, Turkey, 18 - 20 October 2018, vol.1, pp.1189-1206, (Full Text)

Sporcuların Protein Tüketimine ve Kullandıkları Protein Desteklerine Yönelik Güncel Yaklaşımlar

I. Uluslararası Beden Eğitimi, Spor, Rekreasyon ve Dans Kongresi, İstanbul, Turkey, 26 - 28 April 2018, vol.1, pp.461, (Summary Text)

Güreş Sporcularının Besinsel Destek Kullanım Alışkanlıklarının İncelenmesi

I. Uluslararası Beden Eğitimi, Spor, Rekreasyon ve Dans Kongresi, İstanbul, Turkey, 26 - 28 April 2018, vol.1, pp.456, (Summary Text)

The Importance of Geographical Indication Products In Sustainable Tourism: Samsun Province Case

3rd International Tourism and Hospitality Management Conference, Belgrade, Serbia, 13 - 17 September 2017, vol.1, pp.43, (Summary Text) Sustainable Development

Hygıene Status of Kıtchen Productıon Areas of Hospıtalıty Facılıtıes

3rd International Tourism and Hospitality Management Conference, Belgrade, Serbia, 13 - 17 September 2017, vol.3, pp.48-56, (Full Text)

A Study On Local Meals In Samsun Provınce In Gastronomy Tourısm Framework

3rd International Tourism and Hospitality Management Conference, Belgrade, Serbia, 13 - 17 September 2017, vol.1, pp.45, (Summary Text)

Investıgatıon of Kıtchen Storage In Hospıtalıty Facılıtıes

3rd International Tourism and Hospitality Management Conference, Belgrade, Serbia, 13 - 17 September 2017, vol.3, pp.57-64, (Full Text)

Sarımsağın Besinsel Yönden ve Sağlık Açısından Değerlendirilmesi

Uluslararası Taşköprü PompeiopolisBilim Kültür Sanat Araştırmaları Sempozyumu, Kastamonu, Turkey, 10 - 12 April 2017, vol.1, pp.935-949, (Full Text)

Evaluation of Malnutrition Risk in General Surgery Clinic Inpatients

World Congress on Nutrition and Obesity Prevention Source, Barcelona, Spain, 16 - 18 November 2017, pp.50, (Summary Text) Sustainable Development

Yozgat ın Coğrafi İşaretli Yemeklerinin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi

II. Uluslararası Bozok Sempozyumu, Yozgat, Turkey, 4 - 06 May 2017, vol.3, pp.70-83, (Full Text)

Profesyonel Sporcuların Ergojenik Destek Kullanımlarının Değerlendirilmesi

Adnan Menderes Üniversitesi 1. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, Aydın, Turkey, 29 June - 01 July 2017, vol.1, pp.690, (Summary Text)

Sporcuların Makro Besin Ögesi ve Sıvı Alımlarının Değerlendirilmesi

Adnan Menderes Üniversitesi 1. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, Aydın, Turkey, 29 June - 01 July 2017, vol.1, pp.211, (Summary Text)

Evaulatıon of Nutrıtıon-Related Rısk Factors For Osteoporosıs In Women Between 25-65 Ages

17th International Congress of Dietetics, Granada, Nicaragua, 7 - 10 September 2016, vol.20, pp.380, (Summary Text)

Gastronomik Bir Değer: Bafra Pidesi

I.Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Turkey, 21 - 23 April 2016, vol.1, pp.20, (Summary Text)

Kadınlarda Obezite İle Fiziksel Aktivite ve Diyet Bileşenleri İlişkisi

Obeziteye Multidisipliner Yaklaşım Kongresi, İzmir, Turkey, 21 - 22 November 2015, vol.1, pp.21, (Summary Text)

Tarihi Çarşamba Kıvratması

III. Uluslararası Halk Kültürü Sempozyumu, Ankara, Turkey, 8 - 10 October 2015, vol.2, pp.527-531, (Full Text)
Books

TOKLUK İNFLAMASYONU VE BESLENME İLİŞKİSİ ÜZERİNE ANLATISAL BİR İNCELEME

in: Beslenme Ve Diyetetik Alanında Uluslararası Araştırmalar -II, ÇAĞIRAN İBRAHİM HAKKI, Editor, Eğitim Yayınevi, Ankara, pp.143-158, 2024

HYGIENE STATUS IN KITCHEN STAFF IN TURKEY: A REVIEW

in: Medicine and Health Sciences. Modern Analysis, Finding and Researches, Arslan Serkan, Azizoğlu Mustafa, Editor, Livre de Lyon, Lyon, pp.1-13, 2023

İŞLENMİŞ VE İŞLENMEMİŞ ET ÜRÜNLERİ

in: Türkiye’nin Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünleri, Köşker, Hasan; Ercan, Fatih, Editor, PA Paradigma Akademi Yayınları, Çanakkale, pp.243-268, 2023

TİP-1 DİYABETLİ SPORCULARDA EGZERSİZ SÜRECİNDE BESLENME YAKLAŞIMLARI

in: Beslenme ve Diyetetik Güncel Konular-15, Tayfur,Muhittin; Yardımcı,Hülya, Editor, Hatiboğlu Yayıncılık, Ankara, pp.117-126, 2023

İŞLETME SANİTASYONU VE GÜVENLİĞİ

in: Yiyecek Hizmetleri Yönetimi İlkeler ve Uygulamalar, Çakıroğlu, Funda Pınar; Songür Bozdağ, Ayşe Nur, Editor, Hipokrat Yayıncılık, Ankara, pp.93-116, 2023

TURİZMDE ALTERNATİF BİR ROTA: SAMSUN İLİ GASTRONOMİ TURLARI

in: Gastronomide Akademik Çalışmalar, Karaçar, Ercan; Erol, Ersan, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.91-117, 2022

VEGETERIAN DIETS: EVERYTHING ABOUT HISTORY, HEALTH AND SPORT PERFORMANCE

in: Research & Reviews in Health Sciences, Everiklioğlu, Cem, Editor, Gece Kitaplığı, Ankara, pp.63-80, 2021
Metrics

Publication

53

Citation (WoS)

12

H-Index (WoS)

1

Citation (Scopus)

30

H-Index (Scopus)

2

Citation (Scholar)

233

H-Index (Scholar)

9

Citiation (TrDizin)

29

H-Index (TrDizin)

3

Citation (Sobiad)

113

H-Index (Sobiad)

7

Citiation (Sum Other)

135

Project

1
UN Sustainable Development Goals