Articles Published in Other Journals
Sporcularda Vejetaryen Ve Vegan Beslenme: Güncel Verilerle Durum Analizi
Uluslararası Hakemli Akademik Spor Sağlık ve Tıp Bilimleri Dergisi
, vol.53, pp.30-54, 2024 (Peer-Reviewed Journal)
Biyoelektrik İmpedans Analizi Parametrelerinden Faz Açısının,Tanısal Kriter Olarak Olası Rolü
İnönü Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
, vol.7, no.1, pp.58-65, 2018 (Peer-Reviewed Journal)
Determination of Macronutrient, Liquid, and Nutritional Supplement Consumption in Male Athletes
International journal of Science Culture and Sport
, vol.6, no.1, pp.103-112, 2018 (Peer-Reviewed Journal)
Vücut Geliştirme ve Fitness Salonlarında Çalışan Antrenörlerin Beslenme Bilgi Düzeylerinin Saptanması
CBÜ Beden Eğitimi ve Spor Bilimleri Dergisi
, vol.11, no.2, pp.83-91, 2016 (Peer-Reviewed Journal)
Alzheimer Hastalığı ve Koruyucu Besin Öğeleri
Düzce Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, vol.6, no.2, pp.139-145, 2016 (Peer-Reviewed Journal)
Araşidonik Asit Metabolitlerinin Oluşum Mekanizması ve Bazı Hastalıklardaki Rolü
Electronic Journal of Vocational Colleges
, vol.5, no.6, pp.20-29, 2015 (Peer-Reviewed Journal)
Sporcu Beslenmesinde Protein ve Aminoasit Destekleri
Dyt Mag
, no.4, pp.22-24, 2015 (Non Peer-Reviewed Journal)
Papers Presented at Peer-Reviewed Scientific Conferences
Evaluation of Malnutrition Risk in General Surgery Clinic Inpatients
World Congress on Nutrition and Obesity Prevention Source, Barcelona, Spain, 16 - 18 November 2017, pp.50, (Summary Text)

Gastronomik Bir Değer: Bafra Pidesi
I.Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Turkey, 21 - 23 April 2016, vol.1, pp.20, (Summary Text)
Kadınlarda Obezite İle Fiziksel Aktivite ve Diyet Bileşenleri İlişkisi
Obeziteye Multidisipliner Yaklaşım Kongresi, İzmir, Turkey, 21 - 22 November 2015, vol.1, pp.21, (Summary Text)
Tarihi Çarşamba Kıvratması
III. Uluslararası Halk Kültürü Sempozyumu, Ankara, Turkey, 8 - 10 October 2015, vol.2, pp.527-531, (Full Text)
Books
İŞLENMİŞ VE İŞLENMEMİŞ ET ÜRÜNLERİ
in: Türkiye’nin Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünleri, Köşker, Hasan; Ercan, Fatih, Editor, PA Paradigma Akademi Yayınları, Çanakkale, pp.243-268, 2023
TİP-1 DİYABETLİ SPORCULARDA EGZERSİZ SÜRECİNDE BESLENME YAKLAŞIMLARI
in: Beslenme ve Diyetetik Güncel Konular-15, Tayfur,Muhittin; Yardımcı,Hülya, Editor, Hatiboğlu Yayıncılık, Ankara, pp.117-126, 2023
İŞLETME SANİTASYONU VE GÜVENLİĞİ
in: Yiyecek Hizmetleri Yönetimi İlkeler ve Uygulamalar, Çakıroğlu, Funda Pınar; Songür Bozdağ, Ayşe Nur, Editor, Hipokrat Yayıncılık, Ankara, pp.93-116, 2023
TURİZMDE ALTERNATİF BİR ROTA: SAMSUN İLİ GASTRONOMİ TURLARI
in: Gastronomide Akademik Çalışmalar, Karaçar, Ercan; Erol, Ersan, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.91-117, 2022