Articles
23
All (23)
SCI-E, SSCI, AHCI (3)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (3)
Scopus (4)
TRDizin (9)
Other Publications (10)
4. Attitudes Towards Healthy Eating and Diet Satisfaction of Vegetarians: A Cross-sectional Study in Turkey
Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, vol.12, no.2, pp.217-227, 2025 (Peer-Reviewed Journal)
7. Sporcularda Vejetaryen Ve Vegan Beslenme: Güncel Verilerle Durum Analizi
Uluslararası Hakemli Akademik Spor Sağlık ve Tıp Bilimleri Dergisi
, vol.53, pp.30-54, 2024 (Peer-Reviewed Journal)
9. The importance of AMPK in obesity and chronic diseases and the relationship of AMPK with nutrition: a literature review
CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION
, vol.63, no.4, pp.449-456, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
15. Biyoelektrik İmpedans Analizi Parametrelerinden Faz Açısının,Tanısal Kriter Olarak Olası Rolü
İnönü Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
, vol.7, no.1, pp.58-65, 2018 (Peer-Reviewed Journal)
16. Determination of Macronutrient, Liquid, and Nutritional Supplement Consumption in Male Athletes
International journal of Science Culture and Sport
, vol.6, no.1, pp.103-112, 2018 (Peer-Reviewed Journal)
18. Vücut Geliştirme ve Fitness Salonlarında Çalışan Antrenörlerin Beslenme Bilgi Düzeylerinin Saptanması
CBÜ Beden Eğitimi ve Spor Bilimleri Dergisi
, vol.11, no.2, pp.83-91, 2016 (Peer-Reviewed Journal)
19. Alzheimer Hastalığı ve Koruyucu Besin Öğeleri
Düzce Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, vol.6, no.2, pp.139-145, 2016 (Peer-Reviewed Journal)
22. Araşidonik Asit Metabolitlerinin Oluşum Mekanizması ve Bazı Hastalıklardaki Rolü
Electronic Journal of Vocational Colleges
, vol.5, no.6, pp.20-29, 2015 (Peer-Reviewed Journal)
23. Sporcu Beslenmesinde Protein ve Aminoasit Destekleri
Dyt Mag
, no.4, pp.22-24, 2015 (Non Peer-Reviewed Journal)
Papers Presented at Peer-Reviewed Scientific Conferences
29
22. Evaluation of Malnutrition Risk in General Surgery Clinic Inpatients
World Congress on Nutrition and Obesity Prevention Source, Barcelona, Spain, 16 - 18 November 2017, pp.50, (Summary Text)
27. Gastronomik Bir Değer: Bafra Pidesi
I.Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Turkey, 21 - 23 April 2016, vol.1, pp.20, (Summary Text)
28. Kadınlarda Obezite İle Fiziksel Aktivite ve Diyet Bileşenleri İlişkisi
Obeziteye Multidisipliner Yaklaşım Kongresi, İzmir, Turkey, 21 - 22 November 2015, vol.1, pp.21, (Summary Text)
29. Tarihi Çarşamba Kıvratması
III. Uluslararası Halk Kültürü Sempozyumu, Ankara, Turkey, 8 - 10 October 2015, vol.2, pp.527-531, (Full Text)
Books
8
1. YAŞLILIKTA BESLENME EĞİTİMİ
in: Yaşlı Eğitimi, ARICIOĞLU AHU, Editor, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, pp.269-294, 2025
4. İŞLENMİŞ VE İŞLENMEMİŞ ET ÜRÜNLERİ
in: Türkiye’nin Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünleri, Köşker, Hasan; Ercan, Fatih, Editor, PA Paradigma Akademi Yayınları, Çanakkale, pp.243-268, 2023
5. TİP-1 DİYABETLİ SPORCULARDA EGZERSİZ SÜRECİNDE BESLENME YAKLAŞIMLARI
in: Beslenme ve Diyetetik Güncel Konular-15, Tayfur,Muhittin; Yardımcı,Hülya, Editor, Hatiboğlu Yayıncılık, Ankara, pp.117-126, 2023
6. İŞLETME SANİTASYONU VE GÜVENLİĞİ
in: Yiyecek Hizmetleri Yönetimi İlkeler ve Uygulamalar, Çakıroğlu, Funda Pınar; Songür Bozdağ, Ayşe Nur, Editor, Hipokrat Yayıncılık, Ankara, pp.93-116, 2023
7. TURİZMDE ALTERNATİF BİR ROTA: SAMSUN İLİ GASTRONOMİ TURLARI
in: Gastronomide Akademik Çalışmalar, Karaçar, Ercan; Erol, Ersan, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.91-117, 2022
Metrics
Publication (WoS)
2
Publication (Scopus)
2
Citation (WoS)
31
H-Index (WoS)
2
Citation (Scopus)
37
H-Index (Scopus)
2
Citation (Scholar)
244
H-Index (Scholar)
9
Citation (TrDizin)
33
H-Index (TrDizin)
3
Citation (Sobiad)
109
H-Index (Sobiad)
7
Citation (Sum Other)
139
Total Citation Count
318