Yayınlar & Eserler

Makaleler 24
Tümü (24)
SCI-E, SSCI, AHCI (3)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (4)
ESCI (1)
Scopus (5)
TRDizin (9)
Diğer Yayınlar (10)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 29

1. Caffeine as an Ergogenic Aid in Athletes: A Review in Light of Current Findings and Meta-Analyses

3rdInternational Congress of Multidisciplinary Medical and Health Sciences Studies, Ankara, Türkiye, 27 - 28 Mayıs 2025, cilt.1, ss.73, (Özet Bildiri)

2. Ketojenik Diyetlerin Sporcu Performansı Üzerindeki Etkisi

8. Uluslararası Sağlık Bilimleri Ve Yaşam Kongresi, Burdur, Türkiye, 16 - 19 Nisan 2025, cilt.1, ss.1145-1155, (Tam Metin Bildiri)

3. Sporcularda Pancar Suyu Kullanımı Üzerine Geleneksel Bir Derleme

Bursa 3. Uluslararası Sağlık ve Spor Bilimleri Kongresi, Bursa, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2024, cilt.1, ss.46-52, (Tam Metin Bildiri)

4. Premenstrüel Sendroma Beslenme Açısından Güncel Yaklaşımları

Bursa 3. Uluslararası Sağlık ve Spor Bilimleri Kongresi, Bursa, Türkiye, 20 Eylül 2024, cilt.1, ss.53-65, (Tam Metin Bildiri)

5. Sporcu Beslenmesinde Karbonhidratların Rolü ve Önemi

2. Uluslararası Avrasya Sağlık Bilimleri Kongresi, Trabzon, Türkiye, 15 - 16 Haziran 2023, cilt.1, ss.73-74, (Özet Bildiri)

6. Kemik Gelişimi ve Sağlığı Üzerine Obezojenik Endokrin Bozucuların Etkisi

2. Uluslararası Avrasya Sağlık Bilimleri Kongresi, Trabzon, Türkiye, 15 - 16 Haziran 2023, cilt.1, ss.261-270, (Tam Metin Bildiri)

7. Uyku ve Melatonin Işığında Obezitenin Değerlendirilmesi

2. Ulusal Sağlıklı Yaşam ve Obezite Farkındalık Kongresi, Mersin, Türkiye, 12 - 13 Nisan 2023, cilt.1, ss.169, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

8. Sporcu ve Enerji İçecekleri: Kimde, Nasıl ve Ne Zaman Kullanılmalı?

Uluslararası Sağlık Araştırmaları Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 09 Aralık 2022, cilt.1, ss.77-78, (Özet Bildiri)

9. The Effect Of Emotional Eating And Depression On Body Weight

44th ESPEN Congress, Viyana, Avusturya, 3 - 06 Eylül 2022, cilt.54, ss.478, (Özet Bildiri)

10. Egzersiz Sonrası Toparlanmada Beslenme Stratejileri

4th International Congress on Agriculture, Environment and Health, Aydın, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2021, cilt.2, ss.556-568, (Tam Metin Bildiri)

11. Beslenme ve Ağrı

4th International Congress on Agriculture, Environment and Health, Aydın, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2021, cilt.2, ss.569-580, (Tam Metin Bildiri)

12. Toplum Sağlığı Merkezi Obezite Birimine Başvuran Kadınlarda Anemi ve Obezite İlişkisi

2. Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2019, ss.201-202, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

13. Kadın Üniversite Sporcularında Kadın Sporcu Triadına Yönelik Risk Faktörlerinin İncelenmesi

2. Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2019, ss.213-214, (Özet Bildiri)

14. Gastronomi Unsurlarının Turistik Ürün Çeşitlendirmesindeki Yeri ve Önemi: Artvin Örneği

Uluslararası Artvin Sempozyumu, Artvin, Türkiye, 18 - 20 Ekim 2018, cilt.1, ss.1189-1206, (Tam Metin Bildiri)

15. Sporcuların Protein Tüketimine ve Kullandıkları Protein Desteklerine Yönelik Güncel Yaklaşımlar

I. Uluslararası Beden Eğitimi, Spor, Rekreasyon ve Dans Kongresi, İstanbul, Türkiye, 26 - 28 Nisan 2018, cilt.1, ss.461, (Özet Bildiri)

16. Güreş Sporcularının Besinsel Destek Kullanım Alışkanlıklarının İncelenmesi

I. Uluslararası Beden Eğitimi, Spor, Rekreasyon ve Dans Kongresi, İstanbul, Türkiye, 26 - 28 Nisan 2018, cilt.1, ss.456, (Özet Bildiri)

17. The Importance of Geographical Indication Products In Sustainable Tourism: Samsun Province Case

3rd International Tourism and Hospitality Management Conference, Belgrade, Sırbistan, 13 - 17 Eylül 2017, cilt.1, ss.43, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

18. Hygıene Status of Kıtchen Productıon Areas of Hospıtalıty Facılıtıes

3rd International Tourism and Hospitality Management Conference, Belgrade, Sırbistan, 13 - 17 Eylül 2017, cilt.3, ss.48-56, (Tam Metin Bildiri)

19. A Study On Local Meals In Samsun Provınce In Gastronomy Tourısm Framework

3rd International Tourism and Hospitality Management Conference, Belgrade, Sırbistan, 13 - 17 Eylül 2017, cilt.1, ss.45, (Özet Bildiri)

20. Investıgatıon of Kıtchen Storage In Hospıtalıty Facılıtıes

3rd International Tourism and Hospitality Management Conference, Belgrade, Sırbistan, 13 - 17 Eylül 2017, cilt.3, ss.57-64, (Tam Metin Bildiri)

21. Sarımsağın Besinsel Yönden ve Sağlık Açısından Değerlendirilmesi

Uluslararası Taşköprü PompeiopolisBilim Kültür Sanat Araştırmaları Sempozyumu, Kastamonu, Türkiye, 10 - 12 Nisan 2017, cilt.1, ss.935-949, (Tam Metin Bildiri)

22. Evaluation of Malnutrition Risk in General Surgery Clinic Inpatients

World Congress on Nutrition and Obesity Prevention Source, Barcelona, İspanya, 16 - 18 Kasım 2017, ss.50, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

23. Yozgat ın Coğrafi İşaretli Yemeklerinin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi

II. Uluslararası Bozok Sempozyumu, Yozgat, Türkiye, 4 - 06 Mayıs 2017, cilt.3, ss.70-83, (Tam Metin Bildiri)

24. Profesyonel Sporcuların Ergojenik Destek Kullanımlarının Değerlendirilmesi

Adnan Menderes Üniversitesi 1. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, Aydın, Türkiye, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017, cilt.1, ss.690, (Özet Bildiri)

25. Sporcuların Makro Besin Ögesi ve Sıvı Alımlarının Değerlendirilmesi

Adnan Menderes Üniversitesi 1. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, Aydın, Türkiye, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017, cilt.1, ss.211, (Özet Bildiri)

26. Evaulatıon of Nutrıtıon-Related Rısk Factors For Osteoporosıs In Women Between 25-65 Ages

17th International Congress of Dietetics, Granada, Nikaragua, 7 - 10 Eylül 2016, cilt.20, ss.380, (Özet Bildiri)

27. Gastronomik Bir Değer: Bafra Pidesi

I.Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, cilt.1, ss.20, (Özet Bildiri)

28. Kadınlarda Obezite İle Fiziksel Aktivite ve Diyet Bileşenleri İlişkisi

Obeziteye Multidisipliner Yaklaşım Kongresi, İzmir, Türkiye, 21 - 22 Kasım 2015, cilt.1, ss.21, (Özet Bildiri)

29. Tarihi Çarşamba Kıvratması

III. Uluslararası Halk Kültürü Sempozyumu, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Ekim 2015, cilt.2, ss.527-531, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 8

1. YAŞLILIKTA BESLENME EĞİTİMİ

Yaşlı Eğitimi, ARICIOĞLU AHU, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.269-294, 2025

2. TOKLUK İNFLAMASYONU VE BESLENME İLİŞKİSİ ÜZERİNE ANLATISAL BİR İNCELEME

Beslenme Ve Diyetetik Alanında Uluslararası Araştırmalar -II, ÇAĞIRAN İBRAHİM HAKKI, Editör, Eğitim Yayınevi, Ankara, ss.143-158, 2024

3. HYGIENE STATUS IN KITCHEN STAFF IN TURKEY: A REVIEW

Medicine and Health Sciences. Modern Analysis, Finding and Researches, Arslan Serkan, Azizoğlu Mustafa, Editör, Livre de Lyon, Lyon, ss.1-13, 2023

4. İŞLENMİŞ VE İŞLENMEMİŞ ET ÜRÜNLERİ

Türkiye’nin Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünleri, Köşker, Hasan; Ercan, Fatih, Editör, PA Paradigma Akademi Yayınları, Çanakkale, ss.243-268, 2023

5. TİP-1 DİYABETLİ SPORCULARDA EGZERSİZ SÜRECİNDE BESLENME YAKLAŞIMLARI

Beslenme ve Diyetetik Güncel Konular-15, Tayfur,Muhittin; Yardımcı,Hülya, Editör, Hatiboğlu Yayıncılık, Ankara, ss.117-126, 2023

6. İŞLETME SANİTASYONU VE GÜVENLİĞİ

Yiyecek Hizmetleri Yönetimi İlkeler ve Uygulamalar, Çakıroğlu, Funda Pınar; Songür Bozdağ, Ayşe Nur, Editör, Hipokrat Yayıncılık, Ankara, ss.93-116, 2023

7. TURİZMDE ALTERNATİF BİR ROTA: SAMSUN İLİ GASTRONOMİ TURLARI

Gastronomide Akademik Çalışmalar, Karaçar, Ercan; Erol, Ersan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.91-117, 2022

8. VEGETERIAN DIETS: EVERYTHING ABOUT HISTORY, HEALTH AND SPORT PERFORMANCE

Research & Reviews in Health Sciences, Everiklioğlu, Cem, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.63-80, 2021
Metrikler

Yayın

61

Yayın (WoS)

4

Yayın (Scopus)

5

Atıf (WoS)

35

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

39

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (Scholar)

248

H-İndeks (Scholar)

9

Atıf (TrDizin)

33

H-İndeks (TrDizin)

3

Atıf (Sobiad)

109

H-İndeks (Sobiad)

7

Atıf (Diğer Toplam)

139

Toplam Atıf Sayısı

320
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları