Makaleler
37
Tümü (37)
SCI-E, SSCI, AHCI (15)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (22)
ESCI (7)
Scopus (22)
TRDizin (9)
Diğer Yayınlar (7)
2. Potential Anti-Cancer Effects of Extra Virgin Olive Oil and Its Phenolic Extracts on Hepatocellular Carcinoma Cells
International Journal of Nature and Life Sciences
, cilt.7, sa.2, ss.112-122, 2023 (Hakemli Dergi)
10. Influences of filtration and storage time on the quality of Tavsan Yuregi extra virgin olive oil (EVOO)
JOURNAL OF FOOD SAFETY AND FOOD QUALITY-ARCHIV FUR LEBENSMITTELHYGIENE
, cilt.71, sa.3, ss.67-74, 2020 (SCI-Expanded, Scopus)
12. Pomological features in different pollinating conditions of domat, gemlik and sarı ulak cultivars cultivated in tarsus conditions Tarsus koşullarında yetiştirilen domat, gemlik ve sarı ulak zeytin çeşitlerinin farklı tozlayıcı koşullarındaki pomolojik özellikleri
Yuzuncu Yil University Journal of Agricultural Sciences
, cilt.30, sa.Additional issue, ss.938-949, 2020 (Scopus)
14. Effects of filtration and storage on chemical composition and sensory properties of olive oil extracted from Beylik cultivar
QUALITY ASSURANCE AND SAFETY OF CROPS & FOODS
, cilt.11, sa.1, ss.31-41, 2019 (SCI-Expanded, Scopus)
17. Change in occuring in chemical composition and oxidative stability of olive oil during storage
OCL-Oilseeds, Fats, Crops and Lipids
, cilt.25, sa.6, ss.1-5, 2018 (Hakemli Dergi)
22. Anadolu’da Zeytin ve Zeytinyağlı Yemekler Rotası
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.6, ss.263-274, 2018 (Hakemli Dergi)
24. Gemlik Zeytin Çeşidinin Yarı Odun Çeliklerinin Köklendirilmesi
Zeytin Bilimi Dergisi
, sa.7, ss.1-4, 2017 (Hakemli Dergi)
25. Türk Sofralık Zeytin ve Zeytinyağında Yeni Bir Eğilim
Tarım Türk
, sa.64, ss.90-100, 2017 (Hakemli Dergi)
27. Gemlik zeytin çeşiti üzerine farklı aşı kompinasyonlarında besin maddesi alımı
Zeytin Bilimi
, cilt.5, sa.1, ss.1-8, 2015 (Hakemli Dergi)
29. Oxidation Stability of Virgin Olive Oils from Some Important Cultivars in East Mediterranean Area in Turkey
JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS SOCIETY
, cilt.86, sa.3, ss.247-252, 2009 (SCI-Expanded, Scopus)
31. Molecular Characterization of Some Selected Wild Olive (Olea oleaster L.) Ecotypes Grown in Turkey
JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES-TARIM BILIMLERI DERGISI
, cilt.15, sa.1, ss.14-19, 2009 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
20
5. Kaliteli Zeytinyağı ve Yarışmalar
VI. Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi, İzmir, Türkiye, 10 - 11 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)
7. Anadolu’da Zeytin Ve Zeytinyağlı Yemekler Rotası
Gastronomi Zirvesi, Ankara, Türkiye, 22 - 24 Mart 2018, (Özet Bildiri)
9. Production and Chemical Characterization of Premium Quality Extra Virgin Olive Oils (EVOO) Extracted from Some Local Varieties in Turkey. , 21-24 May, 2017, Xiamen, China (Oral Presentation)
1st ICC Asia-Pacific Grains Conference, 21 Mayıs 2017 - 24 Ocak 2018, (Özet Bildiri)
11. Effects of phenolic compounds on differentiation circumstance of cambium and tracheal elements in graft union of olive cultivars (Olea europaea L.)
ISHS- 8th International Olive Symposium, 10 - 14 Ekim 2016, (Tam Metin Bildiri)
12. Histological evaluation of graft compatibility in Olea europaea L scion rootstock combinations
5th International Olive Conference Olive culture, Biotechnology and Quality of Olive tree products., Amman, Ürdün, 3 - 06 Kasım 2014
15. Gemlik üzerine Aşılı Bazı Zeytin Çeşitlerinde Uyuşmazlığın Histolojik Tespiti.
Uluslararası Dış Ticaret ve Tarım Stratejileri Sempozyumu (I.Internatıonal Symposıum: Foreign Trade and Agriculture Strategies), Kilis, Türkiye, 9 - 11 Kasım 2011, ss.111, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
6
1. BAHÇEDEN ŞİŞEYE KATMA DEĞERİ YÜKSEK ZEYTİNYAĞI ÜRETİMİ
BİR MEDENİYET ÜRÜNÜ OLARAK ZEYTİNYAĞI - Kadim Kültür Değerlerimiz-II, Derman Küçükaltan,Özgür Sarıbaş,Oğuz Diker, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, İstanbul, ss.230-238, 2024
3. Türk Mutfağında Zeytin ve Zeytinyağı Kültürü
Sofralık Zeytin ve Zeytinyağı Teknolojisi, Susamcı E., Ötleş S. ve Dıraman H., Editör, Zeytincilik Araştırma Enstitüsü, İzmir, ss.395-412, 2017
4. Following Olive Footprints in TURKEY
Following Olive Footprints (Olea europaea L.) Cultivation And Culture, Folklore And History, Traditions And Uses” Joint Publication by the Following None-Profit Organizations: AARINENA, IOC, ISHS , El-Kholy M., Editör, Acta Horticulturae, Amsterdam, ss.403-413, 2012
5. Zeytinyağı
EFLATUN, Ankara, 2009
6. Zeytin Ağacı Ve Zeytin Yetiştiriciliği
Zeytinyağı, Fahrettin Göğüş,Mücahit Taha Özkaya,Semih Ötleş, Editör, Eflatun Yayınevi, Ankara, ss.1-25, 2009
Metrikler