-
2005 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Ankara Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü
-
1996 - 2005 Doç. Dr.
Ankara Üniversitesi, Ankara Veteriner Fakültesi
-
1986 - 1996 Araştırma Görevlisi
Ankara Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü
-
2022 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
Ankara Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü
-
2019 - 2022 Bölüm Başkanı
Ankara Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü
-
2016 - 2017 Dekan Yardımcısı
Ankara Üniversitesi
-
2015 - 2016 Bölüm Başkanı
Ankara Üniversitesi
-
2007 - 2011 Bölüm Başkan Yardımcısı
Ankara Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü
-
Kefirin Staphylococcus aureus üzerinde inhibitör etkisinin incelenmesi
ÇELİK T. H. (Danışman)
A.FATAH(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Buzda muhafaza edilen çipura (sparus aurata) balığında meydana gelen kalite değişimlerinin belirlenmesi
ÇELİK T. H. (Danışman)
Ö.IŞIK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Tavuk etlerinde staphylococcus aureus izolasyonu, PCR yöntemi ile enterotoksin tiplendirilmesi ve mecA, tetM, tetK, ermA, ermC genlerinin saptanması
ÇELİK T. H. (Danışman)
-
Farklı tip peynirlerde Staphylococcus aureus'un enterotoksin oluşturma yeteneği ile antibiyotik direncinin belirlenmesi
ÇELİK T. H. (Danışman)
H.YEŞİM(Öğrenci), Doktora, 2011 -
Gökkuşağı alabalıklarında (Oncorhynchus mykiss - walbaum 1792) bazı antibiyotik kalıntılarının saptanması
ÇELİK T. H. (Danışman)
-
Gökkuşağı alabalıklarında (onchornycus mykiss) biyojen aminlerin hplc ile saptanması
ÇELİK T. H. (Danışman)
-
Kanatlı kesim hanelerinde kullanılan hava ve su ile soğutma tekniklerinin mikrobiyolojik kalite yönünden karşılaştırılması
ÇELİK T. H. (Danışman)
S.ŞAHİN(Öğrenci), Doktora, 2005 -
İki farklı balık türünde civa, kurşun, kadmiyum ve bakır kalıntılarının ICP-hidrür tekniği ile saptanması
ÇELİK T. H. (Danışman)
M.MELEK(Öğrenci), Doktora, 2004 -
Sığır kıyması ve sucuklarda hidroksiprolin analizi ile kollagen/et proteini oranının saptanması
ÇELİK T. H. (Danışman)
H.SOYKAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2004 -
Kara Harp Okulu mutfağında HACCP sisteminin uygulanması
ÇELİK T. H. (Danışman)
Y.TOPRAK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2000 -
Ankara piyasasında satılan bazı şeker ve şekerli gıda maddelerine katılan gıda boyalarının türev spektroskopi yöntemiyle kantitatif tayini
ÇELİK T. H. (Danışman)
H.TOPSOY(Öğrenci), Doktora, 1998