Öğr. Gör. Dr. NİLGÜN BAŞAK TECER
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Ankara Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Makaleler
1
Tümü (1)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
Scopus (1)
1.
Effect of storage on nonenzymatic browning reactions in carob pekmez
Özhan B.
,
Karadeniz F.
,
Erge H. S.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.45, sa.4, ss.751-757, 2010 (SCI-Expanded, Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
1
1.
Pekmez Kalite Kriterleri
TECER N. B.
,
KARADENİZ F.
,
ERGE H. S.
International Eurasian Conference on Science, Engineering and Technology, Ankara, Türkiye, 22 - 23 Kasım 2018, (Özet Bildiri)
Kitaplar
2
1.
Arı Ürünleri Teknolojisi
ARTIK N.
,
TECER N. B.
Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri, Doç. Dr. Pınar Şanlıbaba, Dr. Yalçın Güçer, Editör, Nobel, Ankara, ss.779-818, 2022
2.
Gıdalarda Tağşiş, Taklit ve Sahte Üretim
ARTIK N.
,
TECER N. B.
Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri, Doç. Dr. Pınar Şanlıbaba, Dr. Yalçın Güçer, Editör, Nobel, Ankara, ss.107-144, 2022
Ansiklopedide Bölümler
1
1.
Temalı yiyecek içecek işletmeleri
Tecer N. B.
Detay yayıncılık, ss.2, 2022
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
25
Yayın (WoS)
1
Yayın (Scopus)
1
Atıf (WoS)
14
H-İndeks (WoS)
1
Atıf (Scopus)
17
H-İndeks (Scopus)
1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları