Yayınlar & Eserler

Makaleler 22
Tümü (22)
SCI-E, SSCI, AHCI (16)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (17)
ESCI (1)
Scopus (18)
TRDizin (7)
Diğer Yayınlar (2)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 11

1. RAPID DETERMINATION OF CHICKEN MEAT MIXTURE RATIOS IN BEEF MIXTURES BY NEAR INFRARED (NIR) SPECTROSCOPY

ISPEC 8th INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, ANIMAL SCIENCES and RURAL DEVELOPMENT, Bingöl, Türkiye, 24 - 25 Aralık 2021, (Tam Metin Bildiri)

3. Balda antibiyotik kalıntı sorunu ve çözüm önerileri

1. Ulusal Apiterapi Kongresi, Türkiye, 16 - 17 Aralık 2017, (Tam Metin Bildiri)

5. Heavy metal in bee pollen

45th Apimondia International congress, 29 Eylül - 04 Ekim 2017, (Tam Metin Bildiri)

8. The Effect of Storage Conditions on Egg Quality

Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 10 - 13 Kasım 2016, (Özet Bildiri)

9. Detection and removal of hazardous Algal Toxins in Drinking Water

Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 10 - 13 Kasım 2016, (Özet Bildiri)

10. Giresun ili ve çevresinde üretilen ballarda antibiyotik kalıntı düzeylerinin saptanması

5. International Muğla Beekeeping and Pine Honey Congress, 1 - 05 Kasım 2016, (Özet Bildiri)

11. Mad honey poisoning in Turkey

7th International Meeting ‘Days of Veterinary Medicine 2016, 5 - 09 Eylül 2016
Kitaplar 10

2. Mikro Gıda Bileşenleri

Gıda Hijyeni ve Halk Sağlığı Akıl Notları, GÖNCÜOĞLU MUAMMER, AYAZ NAİM DENİZ, Editör, Güneş Tıp Kitabevleri, Ankara, ss.46-80, 2024

3. Triptophan Derivative Alkaloids-II: Ergot Alkaloids

Gıda Alkalodleri ve Halk sağlığı açısından önemleri, Küplülü Özlem, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.25-34, 2022

4. Ornitin türevi alkaloidler: Pirolizidin alkaloidleri, tropan alkaloidleri

Gıda Alkaloidleri ve Halk Sağlığı Açısından Önemleri, Küplülü Özlem, Editör, Türkiye Klinikleri Gıda Bilimleri - Özel Konular, Ankara, ss.1-11, 2022

5. Ornitine Derivative Alkaloids: Pyrolyzidine Alkaloids, Tropane Alkaloids

Gıda Alkaloidleri ve Halk sağlığı açısından önemleri, Küplülü özlem, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.1-11, 2022

6. Arı Ürünlerinde Kontaminasyon Sorunu ve Halk Sağlığı Açısından Önemi

Arı Ürünleri, Prof. Dr. Özlem Küplülü, Editör, Türkiye Klinikleri, ss.47-58, 2020

7. Arı ürünlerinde kontaminasyon sorunu ve halk sağlığı açısından önemi

Arı Ürünleri, Küplülü Özlem, Editör, TÜRKİYR KLİNİKLERİ, ss.47-58, 2020

8. Gıdalarda Akrilamid Oluşumu ve Kanser İlişkisi

Gıda, Beslenme ve Kanser İlişkisi, Şireli, U.Tansel, Editör, TÜRKİYE KLİNİKLERİ, Ankara, ss.59-68, 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

9. Antibiotic Residues Problem in Honey and Solution Recommendation

Arıcılık, Arı Ürünleri ve Apiterapi, Prof.Dr. Kemal Küçükersan, Editör, TÜRKİYE kLİNİKLERİ, Ankara, ss.86-92, 2018

10. Balda Antibiyotik Kalıntı Sorunu ve Çözüm Önerileri

Arıcılık, Arı Ürünleri ve Apiterapi, Prof.Dr. M. Kemal Küçükersan, Editör, Türkiye Klinikleri, ss.86-92, 2018
Metrikler

Yayın

58

Yayın (WoS)

26

Yayın (Scopus)

27

Atıf (WoS)

247

H-İndeks (WoS)

8

Atıf (Scopus)

397

H-İndeks (Scopus)

10

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

135

H-İndeks (Sobiad)

5

Proje

4

Tez Danışmanlığı

7

Açık Erişim

8
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları