Makaleler
22
Tümü (22)
SCI-E, SSCI, AHCI (16)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (17)
ESCI (1)
Scopus (18)
TRDizin (7)
Diğer Yayınlar (2)
2. Infrared Spectroscopy in meat and meat product
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
, cilt.1, sa.1, ss.52-62, 2021 (Hakemli Dergi)
3. Importance of Pyrrolizidine Alkaloids in Bee Products
Mellifera
, cilt.17, sa.1, ss.1-8, 2017 (Hakemli Dergi)
4. Determination of Thiobarbituric Acid Value in Chicken Carcasses
Türkiye Klinikleri Tip Bilimleri Dergisi
, cilt.1, sa.2, ss.1-6, 2015 (Scopus)
7. Detection the enterotoxin producing capacity of coagulase positive Staphylococcus by EIA (Enzyme Immuno Assay) isolated from turkey meat
ANKARA UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI
, cilt.56, sa.3, ss.183-186, 2009 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
10. Su ve Gıda Güvenliğinin sağlanmasında ozon kullanımı
AKADEMIK GIDA
, cilt.3, sa.5, ss.5-9, 2005 (TRDizin)
16. The microbiological quality of çiǧ köfte sold in Ankara
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
, cilt.27, sa.2, ss.325-329, 2003 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
18. Detection of staphylococcal enterotoxin in pasteurized milk with ELISA technique Pastörize sütlerde ELISA tekniǧi ile stafilokokal enterotoksin varliǧinin belirlenmesi
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
, cilt.26, sa.3, ss.631-637, 2002 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
20. Isolation and Identification of Motile Aeromonas spp. in Ground Beef Siǧir Kiymalarindan Hareketli Aeromonas Türlerinin İzolasyon ve İdentifikasyonu
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
, cilt.24, sa.4, ss.423-428, 2000 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
21. Determination of microbiological quality of ice-cream belong to various patisserie in Ankara Ankara'daki Çeşitli Pastanelere Ait Dondurmalarin Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
, cilt.22, sa.4, ss.345-352, 1998 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
11
2. Determination of phthalate migration in the production states of yogurt and cheese
2. International Congress Food on Animal Origin, 8 - 11 Kasım 2018, (Tam Metin Bildiri)
3. Balda antibiyotik kalıntı sorunu ve çözüm önerileri
1. Ulusal Apiterapi Kongresi, Türkiye, 16 - 17 Aralık 2017, (Tam Metin Bildiri)
4. Karadeniz, Marmara, Egeve Akdeniz’xxeait Su ürünlerindeki metal kontaminasyonlarının belirlenmesi
7. vETERİNER gIDA hİJYENİ kONGRESİ, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017
5. Heavy metal in bee pollen
45th Apimondia International congress, 29 Eylül - 04 Ekim 2017, (Tam Metin Bildiri)
6. Türkiye’nin Farklı Bölgelerinde Üretilen Ballarda C. botulinum Sporlarının Prevalansı
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.64-65, (Özet Bildiri)
7. Karadeniz, Marmara, Ege ve Akdeniz’xxe ait Su Ürünlerindeki Metal Kontaminasyonunun Belirlenmesi
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 4 - 08 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
8. The Effect of Storage Conditions on Egg Quality
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 10 - 13 Kasım 2016, (Özet Bildiri)
9. Detection and removal of hazardous Algal Toxins in Drinking Water
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 10 - 13 Kasım 2016, (Özet Bildiri)
10. Giresun ili ve çevresinde üretilen ballarda antibiyotik kalıntı düzeylerinin saptanması
5. International Muğla Beekeeping and Pine Honey Congress, 1 - 05 Kasım 2016, (Özet Bildiri)
11. Mad honey poisoning in Turkey
7th International Meeting ‘Days of Veterinary Medicine 2016, 5 - 09 Eylül 2016
Kitaplar
10
1. Veteriner Hekimliği Gıda Hijyeni ve Halk Sağlığı, Akıl Notları
Güneş Tıp Kitapevleri, 2024
2. Mikro Gıda Bileşenleri
Gıda Hijyeni ve Halk Sağlığı Akıl Notları, GÖNCÜOĞLU MUAMMER, AYAZ NAİM DENİZ, Editör, Güneş Tıp Kitabevleri, Ankara, ss.46-80, 2024