Lect. PhD EMİR HİLMİ ÜNER


Beypazarı Meslek Yüksekokulu, Otel-Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

Aşcılık Programı


WoS Research Areas: Social Sciences (Soc)


Avesis Research Areas: Social Sciences and Humanities

Metrics

Publication

15

H-Index (WoS)

1

Citation (Scopus)

1

H-Index (Scopus)

1

Citation (Scholar)

10

H-Index (Scholar)

1

Citation (TrDizin)

50

H-Index (TrDizin)

2

Citation (Sum Other)

92

Project

3

Open Access

3

Education

2014 - 2019

2014 - 2019

Doctorate

Gazi University, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli), Turkey

2012 - 2014

2012 - 2014

Postgraduate

Atilim University, Instıtute Of Socıal Scıences, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli), Turkey

1994 - 2000

1994 - 2000

Undergraduate

Ankara University, Siyasal Bilgiler Fakültesi, İktisat Bölümü, Turkey

Dissertations

2019

2019

Doctorate

Türkiye’xxdeki coğrafi işaretli peynirlerin umai tat yoğunluklarının belirlenmesi

Gazi University, 1. Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli)

2014

2014

Postgraduate

Her şey dahil sistemde Türkiye gastronomi turizmi potansiyelinin değerlendirilmesi

Atilim University, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli)

Research Areas

Social Sciences and Humanities

Academic Positions

2017 - Continues

2017 - Continues

Lecturer PhD

Ankara University, Beypazarı Meslek Yüksekokulu, Otel-Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

Managerial Experience

2019 - Continues

2019 - Continues

Internship Coordinator

Ankara University, Beypazarı Meslek Yüksekokulu, Otel-Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

2019 - Continues

2019 - Continues

Exam Program Preparation Commission Member

Ankara University, Beypazarı Meslek Yüksekokulu, Otel-Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

2019 - Continues

2019 - Continues

Curriculum Preparation Committee Member

Ankara University, Beypazarı Meslek Yüksekokulu, Otel-Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

Courses

Associate Degree

Associate Degree

Sektör Analizi ve Örnek Çalışma

Temel Yiyecek Üretimi - II A

Temel Yiyecek Üretimi II B

Ziyafet ve İkram Hizmetleri

Temel Yiyecek Üretimi - I B

Turizmde Güncel Pazarlama Yaklaşımları

Temel Yiyecek Üretimi - I A

Genel Muhasebe

Dünya Mutfakları B

Türk Osmanlı Ve Anadolu Mutfağı B

Ziyafet ve İkram Hizmetleri

Turizm İşletmelerinde Maliyet Analizleri

Dünya Mutfakları A

Mutfak Hizmetleri Yönetimi

Dünya Mutfağı

Gıda ve Personel Hijyeni

Türk Osmanlı Ve Anadolu Mutfağı A

Servis ve İkram Hizmetleri

İşletme Yönetimi

Seyahat İşletmeleri Yönetimi ve Ulaştırma Sistemleri

Menü Planlama

Hukukun Temel Kavramları

Turizm Pazarlaması

Articles Published in Other Journals

2024

2024

Gastro politics: food as a political tool

�NER E. H.

Tourism and recreation (Online) , vol.6, no.1, pp.13-21, 2024 (Peer-Reviewed Journal) identifier

2024

2024

Michelin Awarded “New Anatolian Cuisine”

�NER E. H.

Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi , vol.21, no.1, pp.168-181, 2024 (Peer-Reviewed Journal) identifier

2023

2023

European Culinary Culture in the Middle Ages

�NER E. H.

AYDIN GASTRONOMY , vol.7, no.2, pp.312-324, 2023 (Peer-Reviewed Journal) Creative Commons License identifier

Papers Presented at Peer-Reviewed Scientific Conferences

2016

2016

Kars Kaşarında Duyusal Analiz

ÖZKAYA F., ÜNER E. H.

Türkiye’de ve Dünyada Yerel-Geleneksel Peynirler: Kars Kaşarı Coğrafi İşareti, Kars, Turkey, 15 July 2016, (Full Text)

2017

2017

Mutfakta Dijital Devrim: Dijital Gastronomi Ve Ticari (Endüstriyel) Mutfaklara Olası Etkileri

AKSOY M., TAHMAZ G. S., ÜNER E. H.

ULUSLARARASI MESLEKİ BİLİMLER SEMPOZYUMU (IVSS – 2017), Antalya, Turkey, 18 - 20 October 2017, (Summary Text)

2017

2017

Coğrafi İşaretli Ürün Kars Kaşarında JUmami Tat

ÜNER E. H., ÖZKAYA F.

4th International Congres of Tourism and Management Researches, Gyraine, 12 - 14 May 2017, (Full Text)

Books

2023

2023

MOLEKÜLER GASTRONOMİ: YENİ YEMEK DENEYİMLERİ İÇİN BİLİM VE TEKNOLOJİ

ÜNER E. H.

in: turizmde gijital gelecek, cemil gündüz, Editor, detay yayıncılık, Ankara, pp.268-274, 2023

2022

2022

Yemeğin Kültürel Tarihi

ÜNER E. H., AKSOY M.

in: Yemeğin Kültürel Temelleri, AKSOY, Mustafa; ÇEKİÇ, İbrahim; TAHMAZ, Gül Seçil, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.39-60, 2022

2021

2021

Sürdürülebilirlik Felsefesi ve Sürdürülebilir Gastronomi

ÖZKAYA F., ÜNER E. H.

in: Sürdürülebilir Gastronomi, Durlu Özkaya Fügen, Özkök Ferah, Sünnetçioğlu Ayşe, Sünnetçioğlu Serdar, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.1-14, 2021

Activities in Scientific Journals

2022 - Continues

2022 - Continues

Turizm Çalışmaları Dergisi

Publication Committee Member

Memberships and Roles in Scientific Organizations

2024 - Continues

2024 - Continues

anadolu gastro turizm derneği

Secretary General

2020 - Continues

2020 - Continues

zeytindostu derneği

Principal Member

Peer Reviews in Scientific Publications

May 2024

May 2024

Turizm Çalışmaları Dergisi

National Scientific Refreed Journal

May 2024

May 2024

Turizm Çalışmaları Dergisi

National Scientific Refreed Journal

November 2023

November 2023

Turizm Çalışmaları Dergisi

National Scientific Refreed Journal

August 2023

August 2023

aydın gastronomi

National Scientific Refreed Journal

July 2023

July 2023

Aydın Gastronomi

National Scientific Refreed Journal

July 2023

July 2023

Turizm çalışmaları dergisi

National Scientific Refreed Journal

May 2023

May 2023

Current Research in Nutrition and Food Science

Journal Indexed in ESCI



Citations

Total Citations (SCOPUS): 1

h-index (SCOPUS): 1