Desteklenen Projeler
4
-
2013 - 2014 Soğukta ve Dondurularak Depolanan Uskumru Balığında (Scomber Scombrus) Lipidlerdeki ve Proteinlerdeki Değişmelere Bitkisel Ekstraktların Etkisi: Antioksidan ve Antimikrobiyel Aktivite
-
2012 - 2014 Bitkisel ekstraktların antimikrobiyel ve antioksidan aktivitelerinin köfte tipi et ürünlerinin kalitesine etkileri
-
2009 - 2011 Düşük yağlı hamburger üretiminde limon ve havuç lifi kullanım olanağı
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Demirok Soncu E., Bayrak A., Soyer A. (Yürütücü)
-
2008 - 2009 Döner Üretiminde Tumbling Uygulaması ve Sodyumtripolifosfat Kullanımının Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Demirok Soncu E., Bayrak A., Soyer A. (Yürütücü)