Desteklenen Projeler
6
-
2023 - 2025 Farklı ön işlem uygulamaları ile elde edilen gilaburu (Viburnum opulus L.) formlarının süt ürünlerinde kullanımında ürün teknolojik ve fonksiyonel özellikleri üzerine etkilerinin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
BUDAK Ş. (Yürütücü), GÜRSOY A., ÇİLEK TATAR B.
-
2013 - 2015 Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Süt Teknolojisi Bölümü eğitim araştırma ve uygulama işletmesine dondurma ünitesi kurulumu
-
2013 - 2014 Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Süt Teknolojisi Bölümü Eğitim-Araştırma-Uygulama İşletmesine Dondurma Ünitesi Kurulumu
-
2012 - 2014 Divle Obruk Peynirinin Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi
-
2003 - 2007 Dondurulmuş laktik starter kültürlerinin az yağlı kaşar peynirinde kullanılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Gürsoy A. (Yürütücü), Gürsel Z. A., Yıldız F.
-
1987 - 1987 Dondurma miksini farklı sıcaklıklarda pastörize etmenin miksin viskozitesi mikrobiyolojik kalitesi ve protein stabilitesi üzerine etkileri