Ankara Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Bilimsel Veri Paylaşımı
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Minimal Olarak Isıl İşlem Görmüş ve Memb...
Minimal Olarak Isıl İşlem Görmüş ve Membran Proteinlerince Zenginleştirilmiş Fonksiyonel Yayıkaltı İçeceği Geliştirilmesi
Özer H. B.
(Yürütücü),
Yazıhan N.
,
Hocalar M.
,
Hocalar B.
TÜBİTAK Projesi, 2020 - 2021
Proje Türü:
TÜBİTAK Projesi
Başlama Tarihi:
Mayıs 2020
Bitiş Tarihi:
Ekim 2021