Ankara Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Bilimsel Veri Paylaşımı
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Isıl İşlem Uygulama Yöntemi ve Homojeniz...
Isıl İşlem Uygulama Yöntemi ve Homojenizasyon Uygulama Sırasının UHT Sütlerde Protein Konformasyonu ve Sindirim/Emilim Etkinliği Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi
Özer H. B.
,
Yazıhan N.
,
Billur D.
,
Topcu A.(Yürütücü)
,
Bulat T.
TÜBİTAK Projesi, 2018 - 2021
Proje Türü:
TÜBİTAK Projesi
Başlama Tarihi:
Nisan 2018
Bitiş Tarihi:
Mart 2021