-
2019 - Devam Ediyor Yüksek Hidrostatik Basınç ve Membran Teknolojisi Kombinasyonu ile Biyofonksiyonel Bileşen Düzeyi Yüksek Kolostrum İçeceği Geliştirilmesi
-
2023 - 2025 Dondurma Üretimi Artıklarının Geri Kazanımı İçin Uygun Proses Stratejilerinin Geliştirilmesi
TÜBİTAK Projesi , 1505 - Üniversite-Sanayi İşbirliği Destek Programı
Akal Demirdöğen H. C., Özer H. B., Bulat T., Atak G., Çelebi E., Topcu A.(Yürütücü)
-
2023 - 2024 Determination of Efficiency of a Rapid and Accurate Antibiotic Detection Device Based on the Fermentation Profile of Cheese Milk Intentionally Contaminated with a Wide Range of Antibiotics
-
2021 - 2022 Mikrofiltrasyon Tekniği Kullanılarak Taze Doğallığını Koruyan Raf Ömrü Uzatılmış Pastörize İçme Sütü Hattı Tasarımı Ve Prototip İmalatı
-
2020 - 2021 Minimal Olarak Isıl İşlem Görmüş ve Membran Proteinlerince Zenginleştirilmiş Fonksiyonel Yayıkaltı İçeceği Geliştirilmesi
TÜBİTAK Projesi , 1507 - TÜBİTAK KOBİ Ar-Ge Başlangıç Destek Programı
Özer H. B. (Yürütücü), Yazıhan N., Hocalar M., Hocalar B.
-
2018 - 2021 Isıl İşlem Uygulama Yöntemi ve Homojenizasyon Uygulama Sırasının UHT Sütlerde Protein Konformasyonu ve Sindirim/Emilim Etkinliği Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
Özer H. B., Yazıhan N., Billur D., Topcu A.(Yürütücü), Bulat T.
-
2017 - 2018 Yayıkaltı ve peyniraltı suyu bazlı fonksiyonel içecek geliştirilmesi