Öğr. Gör. RUMEYSA NUR KARA AKTAŞ
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Ankara Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Makaleler
1
Tümü (1)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
Scopus (1)
1.
Usability of soapwort and horse chestnut saponin extracts as foaming agents in foam mat drying of pomegranate juice
Aktas R. N.
,
Tontul I.
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
, cilt.101, sa.2, ss.786-793, 2021 (SCI-Expanded, Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2
1.
Transglutaminaz: Gıdalarda Kullanımı ve Tüketici Sağlığına Etkileri
KARA AKTAŞ R. N.
Lisansüstü Öğrenci Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 02 Haziran 2023, (Tam Metin Bildiri)
2.
İnsan Sağlığı Problematiği Açısından Gıda Katkı Maddeleri
KARA AKTAŞ R. N.
Multidisipliner Yaklaşımla Beslenme Zirvesi, Ankara, Türkiye, 26 Şubat 2022, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
2
1.
LOCALISM AND SUSTAINABILITY IN INNOVATIVE CULINARY TRENDS
ÜNER E. H.
,
KARA AKTAŞ R. N.
,
ATASOY F.
IONIA’NIN İNCİSİ DİDİM’DEN BİLİM DÜNYASINA YAZILAR, ÜRETEN HÜSEYİN, SOSLU SALİH, Editör, Bilgin Kültür Sanat Yayınları, Ankara, ss.101-112, 2025
2.
AI methods in microbial metabolite determination
Akal Demirdöğen H. C.
,
Kara Aktaş R. N.
,
Budak Ş.
Methods in Microbiology, Akanksha Srivastava,Vaibhav Mishra, Editör, Elsevier, Amsterdam, ss.75-84, 2024
Diğer Yayınlar
1
1.
MUTFAKTAGIDA GÜVENLİĞİ VE BİLİNÇLİ TÜKETİM
Kara Aktaş R. N.
Diğer, ss.58-64, 2025
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
6
Yayın (WoS)
1
Yayın (Scopus)
1
Atıf (WoS)
22
H-İndeks (WoS)
1
Atıf (Scopus)
23
H-İndeks (Scopus)
1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları