Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Beypazarı Meslek Yüksekokulu, Otel-Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü, Aşcılık Programı
WoS Araştırma Alanları: Mühendislik, Mikrobiyoloji, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi
Avesis Araştırma Alanları: Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Eğitimi, Gıda Mühendisliği, Gıda Mikrobiyolojisi, Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi

Yayınlardaki İsimler: Aktas Rumeysa Nur
Metrikler

Yayın

6

Yayın (WoS)

1

Yayın (Scopus)

1

Atıf (WoS)

22

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

23

H-İndeks (Scopus)

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları