Ankara Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Bilimsel Veri Paylaşımı
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Geleneksel Fermente Türk İçeceği Bozadan...
Geleneksel Fermente Türk İçeceği Bozadan Bakteriyosin Üreticisi Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu Tanımlanması ve Üretilen Bakteriyosinlerin Kısmi Karakterizasyonu
Özden Tuncer B.
,
Avşaroğlu M. D.
,
Tuncer Y.(Yürütücü)
TÜBİTAK Projesi, 2006 - 2007
Proje Türü:
TÜBİTAK Projesi
Başlama Tarihi:
Eylül 2006
Bitiş Tarihi:
Eylül 2007