Academic Positions
-
1991 - Continues Professor
Ankara University, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü
Supervised Theses
-
Kesimhanelerdeki sığır karkaslarında clostridium perfringens'in varlığı ve moleküler tiplendirilmesi
KÜPLÜLÜ Ö. (Advisor)
M.PELİN(Student), Doctorate, 2018 -
Süzme ballarda muhafaza sıcaklığının HMF değeri ve diastaz aktivitesi üzerine etkisi
KÜPLÜLÜ Ö. (Advisor)
-
Piliç karkaslarında tiyobarbitürik asit değerinin belirlenmesi
KÜPLÜLÜ Ö. (Advisor)
-
Hindi etlerinden izole edilen koagulaz pozitif stafilokokların enterotoksin oluşturma yeteneklerinin EIA (enzyme ımmuno assay) yöntemiyle belirlenmesi
KÜPLÜLÜ Ö. (Advisor)
-
Türk fermente sucuğunda farklı starter kültür ve olgunlaşma sıcaklıklarının biyojen amin oluşumu üzerine etkisi
KÜPLÜLÜ Ö. (Advisor)
-
Ankara'da tüketime sunulan süzme balların kimyasal kaliteleri
KÜPLÜLÜ Ö. (Advisor)
C.ÜNAL(Student), Postgraduate, 2004 -
Ankara'da tüketime sunulan ambalajsız ayranların Türk Gıda Kodeksi'ne uygunluğunun belirlenmesi
KÜPLÜLÜ Ö. (Advisor)
E.ŞEN(Student), Postgraduate, 2004