Academic Titles
-
1991 - Continues Professor
Ankara University, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü
Courses
-
Doctorate GIDA KİMYASI I
-
Postgraduate GIDA KİMYASI II
-
Undergraduate OLGUNLAŞMA EĞİTİMİ
-
Doctorate SÜT SANAYİİ HİJYENİ
-
Undergraduate GIDA HİJYENİ VE KONTROLU
-
Doctorate GIDA İNFEKSİYON VE ZEHİRLENMELERİ
-
Doctorate FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ
-
Postgraduate GIDA İNFEKSİYON VE ZEHİRLENMELERİ
-
Undergraduate SÜT HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ
Advising Theses
-
Kesimhanelerdeki sığır karkaslarında clostridium perfringens'in varlığı ve moleküler tiplendirilmesi
KÜPLÜLÜ Ö. (Advisor)
M.PELİN(Student), Doctorate, 2018 -
Süzme ballarda muhafaza sıcaklığının HMF değeri ve diastaz aktivitesi üzerine etkisi
KÜPLÜLÜ Ö. (Advisor)
-
Piliç karkaslarında tiyobarbitürik asit değerinin belirlenmesi
KÜPLÜLÜ Ö. (Advisor)
-
Hindi etlerinden izole edilen koagulaz pozitif stafilokokların enterotoksin oluşturma yeteneklerinin EIA (enzyme ımmuno assay) yöntemiyle belirlenmesi
KÜPLÜLÜ Ö. (Advisor)
-
Türk fermente sucuğunda farklı starter kültür ve olgunlaşma sıcaklıklarının biyojen amin oluşumu üzerine etkisi
KÜPLÜLÜ Ö. (Advisor)
-
Ankara'da tüketime sunulan süzme balların kimyasal kaliteleri
KÜPLÜLÜ Ö. (Advisor)
C.ÜNAL(Student), Postgraduate, 2004 -
Ankara'da tüketime sunulan ambalajsız ayranların Türk Gıda Kodeksi'ne uygunluğunun belirlenmesi
KÜPLÜLÜ Ö. (Advisor)
E.ŞEN(Student), Postgraduate, 2004