Akademik Ünvanlar
1
-
1991 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Ankara Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü
Yönetilen Tezler
7
-
Kesimhanelerdeki sığır karkaslarında clostridium perfringens'in varlığı ve moleküler tiplendirilmesi
KÜPLÜLÜ Ö. (Danışman)
M.PELİN(Öğrenci), Doktora, 2018 -
Süzme ballarda muhafaza sıcaklığının HMF değeri ve diastaz aktivitesi üzerine etkisi
KÜPLÜLÜ Ö. (Danışman)
-
Piliç karkaslarında tiyobarbitürik asit değerinin belirlenmesi
KÜPLÜLÜ Ö. (Danışman)
-
Hindi etlerinden izole edilen koagulaz pozitif stafilokokların enterotoksin oluşturma yeteneklerinin EIA (enzyme ımmuno assay) yöntemiyle belirlenmesi
KÜPLÜLÜ Ö. (Danışman)
-
Türk fermente sucuğunda farklı starter kültür ve olgunlaşma sıcaklıklarının biyojen amin oluşumu üzerine etkisi
KÜPLÜLÜ Ö. (Danışman)
-
Ankara'da tüketime sunulan süzme balların kimyasal kaliteleri
KÜPLÜLÜ Ö. (Danışman)
C.ÜNAL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2004 -
Ankara'da tüketime sunulan ambalajsız ayranların Türk Gıda Kodeksi'ne uygunluğunun belirlenmesi
KÜPLÜLÜ Ö. (Danışman)
E.ŞEN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2004
