Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Ankara University Kalecik Vocational School Sector Cooperation
5TH INTERNATIONAL VOCATIONAL SCHOOLS SYMPOSIUM (UMYOS), Prizren, Sırbistan, 18 - 20 Mayıs 2016
Ankara Üniversitesi Kalecik Meslek Yüksekokulu Sektör İşbirliği
UMYOS 5th International Vocational Schools Symposium, Prizren, Sırbistan, 18 - 20 Mayıs 2016
Probiyotik Gıdaların İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri
5. Gıda Güvenliği Kongresi, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.180
Akrilamid Oluşum Mekanizması ve Sağlık Üzerine Etkileri
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi (TARGID 2015), Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.190
Trakya Bölgesinin Geleneksel İçeceği Hardaliye
4.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.428
Ekşi Hamur İle Üretilen Kalecik Ekmeği
4.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.115
Farklı Tuzlama Yöntemlerinin ve Potasyum Sorbat Uygulamasının Kaşar Peyniri Mikrobiyolojisine Etkisi
8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013
Ak Dutun Morus alba L Besin Değeri ve Beslenmedeki Önemi
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012