SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Orta Zincirli Yağ Asitlerinin Etlik Piliçlerde Bağırsak Sağlığı, Performans ve Et Hijyeni Üzerine Etkileri
Yem Magazin
, cilt.2024, sa.99, ss.30-38, 2024 (Hakemli Dergi)
YumurtaTavuğuRasyonlarındaAmino Asit Yoğunluğu ve Proteaz İlavesinin Performans, Yumurta Kalitesi ve Azot Atılımı Üzerine Etkileri
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.11, sa.9, ss.1706-1714, 2023 (Hakemli Dergi)
Ruminant Yemleri Üretiminde Ekspander Teknolojisi Kullanımı ve Etkileri
Yem Magazin
, sa.75, ss.19-30, 2016 (Hakemli Dergi)
Farklı İz Mineral Kaynakları Üretiminde Gelişmeler ve Ruminant Beslemede Kullanımları
Yem Magazin
, cilt.3, ss.35-42, 2015 (Hakemli Dergi)
The Effects of Using Gamma Irradiated Wheat and Barley in Layer Diets on Egg Product Parameters and Quality
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
, cilt.3, sa.9, ss.742-747, 2015 (Hakemli Dergi)
Effects of enzyme growth promoter probiotic andorganic acid supplementation to broiler diets on performance and gut microflora
J Agri Sci
, cilt.9, ss.320-326, 2003 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Effects of guanidino acedic acid supplementation to broiler diets having reduced energy on performance and carcass quality
5.INTERNATIONAL POULTRY MEAT CONGRESS, 24 - 28 Nisan 2019
Ca and P Requirements of Broiler Chickens?
15th European Poultry Conference, Dubrovnik, Hırvatistan, 17 - 21 Eylül 2018, ss.328
White striping prevalence and its effect on meat quality of broiler breast fillets under commercial conditions
XVth European Poultry Conference, Dubrovnik, Hırvatistan, 17 - 21 Eylül 2018
White striping prevalence and its effect on meat quality of broiler chicken breast fillets under commercial conditions
The XVth European Poultry Conference, 17 - 21 Eylül 2018
Effects of Mycotoxins on Nutrient Digestibility and Feed Passage
4th INTERNATIONAL POULTRY MEAT CONGRESS, Antalya, Türkiye, 26 - 30 Nisan 2017
Effects of Guanidino Acetic Acid Supplementation and Energy Level of Broiler Diets with Poultry By-Product Meal on Growth Performance and Meat Quality
4th INTERNATIONAL POULTRY MEAT CONGRESS, Antalya, Türkiye, 26 - 30 Nisan 2017, cilt.102
Effects of Pellet Quality on Broiler Nutrition
4th INTERNATIONAL POULTRY MEAT CONGRESS, Antalya, Türkiye, 26 - 30 Nisan 2017, cilt.259
Effect of leucine and valine level and glutamic acidglycinein lowproteinbroiler grower diets
21st European Symposium on Poultry Nutrition (ESPN 2017, SALOU, İspanya, 8 - 11 Mayıs 2017
Comparision of DL- and L- methionine in corn-soybean-meal based broiler diets
21st European Symposium on Poultry Nutrition, 8 - 11 Mayıs 2017
Comparision Of DL- And L- Methionine In Corn-Soybean-MealBased Broiler Diets’xx
21st European Symposium on Poultry Nutrition (ESPN 2017, SALOU, İspanya, 8 - 11 Mayıs 2017
Piliç Eti Üretiminde Gerçekler ve Yalanlar
3rd International Poultry Meat Congress, Antalya, Türkiye, 22 - 26 Nisan 2015, ss.268-273
Effects of Herbal Vitamin D3 Supplemantation and Calcium Phosphorus Level on Growth Performance and Bone Development of Broilers
3rd International Poultry Meat Congress, Antalya, Türkiye, 22 - 26 Nisan 2015, ss.79-85
Effect of Digestible Valine and Leucine Level of Broiler Grower Diet Based on Corn and Soybean Meal on Performance and Intestinal Development
3rd International Poultry Meat Congress, Antalya, Türkiye, 22 - 26 Nisan 2015, ss.100-105
Effects of Selenium and It s Source on Broiler BreederPerformance Reproduction and Posthatch Chick Quality
3rd International Poultry Meat Congress, Antalya, Türkiye, 22 - 26 Nisan 2015, ss.190
Effects of Herbal Vitamin D3 Supplementation and Calcium, Phosphorus Level on Growth Performance and Bone Development of Broilers
3. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, 22 - 26 Nisan 2015
Aflatoksin içeren yumurta tavuğu yemlerine sepiolit ve mannanoligosakkarit ilavesinin performans yumurta kalite kriterleri bazı kan ve sindirim özelliklerine etkileri
6. Ulusal Zootekni Bilim Kongresi, Erzurum, Türkiye, 24 - 26 Haziran 2009
Etlik Piliç Yemlerine L Karnitin İlavesinin Performans ve Karkas Özelliklerine Etkileri
III.Ulusal Hayvan Besleme Kongresi, Türkiye, 7 - 10 Eylül 2005, ss.391-396
Türkiye Tavukçuluğunda Gelişmeler ve Hedefler
V.Türkiye Ziraat Mühendisliği Teknik Kongresi, Ankara, Türkiye, 17 - 21 Ocak 2000, ss.795-810
İnsan beslenmesinde daha sağlıklı yumurta üretimi yönünde kanatlı besleme çalışmaları
YUTAV’xx 99. Uluslararası Tavukçuluk Fuarı ve Konferansı, İstanbul, Türkiye, 3 - 06 Haziran 1999
Yumurta tavuklarının beslenmesinde organik mineral şelat bileşiklerinin önemi
YUTAV’xx 99 Uluslararası Tavukçuluk Fuarı ve Konferansı, İstanbul, Türkiye, 3 - 06 Haziran 1999
The Effects of the Formulation of Broiler Dietss With Various Protein Sources on Total and Digestible Amino Acids on the Performance ( Influences sur Les Performances de La Preparation des Poulets de Chair en Base des Acides Amine’s Totales et Digestibles).
44th Annual Meeting of the EAAP. Aarhus, Denmark, 16-19 August., 16 Ağustos 1993, cilt.1, ss.380-381
Etlik Piliç Yemlerinde Sodyum Bikarbonat Kullanım Olanakları
Uluslararası Tavukçuluk Kongresi, 13 Mayıs 1993, ss.256-266
Etlik Piliç Rasyonlarını Sindirilebilir Amino Asit Esasına Göre Hazırlamanın Avantajları
Uluslararası Tavukçuluk Kongresi, 13 Mayıs 1993, ss.542-553