Makaleler
41
Tümü (41)
SCI-E, SSCI, AHCI (34)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (35)
Scopus (34)
TRDizin (9)
Diğer Yayınlar (4)
7. Orta Zincirli Yağ Asitlerinin Etlik Piliçlerde Bağırsak Sağlığı, Performans ve Et Hijyeni Üzerine Etkileri
Yem Magazin
, cilt.2024, sa.99, ss.30-38, 2024 (Hakemli Dergi)
9. YumurtaTavuğuRasyonlarındaAmino Asit Yoğunluğu ve Proteaz İlavesinin Performans, Yumurta Kalitesi ve Azot Atılımı Üzerine Etkileri
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.11, sa.9, ss.1706-1714, 2023 (Hakemli Dergi)
11. Does modern broilers need less energy for better growth and intestinal development?
JOURNAL OF ANIMAL PHYSIOLOGY AND ANIMAL NUTRITION
, cilt.1, sa.1, ss.1-10, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
19. Effects of Herbal Vitamin D-3 and Phytase Supplementation to Broiler Feed on Performance, Bone Development and Serum Parameters of Broilers
JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES-TARIM BILIMLERI DERGISI
, cilt.26, sa.2, ss.212-219, 2020 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
21. Effect of Corn Distillers Dried Grains With Soluble With or Without Xylanase Supplementation in Laying Hen Diets on Performance, Egg Quality and Intestinal Viscosity
KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI
, cilt.24, sa.2, ss.273-280, 2018 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
22. Effects of dietary inclusion of oil sources with or without vitamin e on body composition and meat oxidation level in broilers
Revista Brasileira de Ciencia Avicola
, cilt.19, sa.Special Issue, ss.103-116, 2017 (SCI-Expanded, Scopus)
24. Ruminant Yemleri Üretiminde Ekspander Teknolojisi Kullanımı ve Etkileri
Yem Magazin
, sa.75, ss.19-30, 2016 (Hakemli Dergi)
25. Farklı İz Mineral Kaynakları Üretiminde Gelişmeler ve Ruminant Beslemede Kullanımları
Yem Magazin
, cilt.3, ss.35-42, 2015 (Hakemli Dergi)
26. Effects of Dietary Sodium Bentonite and Mannan Oligosaccharide Supplementation on Performance, Egg Quality, Blood and Digestion Characteristics of Laying Hens Fed Aflatoxin Contaminated Diet
KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI
, cilt.21, sa.2, ss.211-218, 2015 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
27. The Effects of Using Gamma Irradiated Wheat and Barley in Layer Diets on Egg Product Parameters and Quality
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
, cilt.3, sa.9, ss.742-747, 2015 (Hakemli Dergi)
28. Effects of dietary sepiolite and mannanoligosaccharide supplementation on the performance, egg quality, blood and digestion characteristics of laying hens receiving aflatoxin in their feed
ANKARA UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI
, cilt.61, sa.1, ss.65-71, 2014 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
29. Egg yolk fatty acid profile of avian species - influence on human nutrition
Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition
, cilt.97, sa.1, ss.27-38, 2013 (SCI-Expanded, Scopus)
37. The effects of some alternative feed additives for antibiotic growth promoters on the performance and gut microflora of broiler chicks Büyütme faktörü antibiyotiklere alternatif yem katkilarinin etlik piliçlerde besi performansi ve baǧirsak mikroflorasi üzerine etkileri
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
, cilt.27, sa.3, ss.727-733, 2003 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
38. Effects of enzyme growth promoter probiotic andorganic acid supplementation to broiler diets on performance and gut microflora
J Agri Sci
, cilt.9, ss.320-326, 2003 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
41
1. Kapsaisin, terpenler ve saponin içeren bitkisel karışımın broiler performansı ve bağırsak sağlığı üzerine etkisi
7. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, Antalya, Türkiye, 16 - 20 Nisan 2025, (Yayınlanmadı)
2. Düşük enerjili fitaz ve ksilanaz içeren diyetlerle beslenen piliçlerin büyüme performansı ve bağırsak sağlığı üzerine guanidinoasetik asit ilavesinin etkileri
7. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, Antalya, Türkiye, 16 - 20 Nisan 2025, (Yayınlanmadı)
11. Effects of guanidino acedic acid supplementation to broiler diets having reduced energy on performance and carcass quality
5.INTERNATIONAL POULTRY MEAT CONGRESS, 24 - 28 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)
12. Ca and P Requirements of Broiler Chickens?
15th European Poultry Conference, Dubrovnik, Hırvatistan, 17 - 21 Eylül 2018, ss.328, (Özet Bildiri)
13. White striping prevalence and its effect on meat quality of broiler breast fillets under commercial conditions
XVth European Poultry Conference, Dubrovnik, Hırvatistan, 17 - 21 Eylül 2018, (Özet Bildiri)
14. White striping prevalence and its effect on meat quality of broiler chicken breast fillets under commercial conditions
The XVth European Poultry Conference, 17 - 21 Eylül 2018, (Özet Bildiri)
15. Effects of Mycotoxins on Nutrient Digestibility and Feed Passage
4th INTERNATIONAL POULTRY MEAT CONGRESS, Antalya, Türkiye, 26 - 30 Nisan 2017, (Özet Bildiri)
16. Effects of Pellet Quality on Broiler Nutrition
4th INTERNATIONAL POULTRY MEAT CONGRESS, Antalya, Türkiye, 26 - 30 Nisan 2017, cilt.259, (Özet Bildiri)
17. Effects of Guanidino Acetic Acid Supplementation and Energy Level of Broiler Diets with Poultry By-Product Meal on Growth Performance and Meat Quality
4th INTERNATIONAL POULTRY MEAT CONGRESS, Antalya, Türkiye, 26 - 30 Nisan 2017, cilt.102, (Tam Metin Bildiri)
19. Comparision Of DL- And L- Methionine In Corn-Soybean-MealBased Broiler Diets’xx
21st European Symposium on Poultry Nutrition (ESPN 2017, SALOU, İspanya, 8 - 11 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
20. Comparision of DL- and L- methionine in corn-soybean-meal based broiler diets
21st European Symposium on Poultry Nutrition, 8 - 11 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
21. Effect of leucine and valine level and glutamic acidglycinein lowproteinbroiler grower diets
21st European Symposium on Poultry Nutrition (ESPN 2017, SALOU, İspanya, 8 - 11 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
26. Effect of Digestible Valine and Leucine Level of Broiler Grower Diet Based on Corn and Soybean Meal on Performance and Intestinal Development
3rd International Poultry Meat Congress, Antalya, Türkiye, 22 - 26 Nisan 2015, ss.100-105, (Tam Metin Bildiri)
27. Effects of Herbal Vitamin D3 Supplemantation and Calcium Phosphorus Level on Growth Performance and Bone Development of Broilers
3rd International Poultry Meat Congress, Antalya, Türkiye, 22 - 26 Nisan 2015, ss.79-85, (Tam Metin Bildiri)
28. Piliç Eti Üretiminde Gerçekler ve Yalanlar
3rd International Poultry Meat Congress, Antalya, Türkiye, 22 - 26 Nisan 2015, ss.268-273, (Tam Metin Bildiri)
30. Effects of Selenium and It s Source on Broiler BreederPerformance Reproduction and Posthatch Chick Quality
3rd International Poultry Meat Congress, Antalya, Türkiye, 22 - 26 Nisan 2015, ss.190
31. Effects of Herbal Vitamin D3 Supplementation and Calcium, Phosphorus Level on Growth Performance and Bone Development of Broilers
3. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, 22 - 26 Nisan 2015
33. Aflatoksin içeren yumurta tavuğu yemlerine sepiolit ve mannanoligosakkarit ilavesinin performans yumurta kalite kriterleri bazı kan ve sindirim özelliklerine etkileri
6. Ulusal Zootekni Bilim Kongresi, Erzurum, Türkiye, 24 - 26 Haziran 2009, (Tam Metin Bildiri)
34. Etlik Piliç Yemlerine L Karnitin İlavesinin Performans ve Karkas Özelliklerine Etkileri
III.Ulusal Hayvan Besleme Kongresi, Türkiye, 7 - 10 Eylül 2005, ss.391-396, (Tam Metin Bildiri)
36. Türkiye Tavukçuluğunda Gelişmeler ve Hedefler
V.Türkiye Ziraat Mühendisliği Teknik Kongresi, Ankara, Türkiye, 17 - 21 Ocak 2000, ss.795-810, (Tam Metin Bildiri)
37. İnsan beslenmesinde daha sağlıklı yumurta üretimi yönünde kanatlı besleme çalışmaları
YUTAV’xx 99. Uluslararası Tavukçuluk Fuarı ve Konferansı, İstanbul, Türkiye, 3 - 06 Haziran 1999, (Tam Metin Bildiri)
38. Yumurta tavuklarının beslenmesinde organik mineral şelat bileşiklerinin önemi
YUTAV’xx 99 Uluslararası Tavukçuluk Fuarı ve Konferansı, İstanbul, Türkiye, 3 - 06 Haziran 1999, (Tam Metin Bildiri)
39. The Effects of the Formulation of Broiler Dietss With Various Protein Sources on Total and Digestible Amino Acids on the Performance ( Influences sur Les Performances de La Preparation des Poulets de Chair en Base des Acides Amine’s Totales et Digestibles).
44th Annual Meeting of the EAAP. Aarhus, Denmark, 16-19 August., 16 Ağustos 1993, cilt.1, ss.380-381, (Özet Bildiri)
40. Etlik Piliç Rasyonlarını Sindirilebilir Amino Asit Esasına Göre Hazırlamanın Avantajları
Uluslararası Tavukçuluk Kongresi, 13 Mayıs 1993, ss.542-553, (Tam Metin Bildiri)
41. Etlik Piliç Yemlerinde Sodyum Bikarbonat Kullanım Olanakları
Uluslararası Tavukçuluk Kongresi, 13 Mayıs 1993, ss.256-266, (Tam Metin Bildiri)
Bilirkişi Raporları
1
Metrikler
Yayın (WoS)
35
Yayın (Scopus)
34
Atıf (WoS)
433
H-İndeks (WoS)
9
Atıf (Scopus)
507
H-İndeks (Scopus)
11
Atıf (Scholar)
1155
H-İndeks (Scholar)
16
Atıf (Sobiad)
51
H-İndeks (Sobiad)
3
Atıf (Diğer Toplam)
4
Toplam Atıf Sayısı
562
Proje
9
Tez Danışmanlığı
15