SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
YumurtaTavuğuRasyonlarındaAmino Asit Yoğunluğu ve Proteaz İlavesinin Performans, Yumurta Kalitesi ve Azot Atılımı Üzerine Etkileri
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.11, sa.9, ss.1706-1714, 2023 (Hakemli Dergi)
Ruminant Yemleri Üretiminde Ekspander Teknolojisi Kullanımı ve Etkileri
Yem Magazin
, sa.75, ss.19-30, 2016 (Hakemli Dergi)
Farklı İz Mineral Kaynakları Üretiminde Gelişmeler ve Ruminant Beslemede Kullanımları
Yem Magazin
, cilt.3, ss.35-42, 2015 (Hakemli Dergi)
The Effects of Using Gamma Irradiated Wheat and Barley in Layer Diets on Egg Product Parameters and Quality
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
, cilt.3, sa.9, ss.742-747, 2015 (Hakemli Dergi)
Effects of enzyme growth promoter probiotic andorganic acid supplementation to broiler diets on performance and gut microflora
J Agri Sci
, cilt.9, ss.320-326, 2003 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Effects of guanidino acedic acid supplementation to broiler diets having reduced energy on performance and carcass quality
5.INTERNATIONAL POULTRY MEAT CONGRESS, 24 - 28 Nisan 2019
Ca and P Requirements of Broiler Chickens?
15th European Poultry Conference, Dubrovnik, Hırvatistan, 17 - 21 Eylül 2018, ss.328
White striping prevalence and its effect on meat quality of broiler breast fillets under commercial conditions
XVth European Poultry Conference, Dubrovnik, Hırvatistan, 17 - 21 Eylül 2018
White striping prevalence and its effect on meat quality of broiler chicken breast fillets under commercial conditions
The XVth European Poultry Conference, 17 - 21 Eylül 2018
Effects of Mycotoxins on Nutrient Digestibility and Feed Passage
4th INTERNATIONAL POULTRY MEAT CONGRESS, Antalya, Türkiye, 26 - 30 Nisan 2017
Effects of Guanidino Acetic Acid Supplementation and Energy Level of Broiler Diets with Poultry By-Product Meal on Growth Performance and Meat Quality
4th INTERNATIONAL POULTRY MEAT CONGRESS, Antalya, Türkiye, 26 - 30 Nisan 2017, cilt.102
Effects of Pellet Quality on Broiler Nutrition
4th INTERNATIONAL POULTRY MEAT CONGRESS, Antalya, Türkiye, 26 - 30 Nisan 2017, cilt.259
Comparision of DL- and L- methionine in corn-soybean-meal based broiler diets
21st European Symposium on Poultry Nutrition, 8 - 11 Mayıs 2017
Comparision Of DL- And L- Methionine In Corn-Soybean-MealBased Broiler Diets’xx
21st European Symposium on Poultry Nutrition (ESPN 2017, SALOU, İspanya, 8 - 11 Mayıs 2017
Effect of leucine and valine level and glutamic acidglycinein lowproteinbroiler grower diets
21st European Symposium on Poultry Nutrition (ESPN 2017, SALOU, İspanya, 8 - 11 Mayıs 2017
Effects of Herbal Vitamin D3 Supplemantation and Calcium Phosphorus Level on Growth Performance and Bone Development of Broilers
3rd International Poultry Meat Congress, Antalya, Türkiye, 22 - 26 Nisan 2015, ss.79-85
Effects of Selenium and It s Source on Broiler BreederPerformance Reproduction and Posthatch Chick Quality
3rd International Poultry Meat Congress, Antalya, Türkiye, 22 - 26 Nisan 2015, ss.190
Effect of Digestible Valine and Leucine Level of Broiler Grower Diet Based on Corn and Soybean Meal on Performance and Intestinal Development
3rd International Poultry Meat Congress, Antalya, Türkiye, 22 - 26 Nisan 2015, ss.100-105
Piliç Eti Üretiminde Gerçekler ve Yalanlar
3rd International Poultry Meat Congress, Antalya, Türkiye, 22 - 26 Nisan 2015, ss.268-273
Effects of Herbal Vitamin D3 Supplementation and Calcium, Phosphorus Level on Growth Performance and Bone Development of Broilers
3. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, 22 - 26 Nisan 2015
Aflatoksin içeren yumurta tavuğu yemlerine sepiolit ve mannanoligosakkarit ilavesinin performans yumurta kalite kriterleri bazı kan ve sindirim özelliklerine etkileri
6. Ulusal Zootekni Bilim Kongresi, Erzurum, Türkiye, 24 - 26 Haziran 2009
Etlik Piliç Yemlerine L Karnitin İlavesinin Performans ve Karkas Özelliklerine Etkileri
III.Ulusal Hayvan Besleme Kongresi, Türkiye, 7 - 10 Eylül 2005, ss.391-396
Türkiye Tavukçuluğunda Gelişmeler ve Hedefler
V.Türkiye Ziraat Mühendisliği Teknik Kongresi, Ankara, Türkiye, 17 - 21 Ocak 2000, ss.795-810
Yumurta tavuklarının beslenmesinde organik mineral şelat bileşiklerinin önemi
YUTAV’xx 99 Uluslararası Tavukçuluk Fuarı ve Konferansı, İstanbul, Türkiye, 3 - 06 Haziran 1999
İnsan beslenmesinde daha sağlıklı yumurta üretimi yönünde kanatlı besleme çalışmaları
YUTAV’xx 99. Uluslararası Tavukçuluk Fuarı ve Konferansı, İstanbul, Türkiye, 3 - 06 Haziran 1999
The Effects of the Formulation of Broiler Dietss With Various Protein Sources on Total and Digestible Amino Acids on the Performance ( Influences sur Les Performances de La Preparation des Poulets de Chair en Base des Acides Amine’s Totales et Digestibles).
44th Annual Meeting of the EAAP. Aarhus, Denmark, 16-19 August., 16 Ağustos 1993, cilt.1, ss.380-381
Etlik Piliç Yemlerinde Sodyum Bikarbonat Kullanım Olanakları
Uluslararası Tavukçuluk Kongresi, 13 Mayıs 1993, ss.256-266
Etlik Piliç Rasyonlarını Sindirilebilir Amino Asit Esasına Göre Hazırlamanın Avantajları
Uluslararası Tavukçuluk Kongresi, 13 Mayıs 1993, ss.542-553