Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Synergetic effects of medium chain fatty acids and phytobiotics in broilers

6th International Poultry Meat Congress, Ardahan, Türkiye, 1 - 05 Mart 2023, cilt.1, sa.35, ss.508-511

Can Betaine Alleviate the Effects of Heat Stress in Broiler Chickens?

6th International Poultry Meat Congress, Antalya, Türkiye, 1 - 05 Mart 2023, cilt.1, sa.35, ss.102-103

6.Uluslararası Beyaz Et Kongresi, Sektörel Değerlendirme ve Geleceğe Bakış

6th International Poultry Meat Congress, Antalya, Türkiye, 1 - 05 Mart 2023, cilt.1, sa.35, ss.1

Ca and P Requirements of Broiler Chickens?

15th European Poultry Conference, Dubrovnik, Hırvatistan, 17 - 21 Eylül 2018, ss.328

Effects of Mycotoxins on Nutrient Digestibility and Feed Passage

4th INTERNATIONAL POULTRY MEAT CONGRESS, Antalya, Türkiye, 26 - 30 Nisan 2017

Effects of Pellet Quality on Broiler Nutrition

4th INTERNATIONAL POULTRY MEAT CONGRESS, Antalya, Türkiye, 26 - 30 Nisan 2017, cilt.259

Updates in Ca and P Requirements of Broiler Chickens

4th INTERNATIONAL POULTRY MEAT CONGRESS, Antalya, Türkiye, 26 Nisan - 30 Aralık 2017, cilt.202

Comparision Of DL- And L- Methionine In Corn-Soybean-MealBased Broiler Diets’xx

21st European Symposium on Poultry Nutrition (ESPN 2017, SALOU, İspanya, 8 - 11 Mayıs 2017

Effects of Novel Microbial 6 Phytase in Laying Hen Diets Based on Corn and Soybean Meal on Performance Egg Quality and Phosphorus Utilization

1. Uluslararası Hayvan Besleme Kongresi, 28 Eylül – 1 Ekim 2016(1st International Animal Nutrition Congress, September 28th – October 1st 2016), Spice Hotel & Spa, Antalya/Turkey, Antalya, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2016, ss.30-31

Efficacy of a Novel Microbial 6 Phytase in Broiler Diets Based on Corn and Soybean Meal

1. Uluslararası Hayvan Besleme Kongresi, 28 Eylül – 1 Ekim 2016(1st International Animal Nutrition Congress, September 28th – October 1st 2016) Spice Hotel & Spa, Antalya/Turkey, Antalya, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2016, ss.242-243

Efficiacy of Novel Microbial 6 Phytase in Broiler Diets Based on Corn and Soybean Meal

1st International Animal Nutrition Congress, 28 Eylül - 01 Ekim 2016, cilt.242

Effects of Selenium and It s Source on Broiler BreederPerformance Reproduction and Posthatch Chick Quality

3rd International Poultry Meat Congress, Antalya, Türkiye, 22 - 26 Nisan 2015, ss.190

Piliç Eti Üretiminde Gerçekler ve Yalanlar

3rd International Poultry Meat Congress, Antalya, Türkiye, 22 - 26 Nisan 2015, ss.268-273

Effects of Beta Mannans as Antinutritional Factor in Broilers and Mannanase Enzyme to Alleviate It

3 rd International Poultry Meat Congress, Antalya, Türkiye, 22 - 26 Nisan 2015, ss.194

Tüy unu işleme metodları ve yem değerine etkisi

III. Ulusal Zootekni Bilim Kongresi, Ankara, Türkiye, 14 - 16 Ekim 2002

Türkiye Tavukçuluğunda Gelişmeler ve Hedefler

V.Türkiye Ziraat Mühendisliği Teknik Kongresi, Ankara, Türkiye, 17 - 21 Ocak 2000, ss.795-810

Yumurta tavuklarının beslenmesinde organik mineral şelat bileşiklerinin önemi

YUTAV’xx 99 Uluslararası Tavukçuluk Fuarı ve Konferansı, İstanbul, Türkiye, 3 - 06 Haziran 1999

İnsan beslenmesinde daha sağlıklı yumurta üretimi yönünde kanatlı besleme çalışmaları

YUTAV’xx 99. Uluslararası Tavukçuluk Fuarı ve Konferansı, İstanbul, Türkiye, 3 - 06 Haziran 1999 Sürdürülebilir Kalkınma

Bilirkişi Raporları

Metrikler

Yayın

83

Atıf (WoS)

327

H-İndeks (WoS)

7

Atıf (Scopus)

387

H-İndeks (Scopus)

10

Proje

9

Tez Danışmanlığı

12

Açık Erişim

23
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları