Makaleler
34
Tümü (34)
SCI-E, SSCI, AHCI (12)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (14)
ESCI (2)
Scopus (16)
TRDizin (10)
Diğer Yayınlar (7)
2. Attitudes Towards Healthy Eating and Diet Satisfaction of Vegetarians: A Cross-sectional Study in Turkey
Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.12, sa.2, ss.217-227, 2025 (Hakemli Dergi)
9. Kardiyovasküler hastalıklarda bağırsak mikrobiyotasının rolü
University Journal of Food, Nutrition and Gastronomy
, cilt.1, sa.1, ss.91-100, 2022 (Hakemli Dergi)
19. Kalp Yetersizliği Hastalarında Beslenme Durumunun Belirlenmesi
Beslenme ve Diyet Dergisi
, cilt.45, sa.3, ss.273-277, 2017 (TRDizin)
23. CARDIOVASCULAR RISK FACTORS ACCORDING TO FRAMINGHAM RISK SCORES IN INDIVIDUALS AGED 65 AND OVER
Sağlık Bilimleri Dergisi
, cilt.24, sa.3, ss.129-134, 2015 (TRDizin)
24. Cardiovascular Risk Factors According to Frammingham Risk Scores in Individuals Aged 65 and Over
Journal of Health Science
, cilt.24, sa.3, ss.129-134, 2015 (Hakemli Dergi)
27. Hypertansion Knowledge of Adults
INTERNATIONAL PEER-REVIEWED JOURNAL OF NUTRITION RESEARCH
, cilt.1, sa.01, ss.48-57, 2014 (Hakemli Dergi)
28. Yetişkinlerin hipertansiyona yönelik bilgileri
Uluslararası Hakemli Beslenme Araştırmaları Dergisi
, cilt.1, sa.1, ss.48-57, 2014 (Hakemli Dergi)
30. Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu ve Beslenme
Beslenme ve Diyet Dergisi
, cilt.41, sa.2, ss.149-155, 2013 (TRDizin)
32. ADULTS' KNOWLEDGE OF FAT AND CHOLESTEROL
ANNALS OF NUTRITION AND METABOLISM
, cilt.63, ss.861, 2013 (SCI-Expanded, Scopus)
33. ADULTS' CONSUMPTION OF MILK AND DAIRY PRODUCTS IN TURKEY
ANNALS OF NUTRITION AND METABOLISM
, cilt.63, ss.843, 2013 (SCI-Expanded, Scopus)
34. D VİTAMİNİ VE İNFLAMATUAR BAĞIRSAK HASTALIKLARI
Ankara Sağlık Bilimleri Dergisi
, cilt.1, sa.3, 2012 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
42
3. • The Effect Of Social Media Addiction On High School Students’ Body Image
The 17th Congress of the European Academy of Pediatric Societies (EAPS2025), Lizbon, Portekiz, 18 Ekim 2025, (Özet Bildiri)
4. Food Supply and Sustainability: Türkiye's Compliance with the Planetary Health Diet
23. International Union of Nutritional Sciences – International Congress of Nutrition (IUNS-ICN), Paris, Fransa, 24 - 31 Ağustos 2025, (Özet Bildiri)
9. Sağlık Çalışanlarında Vardiyalı Çalışma Düzeninin Enerji Ve Besin Ögesi Alımına Olan Etkisi
3. Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi: Her Yönüyle İnsan ve Beslenme, Türkiye, 17 - 19 Mayıs 2022, (Özet Bildiri)
11. Üniversite Öğrencilerinin Nütrigenetik Hakkındaki Tutum ve Bilgileri
X. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik E-Kongresi, Türkiye, 31 Mart - 04 Nisan 2021, (Özet Bildiri)
14. DIGITAL GAME ADDICTION AND NUTRITIONAL STATUS IN UNIVERSITY STUDENTS
V. ULUSLARARASIBİLİMSEL VE MESLEKİÇALIŞMALAR KONGRESİ – FEN VE SAĞLIK, 12 - 15 Aralık 2020, (Özet Bildiri)
15. Obezite Tedavisinde Güncel Diyet Tedavileri
2. Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi:Endokrin Hastalıklar, 10 - 12 Ekim 2019, (Özet Bildiri)
16. Evaluation of Malnutrition Risk in General Surgery Clinic Inpatients
World Congress on Nutrition and Obesity Prevention Source, Barcelona, İspanya, 16 - 18 Kasım 2017, ss.50, (Özet Bildiri)
17. An Analysis of the Nutritional Behaviors of Children and Adolescents who are Professional Athletes
World Congress on Nutrition and Obesity Prevention Source, Barcelona, İspanya, 15 - 19 Kasım 2017, ss.61, (Özet Bildiri)
18. Children s Eating Behavior According to Gender and Body Mass Index
World Congress on Nutrition and Obesity Prevention Source, Barcelona, İspanya, 16 - 18 Kasım 2017, ss.58, (Özet Bildiri)
19. Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğrencilerinin Besleme DeğişimSüreçleri
Hacettepe Beslenme ve Diyetetik Günleri VI. Mezuniyet Sonrası Eğitim Kursu, Ankara, Türkiye, 11 - 13 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
20. Nutritional Status of Hospitalized Patients on Admission and Its Effect on Cost of Hospital Stay
38th ESPEN Congress on Clinical Nutrition and Methabolism, Danimarka, 17 - 20 Eylül 2016, (Özet Bildiri)
21. Nutritional Status of Hospitalized Patients and Its Effect on Quality of Life
38th ESPEN Congress on Clinical Nutrition and Methabolism, Danimarka, 17 - 20 Eylül 2016, (Özet Bildiri)
23. MASABAŞI İŞTE ÇALIŞAN BİREYLERİN BESLENME DURUMLARI
HACETTEPE BESLENME VE DİYETETİK GÜNLERİ V. MEZUNİYET SONRASI EĞİTİM KURSU, Türkiye, 25 - 27 Haziran 2015, (Özet Bildiri)
24. A COMPARISON OF CHILDREN AND ADOLESCENTS WHO PARTICIPATE IN SPORTS IN DIFFERENT BRANCHES OF FOOD CONSUMPTION AND NUTRITIONAL STATUS
ULUSLARARASI KATILIMLI TÜRKİYE DOĞAL BESLENME VE YAŞAM BOYU SAĞLIK ZİRVESİ, SAPANCA, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)
27. DEPRESSION LEVELS OF COLLEGE STUDENTS AND THEIR RELATION WITH ANTHROPOMETRIC MEASURES
36 th ESPEN CONGRESS ON CLINICAL NUTRITION AND METABOLISM, CENEVRE, İsviçre, 6 - 09 Eylül 2014, (Özet Bildiri)
28. FLUID INTAKE OF HEALTHCARE PROFESSIONALS IN TURKEY
36 th ESPEN CONGRESS ON CLINICAL NUTRITION AND METABOLISM, CENEVRE, İsviçre, 6 - 09 Eylül 2014, (Özet Bildiri)
30. Hemşirelik bölümü öğrencilerinde yeme bozukluğu riski Pilot bir çalışma
9. ULUSLARARASI BESLENME VE DİYETETİK KONGRESİ, 2 - 05 Nisan 2014, (Özet Bildiri)
31. DİYABET HASTALARINDA BESLENME EĞİTİMİNİN BESLENME BİLGİ DÜZEYİNE ETKİSİ
9. ULUSLARARASI BESLENME VE DİYETETİK KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2014, (Özet Bildiri)
32. Üniversite Öğrencileri İçin Besinin Anlamı ve Besin Seçimini Etkileyen Faktörler
9. ULUSLARARASI BESLENME VE DİYETETİK KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2014, (Özet Bildiri)
33. Infant feding practices of mothers:The case of Ankara.
The 2nd Global Congress for Consensus in Pediatrics & Child Health, Moskva, Rusya, 17 - 20 Mayıs 2012, ss.59, (Özet Bildiri)
34. Yetişkinlerde obezite sıklığının bazıo demografik özellikler ve beslenme alışkanlıklarına göre değerlendirilmesi
VIII. Uluslar arası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, Antalya, Türkiye, 12 - 15 Nisan 2012, (Özet Bildiri)
35. Yetişkinlerin hipertansiyona Yönelik beslenme bilgilerinin ve alışkanlıklarının incelenmesi.
VIII. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, Antalya, Türkiye, 4 - 08 Nisan 2012, ss.244-245, (Özet Bildiri)
36. Yetişkinlerde obezite sıklığının bazı demokrafik özellikler ve beslenme alışkanlıklarına göre değerlendirilmesi
VIII:. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, 4 - 08 Nisan 2012, (Özet Bildiri)
37. YETİŞKİNLERDE OBEZİTE SIKLIĞININ BAZI DEMOGRAFİK ÖZELLİKLER VE BESLENME ALIŞKANLIKLARINA GÖRE DEĞERLENDİRİLMESİ
8. ULUSLARARASI BESLENME VE DİYETETİK KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 4 - 08 Nisan 2012, (Özet Bildiri)
38. Yetişkinlerin Hipertansiyona Yönelik Beslenme Bilgilerinin ve Alışkanlıklarının İncelenmesi
8. ULUSLARARASI BESLENME VE DİYETETİK KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 4 - 08 Nisan 2012, (Özet Bildiri)
39. Kadınların vücut ağırlığına etki eden faktörlerin incelenmesi
8. ULUSLARARASI BESLENME VE DİYETETİK KONGRESİ, 4 - 08 Nisan 2012, (Özet Bildiri)
40. Adult Consumers' States of Being Influenced by Food Advertisements and the Factors They Observe When Buying Food
5. Central European Congress on Food, Bratislava, Slovakya, 19 - 22 Mayıs 2010, (Tam Metin Bildiri)
41. Yaşlıların Kardiyovasküler Risk Faktörlerinin Değerlendirilmesi
7. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, İstanbul, Türkiye, 14 - 18 Nisan 2010, ss.371, (Özet Bildiri)
42. Yetişkinlerin Beslenme Bilgi ve Davranışlarının İncelenmesi
7. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, İstanbul, Türkiye, 14 - 18 Nisan 2010, ss.330, (Özet Bildiri)
Kitaplar
21
7. PASSİFLORA (ÇARKIFELEK MEYVESİ), ANANAS, KIRMIZI ALGLER
Besin Destekleri (Vitamin-Mineral Olmayan), Arslan Sedat, Editör, Hedef CS Yayıncılık ve Mühendislik, Ankara, ss.315-330, 2022
8. Macronutrients for Older Adults
Functional Food and Healthy Aging., Martirosyan, Danik, Haslberger, Alexander, Editör, . Food Science Publisher, Texas, ss.135-151, 2021
9. Macronutrients for older adults
Functional Food and Healthy Aging, Martirosyan Danik, Haslberger Alexander, Editör, Food Science Publisher, ss.135-151, 2021
10. Okul Çağı ve Adölesan Dönemde Beslenme
Anne- Çocuk Beslenmesi, Karaağaoğlu Nilgün, Şanlıer Nevin, Editör, Hedef CS Yayıncılık ve Mühendislik, Ankara, ss.156-170, 2020
11. Fatty Acids and Insulin Resistance
Innovation of Healt Sciences, Recep Efe, Editör, Cambridge, ss.114-123, 2020
12. ERİŞKİN HASTANELERİNDE MENÜPLANLAMA
TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ (TOPLU TÜKETİM YERLERİ) İÇİN ULUSAL MENÜ PLANLAMA VE UYGULAMA REHBERİ, Beyhan Yasemin, Bilici Saniye, Kızıl Mevlüde, Editör, Anıl Reklam Matbaa Ltd. Şti., ss.241, 2020
13. Besinsel Sinyalizasyon ve Yaşlanma
Nutrigenomik, Prof. Dr. Serkan YILMAZ, Doç.Dr. Aslı UÇAR, Editör, Pelikan Yayınevi, Ankara, ss.105-120, 2019
14. Okul Çağı ve Adölesan Dönemde Beslenme
Anne- Çocuk Beslenmesi, Şanlıer Nevin, Karaağaoğlu Nilgün, Editör, Hedef CS Yayıncılık ve Mühendislik, Ankara, ss.156-174, 2019
17. Malnütrisyon ve Kaşeksi
Klinik Uygulamalarda Beslenme, Kalkan İndrani, Akman Mehmet, Editör, İstanbul Tıp Kitapevleri, ss.363-373, 2018
18. Diyet ve Kanser
Klinik Uygulamalarda Beslenme, Kalkan İndrani, Akman Mehmet, Editör, İstanbul Tıp Kitapevleri, ss.227-249, 2018
19. Diyet ve Bağışıklık
Klinik Uygulamalarda Beslenme, Kalkan İndrani, Akman Mehmet, Editör, İstanbul Tıp Kitapevleri, ss.215-226, 2018
20. Functional Foods and Obesity
Functional Foods for Chronic Diseases, Danik Martirosyan, Editör, Food Science Publisher, San Diego, ss.214-253, 2016
21. Yetişkinler İçin Danışmanlık Uygun Öneriler
Birinci Basamak Hekimler İçin Obezite ile Mücadele El Kitabı, Barışkın Elif, Ersoy Gülgün, Görpelioğlu Süleyman, Karaoğlu Leyla, Kılıç Birim, Köksal Gülden, Pekcan Gülden, Yalçın Songül, Yetkin İlhan, Zergeroğlu Ali Murat, Editör, Anıl Matbaacılık Ltd. Şti., Ankara, ss.32-40, 2013
Metrikler
Yayın (WoS)
14
Yayın (Scopus)
16
Atıf (WoS)
104
H-İndeks (WoS)
4
Atıf (Scopus)
153
H-İndeks (Scopus)
4
Atıf (Scholar)
525
H-İndeks (Scholar)
8
Atıf (TrDizin)
9
H-İndeks (TrDizin)
1
Atıf (Sobiad)
4
H-İndeks (Sobiad)
1
Atıf (Diğer Toplam)
24
Proje
1