Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

The Effect Of Emotional Eating And Depression On Body Weight

44th ESPEN Congress, Viyana, Avusturya, 3 - 06 Eylül 2022, cilt.54, ss.478

Gece Vardiyasının Beslenme Alışkanlıkları ile Vücut Ağırlığına Etkisi

2. Uluslararası 3. Ulusal Sağlık Bakım Hizmetleri Kongresi, Ankara, Türkiye, 17 - 18 Mayıs 2022

Sağlık Çalışanlarında Vardiyalı Çalışma Düzeninin Enerji Ve Besin Ögesi Alımına Olan Etkisi

3. Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi: Her Yönüyle İnsan ve Beslenme, Türkiye, 17 - 19 Mayıs 2022

Üniversite Öğrencilerinin Nütrigenetik Hakkındaki Tutum ve Bilgileri

X. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik E-Kongresi, Türkiye, 31 Mart - 04 Nisan 2021

DIGITAL GAME ADDICTION AND NUTRITIONAL STATUS IN UNIVERSITY STUDENTS

V. ULUSLARARASIBİLİMSEL VE MESLEKİÇALIŞMALAR KONGRESİ – FEN VE SAĞLIK, 12 - 15 Aralık 2020

Obezite Tedavisinde Güncel Diyet Tedavileri

2. Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi:Endokrin Hastalıklar, 10 - 12 Ekim 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

Children s Eating Behavior According to Gender and Body Mass Index

World Congress on Nutrition and Obesity Prevention Source, Barcelona, İspanya, 16 - 18 Kasım 2017, ss.58

Evaluation of Malnutrition Risk in General Surgery Clinic Inpatients

World Congress on Nutrition and Obesity Prevention Source, Barcelona, İspanya, 16 - 18 Kasım 2017, ss.50 Sürdürülebilir Kalkınma

An Analysis of the Nutritional Behaviors of Children and Adolescents who are Professional Athletes

World Congress on Nutrition and Obesity Prevention Source, Barcelona, İspanya, 15 - 19 Kasım 2017, ss.61

Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğrencilerinin Besleme DeğişimSüreçleri

Hacettepe Beslenme ve Diyetetik Günleri VI. Mezuniyet Sonrası Eğitim Kursu, Ankara, Türkiye, 11 - 13 Mayıs 2017

Factors Influencing Perceptions of Healthy Eating of University Students

International Journal of Art and Science’ International Conference, Prag, Çek Cumhuriyeti, 14 - 17 Temmuz 2015

MASABAŞI İŞTE ÇALIŞAN BİREYLERİN BESLENME DURUMLARI

HACETTEPE BESLENME VE DİYETETİK GÜNLERİ V. MEZUNİYET SONRASI EĞİTİM KURSU, Türkiye, 25 - 27 Haziran 2015

A COMPARISON OF CHILDREN AND ADOLESCENTS WHO PARTICIPATE IN SPORTS IN DIFFERENT BRANCHES OF FOOD CONSUMPTION AND NUTRITIONAL STATUS

ULUSLARARASI KATILIMLI TÜRKİYE DOĞAL BESLENME VE YAŞAM BOYU SAĞLIK ZİRVESİ, SAPANCA, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2015

Factor ınfluencing perceptions of healthy eating of universty student

Prague Multidisipliner Conference International Journal of Arts and Sciences, Prague, Çek Cumhuriyeti, 16 - 19 Nisan 2015

Assessment of the Nutritional Status in Patients with Alzheimer’s Disease

1th International Turkish Congress of One Health, Konya, Türkiye, 8 - 10 Nisan 2015

FLUID INTAKE OF HEALTHCARE PROFESSIONALS IN TURKEY

36 th ESPEN CONGRESS ON CLINICAL NUTRITION AND METABOLISM, CENEVRE, İsviçre, 6 - 09 Eylül 2014

DEPRESSION LEVELS OF COLLEGE STUDENTS AND THEIR RELATION WITH ANTHROPOMETRIC MEASURES

36 th ESPEN CONGRESS ON CLINICAL NUTRITION AND METABOLISM, CENEVRE, İsviçre, 6 - 09 Eylül 2014

Üniversite öğrencileri için besinin anlamı ve öğrencilerin besin seçimini etkileyen faktörler

IX. Uluslar arası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 12 Nisan 2014

Infant feding practices of mothers:The case of Ankara.

The 2nd Global Congress for Consensus in Pediatrics & Child Health, Moskva, Rusya, 17 - 20 Mayıs 2012, ss.59

Yetişkinlerin Beslenme Bilgi ve Davranışlarının İncelenmesi

7. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, İstanbul, Türkiye, 14 - 18 Nisan 2010, ss.330

Yaşlıların Kardiyovasküler Risk Faktörlerinin Değerlendirilmesi

7. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, İstanbul, Türkiye, 14 - 18 Nisan 2010, ss.371

Kitap & Kitap Bölümleri

Gıda Güvencesizliğinin Kronik Hastalıklardaki Rolü

Sürdürülebilir Sağlıklı Toplumlar, ÖZMETE Emine,KESER Alev,DEMİRBİLEK Melahat,ŞENGÜN İrem, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, Ankara, ss.189-202, 2023 Creative Commons License

Flavonoid rich tea and its associated health benefits

Functional Foods for Obesity Management, Martirosyan Danik M,Marotta Francesco, Editör, Functional Food Center Inc. / Food Science Publisher, Texas, ss.59-70, 2022 Creative Commons License

PASSİFLORA (ÇARKIFELEK MEYVESİ), ANANAS, KIRMIZI ALGLER

Besin Destekleri (Vitamin-Mineral Olmayan), Arslan Sedat, Editör, Hedef CS Yayıncılık ve Mühendislik, Ankara, ss.315-330, 2022

Macronutrients for Older Adults

Functional Food and Healthy Aging., Martirosyan, Danik, Haslberger, Alexander, Editör, . Food Science Publisher, Texas, ss.135-151, 2021

Macronutrients for older adults

Functional Food and Healthy Aging, Martirosyan Danik, Haslberger Alexander, Editör, Food Science Publisher, ss.135-151, 2021

Fatty Acids and Insulin Resistance

Innovation of Healt Sciences, Recep Efe, Editör, Cambridge, ss.114-123, 2020

ERİŞKİN HASTANELERİNDE MENÜPLANLAMA

TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ (TOPLU TÜKETİM YERLERİ) İÇİN ULUSAL MENÜ PLANLAMA VE UYGULAMA REHBERİ, Beyhan Yasemin, Bilici Saniye, Kızıl Mevlüde, Editör, Anıl Reklam Matbaa Ltd. Şti., ss.241, 2020

Okul Çağı ve Adölesan Dönemde Beslenme

Anne- Çocuk Beslenmesi, Karaağaoğlu Nilgün, Şanlıer Nevin, Editör, Hedef CS Yayıncılık ve Mühendislik, Ankara, ss.156-170, 2020

Okul Çağı ve Adölesan Dönemde Beslenme

Anne- Çocuk Beslenmesi, Şanlıer Nevin, Karaağaoğlu Nilgün, Editör, Hedef CS Yayıncılık ve Mühendislik, Ankara, ss.156-174, 2019

Besinsel Sinyalizasyon ve Yaşlanma

Nutrigenomik, Prof. Dr. Serkan YILMAZ, Doç.Dr. Aslı UÇAR, Editör, Pelikan Yayınevi, Ankara, ss.105-120, 2019

Diyet ve Bağışıklık

Klinik Uygulamalarda Beslenme, Kalkan İndrani, Akman Mehmet, Editör, İstanbul Tıp Kitapevleri, ss.215-226, 2018

Diyet ve Kanser

Klinik Uygulamalarda Beslenme, Kalkan İndrani, Akman Mehmet, Editör, İstanbul Tıp Kitapevleri, ss.227-249, 2018

Obezite ve Mikrobiyota

Mikrobiyota, Beslenme ve Sağlık, Rakıcıoğlu Neslişah, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.30-35, 2018

Obezite ve mikrobiyota

Mikrobiyota, Beslenme ve Sağlık, Neslişah Rakıcıoğlu, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.30-35, 2018

Malnütrisyon ve Kaşeksi

Klinik Uygulamalarda Beslenme, Kalkan İndrani, Akman Mehmet, Editör, İstanbul Tıp Kitapevleri, ss.363-373, 2018

Functional Foods and Obesity

Functional Foods for Chronic Diseases, Danik Martirosyan, Editör, Food Science Publisher, San Diego, ss.214-253, 2016

Yetişkinler İçin Danışmanlık Uygun Öneriler

Birinci Basamak Hekimler İçin Obezite ile Mücadele El Kitabı, Barışkın Elif, Ersoy Gülgün, Görpelioğlu Süleyman, Karaoğlu Leyla, Kılıç Birim, Köksal Gülden, Pekcan Gülden, Yalçın Songül, Yetkin İlhan, Zergeroğlu Ali Murat, Editör, Anıl Matbaacılık Ltd. Şti., Ankara, ss.32-40, 2013 Sürdürülebilir Kalkınma

Metrikler

Yayın

81

Atıf (WoS)

101

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

122

H-İndeks (Scopus)

4

Proje

1

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları