-
2025 - Devam Ediyor Gıda Kalitesinin Belirlenmesi İçin Dijital Tarım Çözümleri: Yapay Zeka, Nesnelerin İnterneti ve Bulut Teknolojisi Tabanlı Bir Online Spektrometre Sisteminin Geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
ÇETİN N. (Yürütücü), SAÇILIK K., ÖZBEY B., KARAMAN K., ULU B.
-
2025 - Devam Ediyor Süt İneklerinde Geleneksel ve Robotik Sağım Sistemlerinin Hayvan Refahı Verim Özellikleri Süt Kalitesi ve Kaynak Kullanımı Bakımından Karşılaştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Güdümlü
ATAR H. H. (Yürütücü), GÜRHAN R., ÇOLAK A., KASAKOLU A., YİĞİT O., AKÖZ B., et al.
-
2024 - 2027 Derin Öğrenme Tabanlı Otonom Bölgesel Pülverizasyon Sistemi Tasarımı
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
ÇETİN N. (Yürütücü), ULU B., ERGİN Ö. F., ULU B., YILDIRIM Ş., UZUN A.
-
2023 - 2027 Türkiye Tarimsal Üretiminde Küresel İklim Değişikliğine Uyumlu Sürdürülebilir Tarim Teknolojileri Platformu (S-Atp)
-
2024 - 2026 Tahribatsız Tahıl Nemi Ölçülmesinin Entegre Yönetimi: Sürdürülebilir Nem Ölçümü İçin Dijital Tarım Çözümü
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
Özbey B., Çetin N., Aktaş A., Saçilik K. (Yürütücü)
-
2022 - 2025 Domateste Dolu Zararının Simüle Edilerek Fenolojik Dönemlere Göre Zarar Oranlarının Derin Öğrenme Yöntemiyle Belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
Çetin N., Sağlam C.(Yürütücü), Toprak A. N., Dalda Şekerci A., Yetişir H., Ünlükara A., et al.
-
2022 - 2023 Paralel Plakalı Kapasitans Yöntemiyle Seçili Bir Sebzenin Bazı İçsel Kalite Özelliklerinin Tahribatsız Olarak Tahmin Edilmesi
-
2022 - 2023 Pitaya meyvesinde termal ve nontermal ön işlemlerin kurutma kinetiği enerji özellikleri ve biyokimyasal karakteristikleri üzerine etkisinin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
-
2022 - 2023 Görüntü İşleme Teknikleri Kullanılarak Tarımsal Artıklardan Elde Edilen Peletlerin Bazı Pelet Karakteristiklerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
-
2021 - 2023 Domates Çeşitlerinin Besinsel Özelliklerine ve Kurutma Kinetiğine Farklı Kurutma Yöntemlerinin Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
-
2021 - 2023 Pelet Formunda Katı Biyoyakıt ve Biyogübre Elde Edilebilmesi için Küçük ve Orta İşletmelere Yönelik Bir Pelet Makinasının Geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Demirel B.(Yürütücü), Çetin N., Ekinci K., Gürdil G. A. K., Beyzi E.
-
2021 - 2023 Farklı Koşullarda Kurutulan Yonca Otunun Yem Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
-
2021 - 2023 Farklı Lokasyonda Yetiştirilen Tıbbi Adaçayı (Salvia officinalis L.) Bitkisinin Önemli Teknolojik Özellikleri Üzerine Kurutma Koşullarının Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
-
2021 - 2022 Kurutma Sıcaklığının Meşe Palamudunun Yem Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
-
2020 - 2022 Farklı Kurutma Koşullarının Dip Elmalarında (Malus communis L.) Fiziko-Mekanik ve Biyokimyasal Özelliklere Etkisi
-
2019 - 2021 Nohut ve Fasulye Tohumlarına Ait Bazı Fiziksel Özelliklerin Görüntü İşleme Tekniği ile Belirlenerek Mineral, Morfolojik ve Teknolojik Özelliklerle İlişkilendirilmesi
TÜBİTAK Projesi , 3501 - Ulusal Genç Araştırmacı Kariyer Geliştirme Programı
-
2018 - 2019 Görüntü İşleme Tabanlı Meyve Ağırlığı Tahmininde Farklı Yapay Sinir Ağları Yaklaşımı
-
2017 - 2019 Pülverizatör Memelerinde Püskürtme Açısının Sensör Tabanlı Kontrol Sistemiyle Tespit Edilmesi ve İşletme Parametrelerinin Hacimsel Dağılıma olan Etkisinin Doğrusal Hareketli Püskürtme Simülatörüyle Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Demir B.(Yürütücü), Çetin N., Sayıncı B., Toprak A. N., Köylü F.
-
2015 - 2016 Tam Otomasyonlu Model Bir Sera Tasarımı