Akademik İdari Deneyim

Akademik Ünvanlar 3
  • 2018 - Devam Ediyor Doç. Dr.

    Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Su Ürünleri Mühendisliği Bölümü

  • 2013 - 2020 Yrd. Doç. Dr.

    Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Su Ürünleri Mühendisliği Bölümü

  • 2001 - 2013 Araştırma Görevlisi

    Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Su Ürünleri Mühendisliği Bölümü

Yönetimsel Görevler 10
  • 2023 - Devam Ediyor Merkez Etik Kurul Üyesi

    Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Su Ürünleri Mühendisliği Bölümü

  • 2020 - Devam Ediyor Fakülte Kurulu Üyesi

    Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Su Ürünleri Mühendisliği Bölümü

  • 2020 - Devam Ediyor Açık Ders Malzemeleri (Ankadem) Kontrol Komisyon Üyeliği

    Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Su Ürünleri Mühendisliği Bölümü

  • 2020 - Devam Ediyor Akreditasyon Komisyon Üyeliği

    Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Su Ürünleri Mühendisliği Bölümü

  • 2020 - Devam Ediyor Sosyal Aktiviteler Komisyon Üyeliği

    Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Su Ürünleri Mühendisliği Bölümü

  • 2020 - Devam Ediyor Rehberlik ve Danışmanlık Komisyon Üyeliği

    Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Su Ürünleri Mühendisliği Bölümü

  • 2020 - Devam Ediyor Burs Sağlama Komisyon Üyeliği

    Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Su Ürünleri Mühendisliği Bölümü

  • 2014 - Devam Ediyor Fakülte Akademik Kurul Üyesi

    Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Su Ürünleri Mühendisliği Bölümü

  • 2021 - 2023 Erasmus Programı Bölüm Koordinatörü

    Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Su Ürünleri Mühendisliği Bölümü

  • 2020 - 2023 Bölüm Başkan Yardımcısı

    Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Su Ürünleri Mühendisliği Bölümü

Akademi Dışı Deneyim 1
  • 2005 - 2006 Guest researcher

    Leibniz-Institute of Freshwater Ecology and Inland Fisheries, Guest researcher

Verdiği Dersler 14
  • Doktora

    BALIKLARDA ANTİOKSİDATİF METABOLİZMA Sürdürülebilir Kalkınma

    UZMANLIK ALANI

  • Yüksek Lisans

    BALIK ENDOKRİNOLOJİSİ

  • Lisans

    SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ

    SU ÜRÜNLERİ

    BALIK ÜRETİMİ

    SEAFOOD PROCESSING TECHNOLOGY

    SU ÜRÜNLERİ

    SU ÜRÜNLERİNDE HİJYEN VE KALİTE KONTROLÜ

    SU ÜRÜNLERİ

    FISHERIES ECONOMY

    BIOCHEMISTRY

    BİYOKİMYA

    BIOCHEMISTRY

Tezsiz Lisansüstü Danışmanlıkları 3
  • Balık Yemlerinde Protein Kaynağı Olarak Bitkisel Yem Hammaddelerinin Kullanımı

    Meriç Turgut İ. (Danışman)

    M.GÖLOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2018

  • Su Ürünlerinde Paketleme ve Yenilebilir Filmlerin Su Ürünlerinde Kullanımı

    Meriç Turgut İ. (Danışman)

    S.SÖYLEMEZ(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2017

  • Balık ve Kabuklu Su Ürünlerinde Aroma ve Aromatik Bileşiklerin Oluşum Yolları

    Meriç Turgut İ. (Danışman)

    M.ONAY(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2017