Metrikler
Eğitim Bilgileri
2020 - Devam Ediyor
2020 - Devam EdiyorDoktora
Ankara Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
2017 - 2020
2017 - 2020Yüksek Lisans
Sakarya Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
2011 - 2016
2011 - 2016Lisans
Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Yaptığı Tezler
2019
2019Yüksek Lisans
Gıda endüstrisinde kullanılan gövde boru tipi ısı değiştiricilerin hesaplamalı akışkanlar dinamiği yöntemi ile tasarımı ve optimizasyonu
Sakarya Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü
Yabancı Diller
C2 Ustalık
C2 Ustalıkİngilizce
Sertifika, Kurs ve Eğitimler
2020
2020COST (European Cooperation in Science and Technology)
Diğer
COST (European Cooperation in Science and Technology)
Araştırma Alanları
Yapay Zeka, Bilgisayarda Öğrenme ve Örüntü Tanıma
Enerji
Akışkanlar Mekaniği
Basınçlı Kaplar ve Borular
Konvansiyonel Enerji Sistemleri ve Teknolojileri
Isı ve Madde Transferi
Isıtma, Soğutma ve Havalandırma
Hesaplamalı akışkanlar dinamiği
Isıl Sistemler
Gıda Mühendisliği
Akademik Unvanlar / Görevler
2019 - Devam Ediyor
2019 - Devam EdiyorAraştırma Görevlisi
Ankara Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2022
2022Microwave decontamination process for hummus: A computational study with experimental validation
Son E., Coskun E., Ozturk S., Bulduk K., Akpınar M., Mert B., et al.
INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES , cilt.82, 2022 (SCI-Expanded)
2020
2020Effect of packing pH values on the crumbliness of fresh Turkish White cheese
Pamuksuz T., Bulduk K., Ozturk M.
JOURNAL OF DAIRY SCIENCE , cilt.103, sa.11, ss.9860-9867, 2020 (SCI-Expanded)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
2023
2023CFD Study for Shell and Tube Heat Exchanger Design: Novel Baffle and Tube Arrangements
BULDUK ŞAHİN K., ÖZTÜRK M., Şahin M., ERDOĞDU F.
14th edition of the International Congress on Engineering and Food (ICEF14), Nantes, Fransa, 20 - 23 Haziran 2023
2021
2021Microwave decontamination process of hummus: a computational study with experimental validation
Son E., ÖZTÜRK S., BULDUK K., AKPINAR UZUN M., MERT B., ERDOĞDU F.
The European Federation of Food Science and Technology (EFFoST) 2021, Lausanne, İsviçre, 02 Kasım 2021
2021
2021The Effect of Vertical Rotation (End – over – End) in Beer Conventional Pasteurization: A Computational Study with Experimental Validation
Karataş O., BULDUK ŞAHİN K., ERDOĞDU F.
35th EFFoST International Conference, Lausanne, İsviçre, 1 - 04 Kasım 2021
Bilimsel Hakemlikler
Şubat 2023
Şubat 2023JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING
SCI Kapsamındaki Dergi
Haziran 2022
Haziran 2022