Arş.Gör. KÜBRA BULDUK ŞAHİN


Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı


Araştırma Alanları: Yapay Zeka, Bilgisayarda Öğrenme ve Örüntü Tanıma, Enerji, Akışkanlar Mekaniği, Basınçlı Kaplar ve Borular, Konvansiyonel Enerji Sistemleri ve Teknolojileri, Isı ve Madde Transferi, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma, Hesaplamalı akışkanlar dinamiği, Isıl Sistemler, Gıda Mühendisliği


Yayınlardaki İsimler: Bulduk K., K. BULDUK, K. BULDUK-SAHİN

Metrikler

Yayın

5

Atıf (WoS)

1

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

5

H-İndeks (Scopus)

2

Açık Erişim

1

Eğitim Bilgileri

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

Doktora

Ankara Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

2017 - 2020

2017 - 2020

Yüksek Lisans

Sakarya Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

2011 - 2016

2011 - 2016

Lisans

Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

2019

2019

Yüksek Lisans

Gıda endüstrisinde kullanılan gövde boru tipi ısı değiştiricilerin hesaplamalı akışkanlar dinamiği yöntemi ile tasarımı ve optimizasyonu

Sakarya Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü

Yabancı Diller

C2 Ustalık

C2 Ustalık

İngilizce

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

2020

2020

COST (European Cooperation in Science and Technology)

Diğer

COST (European Cooperation in Science and Technology)

Araştırma Alanları

Yapay Zeka, Bilgisayarda Öğrenme ve Örüntü Tanıma

Enerji

Akışkanlar Mekaniği

Basınçlı Kaplar ve Borular

Konvansiyonel Enerji Sistemleri ve Teknolojileri

Isı ve Madde Transferi

Isıtma, Soğutma ve Havalandırma

Hesaplamalı akışkanlar dinamiği

Isıl Sistemler

Gıda Mühendisliği

Akademik Unvanlar / Görevler

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

Araştırma Görevlisi

Ankara Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

2023

2023

CFD Study for Shell and Tube Heat Exchanger Design: Novel Baffle and Tube Arrangements

BULDUK ŞAHİN K., ÖZTÜRK M., Şahin M., ERDOĞDU F.

14th edition of the International Congress on Engineering and Food (ICEF14), Nantes, Fransa, 20 - 23 Haziran 2023

2021

2021

Microwave decontamination process of hummus: a computational study with experimental validation

Son E., ÖZTÜRK S., BULDUK K., AKPINAR UZUN M., MERT B., ERDOĞDU F.

The European Federation of Food Science and Technology (EFFoST) 2021, Lausanne, İsviçre, 02 Kasım 2021

Bilimsel Hakemlikler

Şubat 2023

Şubat 2023

JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2022

Haziran 2022

GIDA

Hakemli Bilimsel Dergi



Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 1

h-indeksi (WOS): 1