Makaleler
22
Tümü (22)
SCI-E, SSCI, AHCI (16)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (16)
Scopus (16)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (5)
9. Süt Sığırlarında Protein Beslenmesi ile Kan Üre Azotu Değeri ve Döl Verimi İlişkisi
Yem Magazin
, ss.21-27, 2015 (Hakemli Dergi)
11. Kanatlılarda Sağlıklı Bağırsak Mikroflorası Gelişimi Üzerine Beslemenin Etkileri
JOURNAL OF POULTRY RESEARCH
, cilt.9, sa.1, ss.48-55, 2010 (TRDizin)
14. The effects of some alternative feed additives for antibiotic growth promoters on the performance and gut microflora of broiler chicks Büyütme faktörü antibiyotiklere alternatif yem katkilarinin etlik piliçlerde besi performansi ve baǧirsak mikroflorasi üzerine etkileri
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
, cilt.27, sa.3, ss.727-733, 2003 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
15. Effects of energy level and enzyme supplementation in wheat-based layer diets on hen performance and egg quality
ACTA AGRICULTURAE SCANDINAVICA SECTION A-ANIMAL SCIENCE
, cilt.53, sa.3, ss.113-119, 2003 (SCI-Expanded, Scopus)
18. Effects of enzyme growth promoter probiotic and organic acid supplementation to broiler diets on performance and gut microflora
JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCE
, cilt.9, ss.320-326, 2003 (Hakemli Dergi)
20. Ankara İli Yem Fabrikalarında Üretilen Bazı Karma Yemlerde Karışım Homojenitesi Üzerinde Bir Araştırma
Yem Magazin
, sa.14, ss.32-37, 1996 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
24
5. Effects of Guanidino Acetic Acid Supplementation and Energy Level of Broiler Diets with Poultry By-Product Meal on Growth Performance and Meat Quality
4th INTERNATIONAL POULTRY MEAT CONGRESS, Antalya, Türkiye, 26 - 30 Nisan 2017, cilt.102, (Tam Metin Bildiri)
6. Etlik Piliç Rasyonlarında Ham Lif Kaynağı ve İçeriğinin Etkileri
4. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, 26 - 30 Nisan 2017, (Tam Metin Bildiri)
7. Broyler Yemlerinde Enzim Uygulama Tecrübeleri ve PratikUygulama Stratejileri
4. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, 26 - 30 Nisan 2017, (Tam Metin Bildiri)
8. Effect of leucine and valine level and glutamic acidglycinein lowproteinbroiler grower diets
21st European Symposium on Poultry Nutrition (ESPN 2017, SALOU, İspanya, 8 - 11 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
9. Comparision of DL- and L- methionine in corn-soybean-meal based broiler diets
21st European Symposium on Poultry Nutrition, 8 - 11 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
11. Comparision Of DL- And L- Methionine In Corn-Soybean-MealBased Broiler Diets’xx
21st European Symposium on Poultry Nutrition (ESPN 2017, SALOU, İspanya, 8 - 11 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
17. Strategies to Save Methionine in Broiler DietsEtlik Piliç Yemlerinde Metiyonini Tasarruflu Kullanma Yönünden İzlenebilecek Stratejiler
3rd International Poultry Meat Congress, Antalya, Türkiye, 22 - 26 Nisan 2015, cilt.1, ss.222-231, (Tam Metin Bildiri)
18. Effect of Digestible Valine and Leucine Level of Broiler Grower Diet Based on Corn and Soybean Meal on Performance and Intestinal Development
3rd International Poultry Meat Congress, Antalya, Türkiye, 22 - 26 Nisan 2015, ss.100-105, (Tam Metin Bildiri)
19. Etlik Piliç Yemlerinde Metiyonini Tasarruflu Kullanma Yönünden İzlenebilecek Stratejiler Strategies to Save Methionine in Broiler Diets
3. ULUSLARARASI BEYAZ ET KONGRESİ-3TH INTERNATIONAL POULTRY MEAT CONGRESS, Antalya, Türkiye, 22 - 26 Nisan 2015, ss.166-172, (Tam Metin Bildiri)
20. Effects of delayed access to feed and different crude protein levels in broiler chicks after hatching 2 Physical development of digestive system
15 TH EUROPEAN SYMPOSIUM ON POULTRY NUTRITION, Macaristan, 25 - 29 Eylül 2005, ss.620-623
22. Yumurta tavuğu yemlerinde tritikalenin kullanım olanaklarının araştırılması
YUTAV’xx 99 Uluslararası Tavukçuluk Fuarı ve Konferansı, İstanbul, Türkiye, 3 - 06 Haziran 1999, (Tam Metin Bildiri)
23. Arpa ve buğday içeren tavuk yemlerinde enzim kullanımı
YUTAV’xx 97 Uluslararası Tavukçuluk Fuarı ve Konferansı, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Mayıs 1997, (Tam Metin Bildiri)
24. Yem Katkı Maddelerinde Gelişmeler
3. Uluslararası Yem Kongresi ve Yem Sergisi. 1-3 Nisan, Ankara, 01 Nisan 1996, ss.23-47, (Tam Metin Bildiri)
