Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Üniversite Öğrencilerinin Besin Desteği Kullanımında Covid-19 Pandemisinin Etkisi

II. Uluslararası Gazi Sağlık Bilimleri Kongresi, Çevrim İçi Kongre, Türkiye, 15 - 17 Aralık 2022, ss.63

Neuroprotective effects of Red Fruits:A narrative Review.

4th International Health Sciences and Life Congress, Burdur, Türkiye, 8 - 10 Nisan 2021, ss.822-837

Kitap & Kitap Bölümleri

Sağlık ve Dijitalleşme: Beslenme Biliminin Dijital Dönüşümü

SÜRDÜRÜLEBİLİR SAĞLIKLI TOPLUMLAR, ÖZMETE Emine, KESER Alev, DEMİRBİLEK Melahat, ŞENGÜN İrem, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, Ankara, ss.359-370, 2023

The role of gut microbiota as a component of the intestinal epithelial barrier

Functional Foods for Obesity Management, Martirosyan Danik M.,Marotta Francesco, Editör, Food Science Publisher, Texas, ss.171-192, 2022

The Prevention of Sarcopenia in Older Adults.

Functional Food and Healthy Aging., Martirosyan,Danik; Haslberger, Alexander, Editör, Food Science Publisher, Texas, ss.247-270, 2021

Metrikler

Yayın

11

Atıf (WoS)

6

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

6

H-İndeks (Scopus)

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları