Yayınlar & Eserler

Makaleler 1
Tümü (1)
TRDizin (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 2

1. Balkan Mutfağı ve Türk Mutfağı Etkileşimleri

International Travel and Tourism Dynamics, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Ekim 2020, ss.96-109, (Tam Metin Bildiri)

2. Alternatif Unlarla Glutensiz Ürünler

International Gastronomy Tourism Studies Congress, Kocaeli, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2018, ss.88-101, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 5

1. Gastronomide İnovasyon Türk Patent ve Marka Kurumu Örneği

Güncel Gastronomi Çalışmaları, AKAR ŞAHİNGÖZ SEMRA, ÖZTÜRK BATUHAN, ZEYBEK RABİA, Editör, NEU PRESS, Konya, ss.119-152, 2024

2. Gastrodiplomasi

Gastronomi, Turizm ve Sürdürülebilirlik Araştırmaları, EREN RAMAZAN, ÇETİN KADİR, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-25, 2023

3. Nohutlu Pilav

Türkiye'nin Sokak Lezzetleri, ARMAN ADEM, ÇETİNKAYA CİHAN, KURNAZ ALPER, Editör, Nobel Yayınları, Ankara, ss.23-34, 2023

4. Yemek ve Toplumsal Cinsiyet

Yemeğin Kültürel Temelleri, AKSOY, Mustafa., ÇEKİÇ, İbrahim., TAHMAZ, Gül Seçil., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.213-233, 2023

5. Yemek ve Toplumsal Cinsiyet

Yemeğin Kültürel Temelleri, Doç.Dr.Mustafa AKSOY,Dr.Öğr.Üyesi İbrahim Çekiç,Dr.Gül Seçil TAHMAZ, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.213-233, 2022
Metrikler

Yayın

8

Atıf (Diğer Toplam)

1

Proje

2