Yayınlar & Eserler

Makaleler 9
Tümü (9)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
ESCI (1)
Scopus (1)
TRDizin (5)
Diğer Yayınlar (3)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 12

2. Miras Turizminde Sadece Nesnenin Varlığı, Ziyaretçinin Memnuniyeti İçin Yeterli Midir?

3. Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Kongresi, Ordu, Türkiye, 12 Kasım 2021, ss.99-110, (Özet Bildiri)

3. Kültürel Miras Turizmi Bağlamında Deneyim/Deneyimsel Kalite Kavramının İncelenmesi

21. Ulusal -5. Uluslararası Turizm Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 15 Ekim 2021, ss.1207-1225, (Tam Metin Bildiri)

4. Ziyaretçi Tercihlerinde yeni eğilimler: Tur rehberliğinde sanal gerçeklik ve artırılmış gerçeklik entegrasyonu

V. International West Asia Congress of Tourism Research, Van, Türkiye, 24 Eylül 2021, ss.22-24, (Özet Bildiri)

5. TÜRKİYE TURİZM SEKTÖRÜNDE ULUSAL MESLEK STANDARTLARI

II.INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND VOCATIONAL STUDIES CONGRESS, Nevşehir, Türkiye, 5 - 08 Temmuz 2018, (Özet Bildiri)

6. SiVAS iLiNDE TURiZM EĞİTİMİ ALAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERINİN TURİZM ETKİLERİNİ ALGILAMADÜZEYLERİ VE ÖNERİLERİ

IVSS 2018 INTERNATIONAL VOCATIONAL SCIENCE SYMPOSIUM, Antalya, Türkiye, 26 Nisan 2018, cilt.7, ss.348-355, (Özet Bildiri)

8. Kırsal Turizm Kapsamında Gerçekleştirilen Kültür Turizmi: Divriği Ulu Camii ve Darüşşifası Örneği

2. INTERNATIONAL RURAL TOURISM AND DEVELOPMENT CONGRESS, Muğla, Türkiye, 10 - 13 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)

10. Alternatif Turizm Potansiyeli Açısından Kazankaya Kanyonu (Aydıncık-Yozgat) Üzerine Bir Değerlendirme

2. Uluslararası Bozok Sempozyumu, Yozgat, Türkiye, 4 - 06 Mayıs 2017, cilt.2, ss.345-365, (Tam Metin Bildiri)

11. Yozgat Turizminin Geliştirilmesine Yönelik Planlama Çalışmalarının İncelenmesi

II. Uluslararası Bozok Sempozyumu, Yozgat, Türkiye, 4 - 06 Mayıs 2017, cilt.3, ss.387-397, (Tam Metin Bildiri)

12. Turizmde Destinasyon Seçimini Etkileyen Çekici Faktörler: Yozgat Üzerine Bir Değerlendirme

II. Uluslararası Bozok Sempozyumu, Yozgat, Türkiye, 4 - 06 Mayıs 2017, cilt.3, ss.480-490, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 6

1. LOCALISM AND SUSTAINABILITY IN INNOVATIVE CULINARY TRENDS

IONIA’NIN İNCİSİ DİDİM’DEN BİLİM DÜNYASINA YAZILAR, ÜRETEN HÜSEYİN, SOSLU SALİH, Editör, Bilgin Kültür Sanat Yayınları, Ankara, ss.101-112, 2025

2. Destinasyon Pazarlamasında Örnek Uygulamalar

Destinasyon Pazarlaması, ÜNAL AYDIN,ÇELEN ONUR, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.1-493, 2024 Creative Commons License

3. Kruvaziyer Turizmi ve Sürdürülebilirlik

Sürdürülebilirlik Ekseninde Alternatif Turizm, Genç, Koray, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.173-187, 2022

4. Experience Quality in Tourism Research: A Systematic Review

New Trends in Leisure Experience Around the Persona, Taki Can METİN, Editör, Lambert Academic Publishing, Tiraspol`, ss.79-102, 2021

5. Bangkok

Dünya'da En Çok Ziyaret Edilen Destinasyonlar, IŞKIN, Mustafa, Editör, Ekin Yayınevi, Bursa, ss.19-45, 2021

6. Authenticity in Tourism

Academic Turkish World Studies: Tourism, Culture, Art and Architecture, Fatih Türkmen, Editör, Peter Lang Publishing, Inc., Berlin, ss.377-398, 2021
Ansiklopedide Bölümler 6

2. Menşei Ülke Etkisi

Detay Yayıncılık, ss.100000, 2023 Creative Commons License

3. AJET

Detay Yayıncılık, ss.10000, 2023 Creative Commons License

5. URARTU KALESİ (AĞRI)

Detay Yayıncılık, ss.315-316, 2022 Creative Commons License
Metrikler

Yayın

33

Yayın (WoS)

1

Yayın (Scopus)

1

Atıf (WoS)

2

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

9

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (TrDizin)

12

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Diğer Toplam)

56

Açık Erişim

12