Ankara Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Peynir Altı Suyu Protein Takviyesi ve Sa...
Peynir Altı Suyu Protein Takviyesi ve Sağlık Üzerindeki Potansiyel Etkileri
Aktan E.
,
Uçar A.
Genel Sağlık Bilimleri Dergisi, cilt.4, sa.3, ss.318-329, 2022 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Derleme
Cilt numarası:
4
Sayı:
3
Basım Tarihi:
2022
Doi Numarası:
10.51123/jgehes.2022.68
Dergi Adı:
Genel Sağlık Bilimleri Dergisi
Sayfa Sayıları:
ss.318-329
Ankara Üniversitesi Adresli:
Evet