E. Aktan And A. Uçar, "Peynir Altı Suyu Protein Takviyesi ve Sağlık Üzerindeki Potansiyel Etkileri," Genel Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.4, no.3, pp.318-329, 2022
Aktan, E. And Uçar, A. 2022. Peynir Altı Suyu Protein Takviyesi ve Sağlık Üzerindeki Potansiyel Etkileri. Genel Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.4, no.3 , 318-329.
Aktan, E., & Uçar, A., (2022). Peynir Altı Suyu Protein Takviyesi ve Sağlık Üzerindeki Potansiyel Etkileri. Genel Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.4, no.3, 318-329.
Aktan, Esra, And ASLI UÇAR. "Peynir Altı Suyu Protein Takviyesi ve Sağlık Üzerindeki Potansiyel Etkileri," Genel Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.4, no.3, 318-329, 2022
Aktan, Esra And Uçar, ASLI. "Peynir Altı Suyu Protein Takviyesi ve Sağlık Üzerindeki Potansiyel Etkileri." Genel Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.4, no.3, pp.318-329, 2022
Aktan, E. And Uçar, A. (2022) . "Peynir Altı Suyu Protein Takviyesi ve Sağlık Üzerindeki Potansiyel Etkileri." Genel Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.4, no.3, pp.318-329.
@article{article, author={Esra Aktan And author={ASLI UÇAR}, title={Peynir Altı Suyu Protein Takviyesi ve Sağlık Üzerindeki Potansiyel Etkileri}, journal={Genel Sağlık Bilimleri Dergisi}, year=2022, pages={318-329} }