B. ÖZKAYA Et Al. , "Ekmeğin zenginleştirilmesinde buğday rüşeymi süt tozu ve peynir altı suyu tozunun kullanım olanakları," S.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , 1999
ÖZKAYA, B. Et Al. 1999. Ekmeğin zenginleştirilmesinde buğday rüşeymi süt tozu ve peynir altı suyu tozunun kullanım olanakları. S.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi .
ÖZKAYA, B., ÖZKAYA, H., & EKŞİ, A., (1999). Ekmeğin zenginleştirilmesinde buğday rüşeymi süt tozu ve peynir altı suyu tozunun kullanım olanakları. S.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi .
ÖZKAYA, BERRİN, HAZIM ÖZKAYA, And AZİZ EKŞİ. "Ekmeğin zenginleştirilmesinde buğday rüşeymi süt tozu ve peynir altı suyu tozunun kullanım olanakları," S.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , 1999
ÖZKAYA, BERRİN Et Al. "Ekmeğin zenginleştirilmesinde buğday rüşeymi süt tozu ve peynir altı suyu tozunun kullanım olanakları." S.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , 1999
ÖZKAYA, B. ÖZKAYA, H. And EKŞİ, A. (1999) . "Ekmeğin zenginleştirilmesinde buğday rüşeymi süt tozu ve peynir altı suyu tozunun kullanım olanakları." S.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi .
@article{article, author={BERRİN ÖZKAYA Et Al. }, title={Ekmeğin zenginleştirilmesinde buğday rüşeymi süt tozu ve peynir altı suyu tozunun kullanım olanakları}, journal={S.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=1999}