Atıf İçin Kopyala
ÖZÇELİK A. Ö., UÇAR A.
BRITISH FOOD JOURNAL, cilt.110, sa.8-9, ss.948-960, 2008 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
110
Sayı:
8-9
-
Basım Tarihi:
2008
-
Doi Numarası:
10.1108/00070700810900639
-
Dergi Adı:
BRITISH FOOD JOURNAL
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.948-960
-
Anahtar Kelimeler:
Organic foods, Academic staff, Nutrition, Turkey, CONSUMERS, DETERMINANTS
-
Ankara Üniversitesi Adresli:
Evet
Özet
Purpose - This study was planned and carried out among the academic staff working in Ankara (Turkey) in order to determine their perception of organic foods.