Ankara Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Cuisine culture of the pearl of Mesopota...
Cuisine culture of the pearl of Mesopotamia: Mardin, Turkey
Atıf İçin Kopyala
ASLAN J.
,
ÖZÇELİK A. Ö.
Journal of Ethnic Foods, cilt.5, ss.239-245, 2018 (Scopus)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Cilt numarası:
5
Basım Tarihi:
2018
Doi Numarası:
10.1016/j.jef.2018.10.001
Dergi Adı:
Journal of Ethnic Foods
Derginin Tarandığı İndeksler:
Scopus
Sayfa Sayıları:
ss.239-245
Ankara Üniversitesi Adresli:
Evet