Ankara Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Bilimsel Veri Paylaşımı
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Su Ürünlerinin Besin Değeri ve Tazeliği
Su Ürünlerinin Besin Değeri ve Tazeliği
Atıf İçin Kopyala
ATAR H. H.
Karınca Kooperatif Postası, sa.707, ss.38-40, 1995 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Derleme
Basım Tarihi:
1995
Dergi Adı:
Karınca Kooperatif Postası
Sayfa Sayıları:
ss.38-40
Ankara Üniversitesi Adresli:
Evet