H. H. ATAR, "Su Ürünlerinin Besin Değeri ve Tazeliği," Karınca Kooperatif Postası , no.707, pp.38-40, 1995
ATAR, H. H. 1995. Su Ürünlerinin Besin Değeri ve Tazeliği. Karınca Kooperatif Postası , no.707 , 38-40.
ATAR, H. H., (1995). Su Ürünlerinin Besin Değeri ve Tazeliği. Karınca Kooperatif Postası , no.707, 38-40.
ATAR, HASAN. "Su Ürünlerinin Besin Değeri ve Tazeliği," Karınca Kooperatif Postası , no.707, 38-40, 1995
ATAR, HASAN H. . "Su Ürünlerinin Besin Değeri ve Tazeliği." Karınca Kooperatif Postası , no.707, pp.38-40, 1995
ATAR, H. H. (1995) . "Su Ürünlerinin Besin Değeri ve Tazeliği." Karınca Kooperatif Postası , no.707, pp.38-40.
@article{article, author={HASAN HÜSEYİN ATAR}, title={Su Ürünlerinin Besin Değeri ve Tazeliği}, journal={Karınca Kooperatif Postası}, year=1995, pages={38-40} }