N. TÜRKMEN Et Al. , "Farklı Oranlarda Peynir Altı Suyu Kullanımı ile Üretilen Ayranların Bazı Özellikleri," Akademik Gıda , vol.15, no.3, pp.256-260, 2017
TÜRKMEN, N. Et Al. 2017. Farklı Oranlarda Peynir Altı Suyu Kullanımı ile Üretilen Ayranların Bazı Özellikleri. Akademik Gıda , vol.15, no.3 , 256-260.
TÜRKMEN, N., AKAL, H. C., & KOÇAK, C., (2017). Farklı Oranlarda Peynir Altı Suyu Kullanımı ile Üretilen Ayranların Bazı Özellikleri. Akademik Gıda , vol.15, no.3, 256-260.
TÜRKMEN, NAZLI, HAVVA CEREN AKAL DEMİRDÖĞEN, And CELALETTİN KOÇAK. "Farklı Oranlarda Peynir Altı Suyu Kullanımı ile Üretilen Ayranların Bazı Özellikleri," Akademik Gıda , vol.15, no.3, 256-260, 2017
TÜRKMEN, NAZLI Et Al. "Farklı Oranlarda Peynir Altı Suyu Kullanımı ile Üretilen Ayranların Bazı Özellikleri." Akademik Gıda , vol.15, no.3, pp.256-260, 2017
TÜRKMEN, N. AKAL, H. C. And KOÇAK, C. (2017) . "Farklı Oranlarda Peynir Altı Suyu Kullanımı ile Üretilen Ayranların Bazı Özellikleri." Akademik Gıda , vol.15, no.3, pp.256-260.
@article{article, author={NAZLI KANCA Et Al. }, title={Farklı Oranlarda Peynir Altı Suyu Kullanımı ile Üretilen Ayranların Bazı Özellikleri}, journal={Akademik Gıda}, year=2017, pages={256-260} }