Yoğurt


UZUNSOY İ., ÖZER H. B.

Fermente Gıdalar, Prof.Dr. R. Ertan ANLI, Doç.Dr. Pınar ŞANLIBABA, Editör, NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK EĞİTİM DANIŞMANLIK TİC.LTD.ŞTİ., Ankara, ss.187-231, 2019

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2019
  • Yayınevi: NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK EĞİTİM DANIŞMANLIK TİC.LTD.ŞTİ.
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.187-231
  • Editörler: Prof.Dr. R. Ertan ANLI, Doç.Dr. Pınar ŞANLIBABA, Editör
  • Ankara Üniversitesi Adresli: Evet