İ. UZUNSOY And H. B. ÖZER, "Yoğurt," In Fermente Gıdalar , Ankara: NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK EĞİTİM DANIŞMANLIK TİC.LTD.ŞTİ., 2019, pp.187-231.
UZUNSOY, İ. And ÖZER, H. B. Yoğurt. 2019. In Fermente Gıdalar , NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK EĞİTİM DANIŞMANLIK TİC.LTD.ŞTİ., Ankara, 187-231.
UZUNSOY, İ., & ÖZER, H. B., (2019). Yoğurt. Fermente Gıdalar (pp.187-231), Ankara: NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK EĞİTİM DANIŞMANLIK TİC.LTD.ŞTİ..
UZUNSOY, İREM, And HAMDİ BARBAROS ÖZER. "Yoğurt." In Fermente Gıdalar , 187-231. Ankara: NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK EĞİTİM DANIŞMANLIK TİC.LTD.ŞTİ., 2019
UZUNSOY, İREM And ÖZER, HAMDİ B. . "Yoğurt." Fermente Gıdalar , NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK EĞİTİM DANIŞMANLIK TİC.LTD.ŞTİ., 2019, pp.187-231.
UZUNSOY, İ. And ÖZER, H. B. (2019) "Yoğurt", Fermente Gıdalar . Ankara: NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK EĞİTİM DANIŞMANLIK TİC.LTD.ŞTİ..
@bookchapter{bookchapter, author ={İREM UZUNSOY And author ={HAMDİ BARBAROS ÖZER}, chaptertitle={Yoğurt}, booktitle={ Fermente Gıdalar}, publisher={NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK EĞİTİM DANIŞMANLIK TİC.LTD.ŞTİ.}, city={Ankara},year={2019} }