İ. YAVAŞ And R. E. ANLI, "Şırada Saf Kültür Sıvı ve Kuru Maya Kullanımının Şarap Bukesi ve Bileşimi Üzerine Etkisi," Gıda Teknolojisi Derneği , pp.175-184, 1996
YAVAŞ, İ. And ANLI, R. E. 1996. Şırada Saf Kültür Sıvı ve Kuru Maya Kullanımının Şarap Bukesi ve Bileşimi Üzerine Etkisi. Gıda Teknolojisi Derneği , 175-184.
YAVAŞ, İ., & ANLI, R. E., (1996). Şırada Saf Kültür Sıvı ve Kuru Maya Kullanımının Şarap Bukesi ve Bileşimi Üzerine Etkisi. Gıda Teknolojisi Derneği , 175-184.
YAVAŞ, İSMAİL, And RAHMİ ERTAN ANLI. "Şırada Saf Kültür Sıvı ve Kuru Maya Kullanımının Şarap Bukesi ve Bileşimi Üzerine Etkisi," Gıda Teknolojisi Derneği , 175-184, 1996
YAVAŞ, İSMAİL And ANLI, RAHMİ E. . "Şırada Saf Kültür Sıvı ve Kuru Maya Kullanımının Şarap Bukesi ve Bileşimi Üzerine Etkisi." Gıda Teknolojisi Derneği , pp.175-184, 1996
YAVAŞ, İ. And ANLI, R. E. (1996) . "Şırada Saf Kültür Sıvı ve Kuru Maya Kullanımının Şarap Bukesi ve Bileşimi Üzerine Etkisi." Gıda Teknolojisi Derneği , pp.175-184.
@article{article, author={İSMAİL YAVAŞ And author={RAHMİ ERTAN ANLI}, title={Şırada Saf Kültür Sıvı ve Kuru Maya Kullanımının Şarap Bukesi ve Bileşimi Üzerine Etkisi}, journal={Gıda Teknolojisi Derneği}, year=1996, pages={175-184} }