SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Türkiye sığır besiciliğinde yapısal durum ve sektörel analiz
Veteriner Hekimler Derneği Dergisi
, cilt.91, sa.2, ss.182-192, 2020 (Hakemli Dergi)
Dünyada genetiği değiştirilmiş ürünler pazar yapısı ve sosyo-ekonomik değerlendirme
Veteriner Hekimler Derneği Dergisi
, cilt.89, sa.2, ss.85-108, 2018 (Hakemli Dergi)
A Study on Determination of The Feeding Costs in Jumping HorseBreeding
Kocatepe Veterinary Journal
, cilt.10, sa.2, ss.63-70, 2017 (Hakemli Dergi)
Kars İli Süt Sığırcılık İşletmelerinin Sosyo Ekonomik Yapısı ve Üretim Maliyetleri
YYU Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.25, sa.1, ss.1-6, 2014 (Hakemli Dergi)
Türkiye de Canlı Hayvan ve Kırmızı Et İthalatı Kararlarının Sığır Besicileri Üzerine Etkileri
Veteriner Hekimler Derneği Dergisi
, cilt.81, sa.2, ss.51-57, 2010 (Hakemli Dergi)
Türkiye de kaz yetiştiriciliğinin ekonomik önemi ve kaz ürünlerinin değerlendirilme olanağı
Veteriner Hekimler Derneği Dergisi
, cilt.78, sa.3, ss.31-38, 2007 (Hakemli Dergi)
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğrencilerinin hayvansal ürün tüketim yapısı ve alışkanlıkları
Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
, cilt.16, sa.3, ss.171-179, 2007 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Veteriner Klinik Yönetiminde Mükemmeliyet ve Ekonomik Başarı
1st International Veterinary Practice Management and Business Administration Congress, 27 - 29 Şubat 2020
Assessment of the Cattle Fattening From Structural And Economic Perspectives in Turkey (Türkiye’xxde Sığır Besiciliğinin Yapısal ve Ekonomik Yönden Değerlendirmesi)
1. Uluslararası Çiftlik Hayvanları Hekimliği Kongresi (1st International Farm Animal Medicine Congress), FETHİYE/MUĞLA, Türkiye, 14 - 17 Nisan 2019, ss.94-104
Financial Reflection of Fertility Disorders in Dairy Herds of Kayseri Province, Turkey
4th International Conference and Industrial Exhibition on Dairy Science Park, Konya, Türkiye, 1 - 05 Kasım 2017, cilt.4, ss.264
Türkiye’de Tiftik Üretimi ve Ekonomisi
2. Ulusal Hayvancılık Ekonomisi Kongresi, Türkiye, 27 - 30 Nisan 2017, cilt.2, ss.80-87
Muğla İli Kültür Balıkçılığı İşletmelerinin Ekonomik Analizi
2. Ulusal Hayvancılık Ekonomisi Kongresi, Türkiye, 27 - 30 Nisan 2017, cilt.2, ss.92-98
The Market Structure of Genetically Modified Products in the World and Their Effects on Nutrition, Socio-Economic Status and Sustainability
4th International Poultry Meat Congress (4. Uluslararası Beyaz Et Kongresi), 26 - 30 Nisan 2017, cilt.4, ss.85-92
Sectoral Structure in The Scope of Contracted Breeding and Broiler Integration Relations in Chicken Meat Production
4th International Poultry Meat Congress (4. Uluslararası Beyaz Et Kongresi), 26 - 30 Nisan 2017, cilt.4, ss.105-110
Ankara İli Saanen Irkı Keçicilik İşletmelerinde Yetiştiricilik Özellikleri, Süt Üretim Maliyetleri ve Pazarlama Yapısı
2. Ulusal Hayvancılık Ekonomisi Kongresi, Türkiye, 27 - 30 Nisan 2017, cilt.2, ss.217-221
Analysis of the Current Situation and Export Potential of Chicken Meat Production and Marketing in Turkey
The Potential For Poultry Production in Developing Countries (PDC-2015 Congress), The Turkish Branch and Russian Branch of WPSA (World Poultry Science Association), Book of Abstracts, page:177-178, 15-18 October 2015, Belek-Antalya, Turkey., Antalya, Türkiye, 15 - 18 Ekim 2015, ss.177-178
Determination of Milk Production Costs Profitability Herd Breeding Features Organization and Marketing Structures in Ankara Province Goat Raising Enterprises 1st World Conference on Innovative Animal Nutrition and Feeding Abstract Book page 129 130 15 17 October 2015 Budapest Hungary
1st World Conference on Innovative Animal Nutrition and Feeding, Abstract Book, page:129-130, 15-17 October 2015, Budapest, Hungary., Budapest, Macaristan, 15 - 17 Ekim 2015, ss.129-130
A Study on the Determination of Lamb Meat Marketing Margins in Ankara Province
32nd World Veterinary Congress, Lütfi Kırdar Convention & Exhibition Centre, Book of Abstracts, page:170, 13-17 September 2015, İstanbul, Turkey., İstanbul, Türkiye, 13 - 17 Eylül 2015, ss.170
The Producer Profiles and Socio Economic Structure of Angora Goat Breeding in Turkey
32nd World Veterinary Congress, Lütfi Kırdar Convention & Exhibition Centre, Book of Abstracts, page:166, 13-17 September 2015, İstanbul, Turkey., İstanbul, Türkiye, 13 - 17 Eylül 2015, ss.166
Determination of characteristics and management models of animal attendants at dairy farms in the central Anatolian region of Turkey
7th Balkan Conference on Animal Science. BALNİMALCON 2015, Book of Abstracts, page:74, 3-6 June 2015, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina., Saraybosna, Bosna-Hersek, 3 - 06 Haziran 2015, ss.74
Konkur Atı Yetiştiriciliğinde Besleme Maliyetlerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Çalışma
1. Ulusal Hayvancılık Ekonomisi Kongresi. Sayfa: 99-109, 17-20 Ekim 2014, Kemer-Antalya, Türkiye., Türkiye, 17 - 20 Ekim 2014, ss.99-109
Türkiye de Denizde Kültür Balığı Yetiştiriciliğinde Üretim Destekleme ve Pazarlama Yapısı
1. Ulusal Hayvancılık Ekonomisi Kongresi. Sayfa: 125-130, 17-20 Ekim 2014, Kemer-Antalya, Türkiye., Türkiye, 27 Kasım 2014, ss.125-130
Süt Sığırcılığında Sürü Yönetimi Uygulamaları Kapsamında Fertilite Kontrolüne Ekonomik Bakış An Economic Overview of Fertility Control in Dairy Herd Management Practices
Süt Sığırı İşletmelerinde Sürü Sağlığı ve Yönetimi Uluslararası Kongresi. Yakın Doğu Üniversitesi, Sayfa: 157-158, 22-25 Mayıs 2014, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti., 22 - 25 Mayıs 2014, ss.157-158
A study on the determination of marketin margins in the Turkey beef market
64th Annual Meeting of the European Federation of Animal Science (EAAP-2013), Nantes, Fransa, 26 - 30 Ağustos 2013, ss.201
Kitap & Kitap Bölümleri
Geleneksel Süt Ürünlerinin Ülkesel ve Bölgesel Boyutta Kırsal Kalkınmadaki Yeri
Geleneksel Süt Ürünleri, Prof. Dr. Fatma Seda Bilir, Editör, Nobel Tıp Kitapevi, Ankara, ss.51-60, 2023
Geleneksel Süt Ürünleri ve Markalaşma
Geleneksel Süt Ürünleri, Prof. Dr. Fatma Seda Bilir, Editör, Nobel Tıp Kitapevi, Ankara, ss.35-50, 2023
Dünyada ve Türkiye'de Yumurta Tavukçuluğu Piyasa Yapısı, Yumurta Üretimi ve Tüketimi
Yumurta: Beslenme ve Sağlık, Yalçın Suzan, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.1-9, 2021
Veteriner Klinik Yönetiminde Başarı Üzerine Etki Eden Faktörler
Veteriner Hekimlikte Klinik İşletmeciliği ve Yönetimi, Ayvazoğlu Demir Pınar, Aydın Erol, Editör, Akademisyen Kitabevi, Ankara, ss.93-120, 2021
Sanayici ve Tüketici Yönüyle Piliç Eti Sektörü: Küresel ve Ulusal Ölçekte Mevcut Durum, Avantajlar ve Zorluklar
Hayvancılık Sektörüne Ekonomik Bakış, Ayvazoğlu Demir Pınar, Aydın Erol, Editör, İKSAD PUBLISHING HOUSE, ss.55-87, 2020
Dünya ve Türkiye’de Arıcılık Sektöründe Arı Ürünleri Üretimi ve Ticareti
Arı Ürünleri, KÜPLÜLÜ ÖZLEM, Editör, Türkiye Klinikleri, ss.59-66, 2020
Ankara'da Tarım ve Hayvancılık (Ankara Keçisi)
Cumhuriyetin 90 Yılında Başkent Ankara ve Ankara Üniversitesi, Prof. Dr. Temuçin Faik ERTAN, Editör, Ankara Üniversitesi Basımevi, Ankara, ss.241-256, 2016
Ankara İli Hayvancılığında Sektörel Yapı ve Mevcut Durum
Cumhuriyetin 90 Yılında Başkent Ankara ve Ankara Üniversitesi, Temuçin Faik ERTAN, Editör, Ankara Üniversitesi Yayınları, Ankara, ss.223-240, 2016
Hayvancılık İşletmelerinde Girdi Tedariki ve Üretim
Hayvancılık Ekonomisi, SAKARYA ENGİN, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.80-105, 2011